Dečiji biseri

Etotako, ja se konačno obradovala da ti vidim dete, jer sam toliko priča pročitala o njemu, kad ono, ne vidi se dete :( A što je porastaooo, ja sve vreme zamišljam tebe sa bebom.
Leti vremeeee!
Mislim, super vam je kostim, ali daj neku konkretnu :D

Moje dete kad ga pitamo "Šta imam na obrazu?" kaže:"Pojubac" i poljubi nas.
Jednog dana tata ga valjda više smorio sa tom forom i kad ga je pitao šta ima na obrazu dete mu reklo:"Mladež"

Original postavio deborah
Moj bratanac 3 godine, igra se u dvorishtu i ugleda otvorenu kapiju, shto nije redovan sluchaj, koliko on zna trchi do kapije, zatvara je i kaze "zatvorio sam, da sluchajno ne istrchim na ulicu"

Ups, mislila sam na ovo : )))

Ma klinci su sjajni!
Na ovu foru sa zatvaranjem kapije, ne mogu da se ne setim slicne izjave cerkice moje drugarice (koja je to preslatka smizlica!) od pre nekoliko godina (najveća mana dece je što prebrzo rastu!): "Skloni taj nož... Ma evo ja ću (dodaje majci nož sa stola)... da se ja slučajno ne povredim!"

moja devojcica (5 god) na putu za trsic :
ona : mama a gde mi idemo?
ja : objasnjavam da idemo u rodnu kucu vuka karadzica i pri tom dodajem da je on napisao nasu azbuku etc
ona : mama a da li je on tamo?
ja : ne ljubavi, on je davno umro
ona : pa sta cemo onda kod njega u kuci?

Dobijem pre neki dan jedan od onih cirkularnih mailova (je l su to viralni mejlovi, by the way?) na temu Šta je to ljubav, ali su odgovore davala deca od 4 do 7 godina. Ovaj me je slatko nasmejao: - Ljubav je kada mama vidi tatu u kupatilu... onako... golog i ne misli da je to ružan prizor.

Etotako, ja se konačno obradovala da ti vidim dete, jer sam toliko priča pročitala o njemu, kad ono, ne vidi se dete :( A što je porastaooo, ja sve vreme zamišljam tebe sa bebom.
Leti vremeeee!
Mislim, super vam je kostim, ali daj neku konkretnu :D
ima konkretnija slika u mom profilu, na slici smo Fica i ja
ali moju sliku u profilu vide samo korisnici koji su na mojoj listi prijatelja, mislim ovoj forumskoj

Fica kao dalmatinac,baš se cool kostim,bio bi sigurno baš suuuuuuuuuuuuuuuuper sa kapom sa ušima,ali ovako se vidi njegov temperament,i baš je kulerski...
jao bilo je mnogo slatko na karnevalu, sva ta deca mnogo slatka u kostimima... ja sam se bas sita nauzivala gledajuci decu, a bilo je i malo starije dece sa veoma mastovitim kostimima... totalno otkaceno :D

a onda je Fica dobio ear infection... tj. upalu uva... izmucena sam totalno... a on moj mali heroj, danas cu ga castiti sa vatrogasnom stanicom iz ELC-ove Happy Land kolekcije

Evo i nas malo...nismo odavno... :D

Prilozi

• Picture 026_resize.jpg
    Picture 026_resize.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 12
  • Picture 061_resize.jpg
    Picture 061_resize.jpg
    18,6 KB · Pregleda: 12

Back