Dečiji biseri

Slatkisi 034.jpg

DSCF0645.jpg

Evo Mirka neke smijesne slikice i od nas!!!!
Nasa dva zuba i veeeeelika kosa (pustamo za rasta)

Setamo ja i moja cerka ulicom.Dok otvaramo kesicu sa bombonama koristim priliku da joj objasnim kako nije lepo bacati papirice po ulici.Upravo je otvorila jednu bombonu,lagano cucnula i jos lakse spustila papiric na zemlju.......pa upravo sam ti rekla da se papirici ne bacaju po ulici......zbunjeno me gleda i odgovara"nisam bacila,polako,polako sam spustila!

posle nedeljne muke sa stomachnim virusom, sin mi se napokon chuo sa drugom iz razreda da vidi shta su radili u shkoli i dolazi mi sa spiskom shta mu treba za sledeci chas tehnichkog: Znachi treba mi sherplocha debljine 3 cm i testrica za sechenje :hahaha: Uh, pukli smo od smeha, upravo je besno odtabanao u sobu, iznerviran i uvredjen :klap: :hahaha:

posle nedeljne muke sa stomachnim virusom, sin mi se napokon chuo sa drugom iz razreda da vidi shta su radili u shkoli i dolazi mi sa spiskom shta mu treba za sledeci chas tehnichkog: Znachi treba mi sherplocha debljine 3 cm i testrica za sechenje :hahaha: Uh, pukli smo od smeha, upravo je besno odtabanao u sobu, iznerviran i uvredjen :klap: :hahaha:

Hahhahahaha jaooo presladak je!!! :hahaha: :heart: ali nemojte da bude uvredjeeen... pa ne zna! :mrgreen:

:rotf::rotf::rotf: Najbolja tema na forumu

Stariji sin nista nece da nas slusa u poslednje vreme, takva faza mu dosla, a mi ludimo od price, pa uvek kazemo "koliko puta treba da ti kazemo da uradis to i to...."
Smestio ga tata sinoc u krevet, a on na svaka dva minuta izlazi iz sobe, prvo gladan, pa zedan, pa nije zube oprao....na kraju mu je tata zatvorio vrata sobe. Nije prosao ni minut, eto Matije na vratima vidno uvredjen -"pa tata, koliko puta treba da ti kazem da mi ne zatvaras vrata":D

:rotf::rotf::rotf: Najbolja tema na forumu

Stariji sin nista nece da nas slusa u poslednje vreme, takva faza mu dosla, a mi ludimo od price, pa uvek kazemo "koliko puta treba da ti kazemo da uradis to i to...."
Smestio ga tata sinoc u krevet, a on na svaka dva minuta izlazi iz sobe, prvo gladan, pa zedan, pa nije zube oprao....na kraju mu je tata zatvorio vrata sobe. Nije prosao ni minut, eto Matije na vratima vidno uvredjen -"pa tata, koliko puta treba da ti kazem da mi ne zatvaras vrata":D

Hahahaha slatkis tatin... :heart:

Izvele moje sestre od tetke moju ćerku danas u šetnju. I kad su je vratile vidim kupile joj bluzicu. Posle pitam ćerku da nije slučajno ona tražila da joj kupe a ona će meni:
''Ne, one su htele da mi kupe pa nije bilo lepo da odbijem.''

jednom prilikom Kada je imao 3/4 god moj sin upada u kupatilo dok se kupam. Ja ne panicim , jer sam to negde procitala, vec mu kazem sine zatvori vrata. On stoji nepomicno nekoliko sekundi a zatim iz sve snage vice -TATA TATA MAMA NEMA PISU MAMA IMA FRIZURU

Back