>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Kaže jutros Stefan - ja ću još malo da spavam, a ti me gledaj kako sam lep.
Mislim da je čuo skoro da sam pričala da mi je najlepši kad spava, ne mogu da ga se nagledam![]()
malo... Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže jutros Stefan - ja ću još malo da spavam, a ti me gledaj kako sam lep.
Mislim da je čuo skoro da sam pričala da mi je najlepši kad spava, ne mogu da ga se nagledam![]()
malo... 

mamino![]()
..evo dva bisera sa ochima mog sina kada je imao oko 4 godine:
..kasnimo sa odlaskom u krevet: "..koliko mi se spava, smanjile mi se ochi.."
..sestra mu po treci put neshto pokazuje da vidi, a on kaze:
"..ej, pa vidim, bre, nisam nevidljiv.."
![]()

bravo mali! 
Chuncha preslatka je!!!![]()
![]()
![]()

hvala,Kockice,a ti znash i sama shta mislim o Martici![]()
hehehe... 

Jedan dan povukao mene Stefan za mindjušu, i ja kažem - nemoj, mamu to boli.
Sutradan ujutro spremamo se, ja stavljam minđuše, a on - nemoj mama, NIKADA, NIKADA više da staviš minđuVe, da te ne bole![]()

moj bane kad imao 2 god, video svoju senku na zidu i terao je od sebe, pretio joj.....
joj što mi je bilo smešno, a nisam smela da se smejem, tj, nisam htela, nego sam probla da mu objasnim da svi imamo senke itd...
pa kako si izdrzala?! Ja se vec sad gromoglasno smejem kad ona pravi neke face, a da gledam to sto ti gledas ja bih umrla od smeha!
svaka tebi cast Vexy... 
moj bane kad imao 2 god, video svoju senku na zidu i terao je od sebe, pretio joj.....
joj što mi je bilo smešno, a nisam smela da se smejem, tj, nisam htela, nego sam probla da mu objasnim da svi imamo senke itd...

I moje se bio prepao sene,u pocetku mi bilo smesno a kad sam videla da je dete stvarno uplaseno![]()

Joooj slatkis, ne da da mamu bojiiii necto...![]()
![]()
pa kako si izdrzala?! Ja se vec sad gromoglasno smejem kad ona pravi neke face, a da gledam to sto ti gledas ja bih umrla od smeha!
![]()
svaka tebi cast Vexy...
![]()
i ja je uzmem, naslonila moj obraz na njen, pricam joj i pevusim... a ona mi se osmehnula i zaspala 

Raste Teodora ,i dalje je preslatka.
Nikad necu zaboraviti sliku sa telefonom, negde sa pocetka teme![]()
Kako vreme prolazi,neverovatno...