Dečiji biseri

Paaa, moj Luka svira gitaru i bubnjeve, jer je te instrumente dobio...
Harmoniku mu ni u ludilu neću kupiti :D
I naravno odlično peva...kad mu iskoči žila na vratu, mi pridržavamo čaše da ne popadaju sa stola...
Ali sva ova mesta su već zauzeta, tako da...nemam ideje...

Mada, ako bude imao organizatorske sposobnosti na tatu, može da bude menadžer :mrgreen:

Pa što kriješ taj multitalenAt do sad?
Ja se čudim što do sad ne prijavli dete u bend!

Paaa, moj Luka svira gitaru i bubnjeve, jer je te instrumente dobio...
Harmoniku mu ni u ludilu neću kupiti :D
I naravno odlično peva...kad mu iskoči žila na vratu, mi pridržavamo čaše da ne popadaju sa stola...
Ali sva ova mesta su već zauzeta, tako da...nemam ideje...

Mada, ako bude imao organizatorske sposobnosti na tatu, može da bude menadžer :mrgreen:

Sto kaze gagiguja gde ne prijavi dete vec ranije?! :dash: :hahaha:
Aliii evo Marta ima super idejuuu sad ce sama da vam kaze:

"Dlagi bendu, imamo Andliju ca gitalicom, Gablijela ca bubunjeve, ja cam pevacica i Nikola ca klavilom, a nas novi plidoslica Luca moze da cvila necto cto lici na gitalicu a moja mama kace da ce to cove bac... baaaccc... baaassss... tako necto!" :heart:

E tako Maki je rekla svoje :mrgreen: ostaje nam jos samo da nadjemo sto vi kazete menadzera i tonca... :aha: a o sminkerki i frizeru za ceo bend da ne pricam :manikir: :telefon:

Sto se imena benda tice... :think: e vala izgubih inspiraciju sad, tako da vam pisem opet kad sa Martom porazgovaram :mrgreen:

CMOK drustvo! :zag: :cvet: :heart:

Bili smo na bazenu i smenjivali se muž i ja u malom bazenu sa Stefanom, dok je drugo išlo da pliva u veliki bazen. I otišao muž da pliva, a Stefan ga viče iz malog bazena - taaataaaaa, taaataaaaa!!!!
ja kažem - pusti tatu malo da se ispliva, da skine stomačinu.
on porazmisli malo i kaže - dobro, tamo se skida stomačina, a ovde se ne skida.
posle pet minuta, opet počinje, iz sveg glasa, odzvanja bazen - taaaataaaaaa, jesi skinuo stomačinu!!!??????

Vraća se tata postiđen kod nas u mali bazen, a Stefa kaže - 'ajde sad ti mama idi skidaj stomačinu :lol:

a juče, kod kuće, zvoni mi mobilni, zove me neko poslovno, a Stefan, opet iz sveg glasa, da privuče moju pažnju (mrzi kad pričam telefonom :roll:) - mama, jesi čula kako sam PLDNUO!!!

O bozee kako li sam ovo preskocila i nisam procitala?! :eek:
Genijalac mali! :D :klap: :hahaha:

Јуче кажем својим девојчицама да је наш град проглашен за зону заражену беснилом, да ипак мало припазе, да не дирају кучиће и мачиће на улици...
Пита ме млађа како се преноси беснило.
Ја, не размишљајући да треба да дам детаљнији опис, кажем:''Преко пљувачке заражене животиње!''

А она ће на то панично: ''Мама, а папагај нам је на тераси, унеси га брзо!!!!!''
Ја: ''Штоо?''
Она:''А шта ако наиђе неки бесни врабац, приђе му близу и ПЉУНЕ ГА?''

