>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Kaže jutros Stefan - ja ću još malo da spavam, a ti me gledaj kako sam lep.
Mislim da je čuo skoro da sam pričala da mi je najlepši kad spava, ne mogu da ga se nagledam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže jutros Stefan - ja ću još malo da spavam, a ti me gledaj kako sam lep.
Mislim da je čuo skoro da sam pričala da mi je najlepši kad spava, ne mogu da ga se nagledam![]()
![]()
..evo dva bisera sa ochima mog sina kada je imao oko 4 godine:
..kasnimo sa odlaskom u krevet: "..koliko mi se spava, smanjile mi se ochi.."
..sestra mu po treci put neshto pokazuje da vidi, a on kaze:
"..ej, pa vidim, bre, nisam nevidljiv.."
![]()
Chuncha preslatka je!!!![]()
![]()
![]()
hvala,Kockice,a ti znash i sama shta mislim o Martici![]()
Jedan dan povukao mene Stefan za mindjušu, i ja kažem - nemoj, mamu to boli.
Sutradan ujutro spremamo se, ja stavljam minđuše, a on - nemoj mama, NIKADA, NIKADA više da staviš minđuVe, da te ne bole![]()
moj bane kad imao 2 god, video svoju senku na zidu i terao je od sebe, pretio joj.....
joj što mi je bilo smešno, a nisam smela da se smejem, tj, nisam htela, nego sam probla da mu objasnim da svi imamo senke itd...
moj bane kad imao 2 god, video svoju senku na zidu i terao je od sebe, pretio joj.....
joj što mi je bilo smešno, a nisam smela da se smejem, tj, nisam htela, nego sam probla da mu objasnim da svi imamo senke itd...
I moje se bio prepao sene,u pocetku mi bilo smesno a kad sam videla da je dete stvarno uplaseno![]()
Joooj slatkis, ne da da mamu bojiiii necto...![]()
![]()
pa kako si izdrzala?! Ja se vec sad gromoglasno smejem kad ona pravi neke face, a da gledam to sto ti gledas ja bih umrla od smeha!
![]()
svaka tebi cast Vexy...
![]()
Raste Teodora ,i dalje je preslatka.
Nikad necu zaboraviti sliku sa telefonom, negde sa pocetka teme![]()