Dečiji biseri

Evo par novih slicica. Vasilije obozava da se krevelji kad ga slikam!
Vasilije maj-jun 023.jpg

Vasilije maj-jun 024.jpg

Vasilije maj-jun 031.jpg

Pogledajte prilog 39516

Hahahah ova tema me stvarno nasmejala do suzaaa, prelepo!!! :rotf:

Ja sam u drugom mesecu trudnoce i samo se nadam da ce mi dete imati bisere kao i ja sto sam ih imala! :super:

Izvinite ali cisto da ispricam jedan, posto je to bio moj najbolji biser ikad iako je vise bilo delo nego biser: Imala sam 2,5 godine (davni Avgust 87e!) kad me je majka spremila za neki rodjendan, obukla me u roze haljinicu, namestila kosicu, crne lakirane cipelice ma ko iz zurnala sam izgledala. Ali posto smo vec kasnili na pomenuti rodjendan moja majka odluci da prekrati put preko Kalenic pijace blizu Slavije, taman i da kupi cvece! Dok je ona kupovala cvece, sa izricitom molbom meni da je drzim za suknju ja sam naravno nestala. Taman kad je htela da krene da panici, cula je moj smeh i krenula ka njemu. A ja dete lepo nonsalantno se skinula skoro skroz gola i sa cingancicima u baru! Svakom cigancetu dala po deo odece ("Mama, oni goliiii...") i izblamirala svoju majku pred celom pijacom do koske :hahaha:

Podseti me Becky na jednoj drugoj temi na biser koji je imao moj sin sa otprilike godinu dana.
Mi njega nikad nismo učili one fore gde zeka pije vodu i slično. Nadje se neka pametna komšinica da ga pita gde zeka pije vodu a on se zamisli pa kaže: pa i fašice. :hahaha:
E baš smo se smejali.

Back