:rotf:

Jao sjaj:rotf::klap:no:super:

Evo jedne sa pranjem zubica...i dokaz da je zaljubljen u gitaru (ova je novembarska fotka)...;)

Prilozi

• Picture 060_resize.jpg
    Picture 060_resize.jpg
    26,1 KB · Pregleda: 13
  • Picture 089_resize.jpg
    Picture 089_resize.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 11
Evo mene sa novim biserima:

Još uvek je u fazonu - kad dođe beba, i beba je kod mame u stomaku i slične stvari (iako nije još:confused:). Izvukao je antenu od tv-a, slučajno, ali milion puta sam mu rekla da se tu ne zavlači, ja nisam imala živaca ni da vičem na njega, nego samo - sto puta sam ti rekla da to ne radiš, vidiš šta se sad desilo, a on - pa ja neću više nikad, ali znas mama, kad dođe beba, siguLno ce i ona pokvali tu stLuju za televizoL. Miisliiim, bebe nema još ni blizu, a već je jadnica kriva :confused: Tako je i srušio tacnu sa celim svojim doručkom, pa je posle pričao kako će on sam da čuva bebu, mi ćemo da idemo na posao, a on će bebu da čuva i da joj pokazuje svoje ugračke... ja se taman raznežila, i pitam ga šta će raditi kad beba bude plakala, a on kaže - pa moLace da place kad bude LazbiLa ceo doLucak sto sam joj ja spLemio

Da, inače - bebe su bebe, nisu ni devojčice ni dečaci, nego - pa, bebe!
I bebe ne donose rode, nego ih mame nose u stomaku, pa tamo sike mleka dok ne porastu i onda izađu napolje.
I sve to tako on nekako sam ukapirao, jedino nikako mu nije jasno - naravno, kako beba uopšte dospe u mamin stomak:cmok::cmok2:
paaaa, stavi je tata :heart:

i tako, gledamo mi cd sa naše svadbe, on to obožava da gleda, pa prepoznaje sve poznate, i stalno ponavlja, ja sam kod tebe u stomaku :heart:
i onda pita - a gde je Sanja? To mu je mala sestrica od strica; jel' i ona kod stLine u stomaku? E, nije... sanje još nema ni u stomaku.
ON se zamislio :think::think::think:
Aaaa, Sanja je jos kod stLikana u stoomaku :idea:

Evo mene sa novim biserima:

Još uvek je u fazonu - kad dođe beba, i beba je kod mame u stomaku i slične stvari (iako nije još:confused:). Izvukao je antenu od tv-a, slučajno, ali milion puta sam mu rekla da se tu ne zavlači, ja nisam imala živaca ni da vičem na njega, nego samo - sto puta sam ti rekla da to ne radiš, vidiš šta se sad desilo, a on - pa ja neću više nikad, ali znas mama, kad dođe beba, siguLno ce i ona pokvali tu stLuju za televizoL.
ja se taman raznežila, i pitam ga šta će raditi kad beba bude plakala, a on kaže - pa moLace da place kad bude LazbiLa ceo doLucak sto sam joj ja spLemio

i tako, gledamo mi cd sa naše svadbe, on to obožava da gleda, pa prepoznaje sve poznate, i stalno ponavlja, ja sam kod tebe u stomaku :heart:
Aaaa, Sanja je jos kod stLikana u stoomaku :idea:

A kad je video Čanka u ispovedaonici u velikom bratu, rekao je - mama, vidi i medved je kod ovog Lođenog bLata :rotf:

Lođeni blat...ajoooj :lol: :lol: e, Biserko mali...:heart: :)

Krstim ja kumu sina moja ćera imala dve godine sela kod oltara nalaktila se i sluša
kako popa kaže "Amin" ona sretna vikne "kjaj "i tako jedno sedam osam puta kad popa opet"Amin"
a moja se ćera okrene prema nama i tužno će"nije kjaj"

:hahaha: :hahaha: A nije kriva... :lol:

Bila juce zaova sa muzem i sa decom kod nas... Sedimo mi, smejemo se, pricamo, kad ce njena cerka Natasa (7) meni:
"Znas li koji je glavni grad Slovenije?" Ja joj kazem u sali: "Neznam, kazi mi ti".
A ona ce zaprepasteno:
"Boze ujna kako si ti glupa...":eek::eek: :lol:

ljudi danas mi je dolazio pop da sveti vodicu i kako to vec ide covek zapali svecicu i pocne da svesta a moj sincic koji ima 3 god. u isto vreme dok pop cita molitvu pocne da peva danas nam je divan dan kada kada je zavrsio sa pesmicom prisao je i ugasio svecicu . :dash:

Back