njicata
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovde smo bili na izletu u Sirakuzi

Komšinica, kaže joj - sedi ovde, idemo u KAFANU 
Ja kažem - GDE
? Pa u glad, kaže on
Svašta ga tata naučio 

I kaze : Taman se ja skinula i savijam se, pozadinom okrenuta prema zavesi, da ugiram noge u pantalone kad me nesto oko guze stipnu. Odskocim, kad ono moja cerka kaze - "usle su ti gaze u guzu" i hoce da pomogne, da ih vadi.
"Ne, nisu" - odgovarm - "To je tanga..." Kad sin : " Jesu, mama! Usle su ti!" - Razgrnuo zavesu i gleda! Naravno, i obliznji posetioci radnje, sa simpatijom... Ko prema deci, ko prema guzi - rece drugarica .

Moja drugarica ima preslatkog dečkića od 2 godine.
Mali govori slovački i srpski i njihov komšija mu uvek govori kako je on njegov mali bilingvista.
Jednom na nekoj žurci, spopale su ga neke tete kako je sladak ... . ."šta si dečak ili devojčica?"
a mali im je rekao "ja sam bilingivsta"
ionako vise nije aktuelanPosle posete doktoru moj sin (4 god.) i ja pravac u apoteku po lekove.Gleda on neki sapun u obliku patkice-hoce to.Ja kazem ,ne sine,netreba ti to ,to je sapun.jok on,hoce on to,to nije sapun,to je patkica.Ja opet -nemoze to ,to je sapun.
Ok.Seta on oko onih regala-ugleda slim fast,na slici nesto kao mleko...hoce on sada to.Ja njemu,sine,nemoze to to je za ljude koji hoce da drze dijetu.On kao,hoce i on dijetu,i hoce to.Ja opet njemu pocnem da objasnjavam kako je to za debele ljude koji zele da smrsaju,nije to za njega,on nije debeo.
Ok.Seta on jos malo oko regala,dodje i cupka me za pantalone.ja se okrenem,stoji debela zena iza nas,a on ce , onako glasno da i ona cuje-vidi mama,debela zena,hoce ona dijetu?

jao ovo je divna fotka,brdo beba u bazenu,aaa kako bih se ja igrala s tim bebironima : )))))
helen sto nas ne zalepis,a ovaj pdv odlepiionako vise nije aktuelan