Dečiji biseri

Ovo nije biser ali... Moze se tu svrstati... :)

Veceramo ja, muz i Lora... Muz mi prica o tome da je vreme da kupimo novu kucu, da je jednu pronasao, ima bazen i sve... Ja ga ubedjujem da sacekamo jos malo i bla bla, tako tece razgovor... Lora sva uzbudjena me moli da kupimo kucu sa bazenom, a ja jos kazem da je veoma skupa i da cemo je kupiti kad mama i tata zarade jos para...
Kad nakon pola sata Lora ulazi u kuhinji sa kasicom-prasicom i kaze mi:
-Evo mama, pa vi dodajte jos malo i da kupimo onu veeejiku kucu." :lol: :lol:
:heart: mamino

Raskinuo moj brat sa devojkom i to mome petogodisnjem svaleru nikako nije leglo...pa sve pita:
-sta znaci ex,jel to znaci da ju jos makar malo voli....?
-pa jel ona sada tuzna?
-pa jel ujko tuzan?
-i sta ce oni sada?
Kad nasao ujko neku novu simpatiju i malisa ih vidi zajedno malo ju posmatrao,odmeravao razmenio koju rec i ostao da sabira utiske.
Nakon par dana dodje meni i kaze
-lepa i mi je i ova nova ujkina ex:lol:
-ali sve mislim sta sada radi ona stara ex
-i nesto razmisljam kada ja porastem 'oce li ona biti puno matora?':hahaha:

Jedan dan povukao mene Stefan za mindjušu, i ja kažem - nemoj, mamu to boli.
Sutradan ujutro spremamo se, ja stavljam minđuše, a on - nemoj mama, NIKADA, NIKADA više da staviš minđuVe, da te ne bole :)

Joooj slatkis, ne da da mamu bojiiii necto... :heart: :heart: :heart:

moj bane kad imao 2 god, video svoju senku na zidu i terao je od sebe, pretio joj.....
joj što mi je bilo smešno, a nisam smela da se smejem, tj, nisam htela, nego sam probla da mu objasnim da svi imamo senke itd...

:hahaha: pa kako si izdrzala?! Ja se vec sad gromoglasno smejem kad ona pravi neke face, a da gledam to sto ti gledas ja bih umrla od smeha! :rumenko: :mrgreen: svaka tebi cast Vexy... :worth:

Na času, pitam Pufnice ko je naučio pesmicu. Svi se javljaju: "Ja, ja!". Samo čujem iz pozadine Dačin pospan glas "Koju pesmicu?"
Objašnjavam Luki da je nepristojno reći za nekog da je mutav ili ćorav....kad mala Angelina mudro dodaje "On nije ćorav, samo nosi naočare jer totalno ne vidi....":roll:

Joooj slatkis, ne da da mamu bojiiii necto... :heart: :heart: :heart:

:hahaha: pa kako si izdrzala?! Ja se vec sad gromoglasno smejem kad ona pravi neke face, a da gledam to sto ti gledas ja bih umrla od smeha! :rumenko: :mrgreen: svaka tebi cast Vexy... :worth:

joj, kockice, ne pitaj, živa bila pa videla.....:D
kolko puta gutaš i smeh i suze zbog njih....
kad smo već kod toga , najveći "progutan" smeh mi je bio kad me Joca terao da sa njim gledam neki crtani suzi, Ja rekla evo sad ću-- samo da završim sa pranjem sudova..i u momentu mi se otkači sa uma da odem da vidim crtani, nego sela da čitam novine--ono kao šta, deca mirnaa...
i...crtani prošo, a joca, sav uvređen došo kod mene i napravio takvu facu, tužnu, najtužniju, samo što nije zaplako i reko "Mamaaa nisi videla suziii"
jaooomeni smešno, al kako da se smejem.....ajde, pustimo, ponovo crtani, vrtatimo cd unazad....i onda Joca više nije bio uvređen....

Joooj i ja sam se danas nasmejala... nahranila sam je, presvukla, sve je bilo ok, a ona nesto kenjkava... ima jedan specifican plac kad uradi znam da samo trazi moju blizinu i to je to... ali danas je bas plakala kao mace malo, onako kenjkavo... samo sto ne kaze mama uzmi me! Kao ovaj smajli: :sad2: i ja je uzmem, naslonila moj obraz na njen, pricam joj i pevusim... a ona mi se osmehnula i zaspala :heart:
Joooooj sta li cu ja jos sve doziveti od nje, treba da zapisujem... :aha:

Back