Dečiji biseri

Nije od djeteta, ali je jednako dobro
Moja kćerka razbije čašu pa gleda lijevo i desno da uprati hoće li biti ikakvih reakcija na počinjeno djelo.
Deda joj na to kaže:
Eno je dole.

Koji biser, otkrio je gravitaciju.

Deco...nemam nista protiv da kačite vašu prelepu dečicu , al ajde da se malo vratimo u temu.
Smešni mali ljudi...dakle smešne fotke naše dece...Kad prave neke face, neku glupost , kad smesno spavaju, kad su musavi, dok smesno plaču...

Da ne bude da kritikujem samo , evo mog doprinosa :)

Dajem juče 200 dinara nekom dedici na pijaci, guram svoje nemirno, nemoguće dete u kolicima i pita dedica mene - a gde vam je druga polovina?
Gledam ga zblanuto, šta se njega tiče gde je moja druga polovina... al ajde,ipak odgovaram - Radi, na poslu je... Što pitate? (ne mogoh da izdržim)
Tek će on meni - Druga polovina od ovih dvesta dinara što ste mi dali... A moje dete s anđeosim osmehom kulira u kolicima...
... Našla sam drugu polovinu kasnije nešto među njenim igračkama... Ne mogu da verujem da je ovu jednu uredno vratila na sto.

Kako deca brzo rastu.Zia cestitamo na koracima:super:.Kao da je juce bilo kad si se zalila na grceve,a sad covek vec hoda,sutra ce nam deca vec i u skolu poci:sad2:,a Mirkina mala se vec i udaje,al sta ces tako lepo se jos na pocetku ugrabi:D.
Sad cu da pogledam da li imam na kompu nekih novih Acinih slika.

Kako deca brzo rastu.Zia cestitamo na koracima:super:.Kao da je juce bilo kad si se zalila na grceve,a sad covek vec hoda,sutra ce nam deca vec i u skolu poci:sad2:,a Mirkina mala se vec i udaje,al sta ces tako lepo se jos na pocetku ugrabi:D.
Sad cu da pogledam da li imam na kompu nekih novih Acinih slika.

hvala Happy-ca..vala baš prolazi vreme,a ja toliko uživam sa mojim vragolanom...u suštini uvek bih slikala njegove novotarije...a otkada je prohodao nemam minut mira...jedva spava danju,veoma je aktivan,pa kada baka servis radi,onda mogu malo na miru da odahnem...:Dčekamo Acine sličice:heart:

Jao Aca je sada usao u fazu kada krije stvari po kuci,i nema sanse da ih nadjemo,prevrnemo ceo stan naopacke da ih nadjemo i nista,bas me zanima gde sakrije.Vec pet cucli mu je misteriozno nestalo,ja ga pitam gde je cucla,a on mi pokaze rukom na ceo stan,ko veli trazi,tu je.

Back