Dečiji biseri

Vrti se moje dete (2,5 god) sinoć i vrti, ja govorim da se bar malo vrti i na dr str kad već neće da stane, da mu se ne zavrti u glavi, ali ne čuje on šta se njemu ne sviđa...i stane u momentu, naravno tetura kao pijan, uhvati se za mene i kaže: "Mama, vrti se moja kuća."

Poslednja izmena:
Јуче кажем својим девојчицама да је наш град проглашен за зону заражену беснилом, да ипак мало припазе, да не дирају кучиће и мачиће на улици...
Пита ме млађа како се преноси беснило.
Ја, не размишљајући да треба да дам детаљнији опис, кажем:''Преко пљувачке заражене животиње!''

А она ће на то панично: ''Мама, а папагај нам је на тераси, унеси га брзо!!!!!''
Ја: ''Штоо?''
Она:''А шта ако наиђе неки бесни врабац, приђе му близу и ПЉУНЕ ГА?''

:rotf:

Neko veče, prilazi stolu na kojem je šerpa od rosfraja i vidim ja da nešto maše glavom, pa se spušta malo gore pa dole, i skapiram da se ugledao u šerpi i zanimljivo mu bilo, kao krivo ogledalo, pa eksperimentiše...možda ne zvuči smešno, ali nas je nasmejalo to veče.

Popravni iz matematike za 5 razred. Polaže učenik koji je više za specijalnu no za redovnu školu i nastavnica ga na kraju zadatka pita da svede razlomak:
- Koliko su 4 polovine?
- Pa 2 jabuke, nastavnice. A uz to je složio facu kao što me pita ovako proste stvari.

Vrti se moje dete (2,5 god) sinoć i vrti, ja govorim da se bar malo vrti i na dr str kad već neće da stane, da mu se ne zavrti u glavi, ali ne čuje on šta se njemu ne sviđa...i stane u momentu, naravno tetura kao pijan, uhvati se za mene i kaže: "Mama, vrti se moja kuća."

Јуче кажем својим девојчицама да је наш град проглашен за зону заражену беснилом, да ипак мало припазе, да не дирају кучиће и мачиће на улици...
Пита ме млађа како се преноси беснило.
Ја, не размишљајући да треба да дам детаљнији опис, кажем:''Преко пљувачке заражене животиње!''

А она ће на то панично: ''Мама, а папагај нам је на тераси, унеси га брзо!!!!!''
Ја: ''Штоо?''
Она:''А шта ако наиђе неки бесни врабац, приђе му близу и ПЉУНЕ ГА?''

:rotf:

:hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :hahaha: :hahaha: :heart: malaaa... :zag:

dobar dan vam zhelim.
chitam ove dechje bisere i sama sa sobom se smejem.
ispisacu jedan biser od mog mladjeg sina(koji je vec sada maturant)
poshto smo iz unutrashnjosti,bili smo kod kumova u BGu,
krenuli smo da proshetamo.....
i tako nashli smo se ispred(mislim Meksichke ambasade)
u dvorishtu dva crna deteta igraju tenis,
moj sin zachidjeno gleda:(nece da se pomeri od ograde,
ja ga pitam-shto ih tako gledash?
hocesh da udjesh unutra?
njegov odgovor je NECUUUU
pa shta je bilo?a on me pita
-kako su u BGu ovako crni cigani,kod nas nisu,nashi su lepshi:):P

thumb_beba_glad_nema_ociju.jpg
2 pokushaj da ubacim sliku od ovog malog gladnog malishe,ali..

Poslednja izmena:
Hvala vam na komentarima :D :rumenko:
Evo sutra imamo nasu prvu zurku! :zurka: :D samo su zene pozvane, drugarice i prijateljice porodice i tema veceri jeeee... Marta! :heart: :manikir: slikacu dosta tako da ce verovatno biti i par lepih slikica i za ovu temu! :klap:
CMOK od nas dve!!! :zag:

Bili smo na bazenu i smenjivali se muž i ja u malom bazenu sa Stefanom, dok je drugo išlo da pliva u veliki bazen. I otišao muž da pliva, a Stefan ga viče iz malog bazena - taaataaaaa, taaataaaaa!!!!
ja kažem - pusti tatu malo da se ispliva, da skine stomačinu.
on porazmisli malo i kaže - dobro, tamo se skida stomačina, a ovde se ne skida.
posle pet minuta, opet počinje, iz sveg glasa, odzvanja bazen - taaaataaaaaa, jesi skinuo stomačinu!!!??????

Vraća se tata postiđen kod nas u mali bazen, a Stefa kaže - 'ajde sad ti mama idi skidaj stomačinu :lol:

a juče, kod kuće, zvoni mi mobilni, zove me neko poslovno, a Stefan, opet iz sveg glasa, da privuče moju pažnju (mrzi kad pričam telefonom :roll:) - mama, jesi čula kako sam PLDNUO!!!

Back