- Poruka
- 20.599
A da zaboravih da pitam, jel moze Andrija da se iznajmi da pusta muziku na slavljima i tako to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Данас ми је причала колегиница бисер њеног сина:
Мама, кад мени порасту сисе овако као теби ја уопште нећу да их шишам него ћу да их пустим да расту.

Ajoooj koji genije!!!!![]()

Он све време мисли да мушкарци шишају сисе!![]()

sta

) i crtam mu u paintu a on gleda i ponavlja... ja nacrtam sunce, on kaže sunce, ja nacrtam oblak on gleda... ja pitam šta je to, kaže: ''Piša gliša!''
iskreno Držim malog batu od 20 meseci u krilu (a inače je lud ko struja i kapira i priča kao da ima 3 godine) i crtam mu u paintu a on gleda i ponavlja... ja nacrtam sunce, on kaže sunce, ja nacrtam oblak on gleda... ja pitam šta je to, kaže: ''Piša gliša!''
![]()
iskreno
![]()

Hahahahha pa kako li si to nacrtala oblak kad je za njega Pisa glisa!!!![]()
![]()
![]()
Paaaaa... bio je plav!
Meni više ličio na govance al ajd... ljubi ga seka!
Ako kaže piša, biće piša makar i na nebu! 

Ne znam da li je ovo "biser", ali svakako zaslužuje da ga pročitate.
U školi se skuplja novac za obolelog mališana i mama objašnjava starijem Aleksi kako treba da pomogne u takvim situacijama, kako je to njegov drug i sl. Aleksa pripremi "paketić" sa porukom, i Toma (I razred) poželi da se uključi pa dopiše i on nešto.
Sledećeg jutra dečaci polaze u školu i mama im daje novac za užinu.
Toma: "Mama, neću ja biti gladan, jel' mogu ja i to da stavim tamo za onog dečaka?"![]()
svaka mu cast! 

toliko su slatki da nemam reci...

E Zia pa odavno te nema, kako ste vi? Gabrijel je izgleda mali opasnik i mala maza vidim ja. Pozdrav od navs![]()

Auh, Mirka, gde ti je Nana? Ko je ova velika devojcica?![]()
i ja se pitam