Dečiji biseri

Данас ми је причала колегиница бисер њеног сина:

Мама, кад мени порасту сисе овако као теби ја уопште нећу да их шишам него ћу да их пустим да расту.

Držim malog batu od 20 meseci u krilu (a inače je lud ko struja i kapira i priča kao da ima 3 godine:) ) i crtam mu u paintu a on gleda i ponavlja... ja nacrtam sunce, on kaže sunce, ja nacrtam oblak on gleda... ja pitam šta je to, kaže: ''Piša gliša!'' :rotf: :hahaha: iskreno :D

Ne znam da li je ovo "biser", ali svakako zaslužuje da ga pročitate.
U školi se skuplja novac za obolelog mališana i mama objašnjava starijem Aleksi kako treba da pomogne u takvim situacijama, kako je to njegov drug i sl. Aleksa pripremi "paketić" sa porukom, i Toma (I razred) poželi da se uključi pa dopiše i on nešto.
Sledećeg jutra dečaci polaze u školu i mama im daje novac za užinu.
Toma: "Mama, neću ja biti gladan, jel' mogu ja i to da stavim tamo za onog dečaka?":heart:

Ne znam da li je ovo "biser", ali svakako zaslužuje da ga pročitate.
U školi se skuplja novac za obolelog mališana i mama objašnjava starijem Aleksi kako treba da pomogne u takvim situacijama, kako je to njegov drug i sl. Aleksa pripremi "paketić" sa porukom, i Toma (I razred) poželi da se uključi pa dopiše i on nešto.
Sledećeg jutra dečaci polaze u školu i mama im daje novac za užinu.
Toma: "Mama, neću ja biti gladan, jel' mogu ja i to da stavim tamo za onog dečaka?":heart:

Prelepo... :heart: svaka mu cast! :zag:

Nase nove slike

dsf0701resizeresizekt4.jpg

By r_nikola, shot with FinePix S3Pro at 2008-11-13

dsf0703resizeresizepb0.jpg

dsf0705resizeresizeuy7.jpg

U vreme kada je moj sin imao oko 7 godina bili su izbori za predsednika. U jednom momentu on nam onako kao mator kaže: Mama je ću da glasam za Miću! on je super.
Mi začudjeno pitamo: Ko ti je taj Mića?
Pa Mića! reče on, kako ne znate Mića Nović! (Mićunović)
(Jer je reklama bila Glasajte za Miću-novića.) :hahaha::hahaha::hahaha:

Back