Dečiji biseri

prvi dan u skoli
Vraca se veseli decacic kuci, raznezena baka pita djaka - prvo unuce u familiji (naravno, svi se sakupili na taj veliki dan!) - kako je bilo Prvi Dan u Skoli. A malisa: " Bajko, ja sam ti najlepsi u celoj skoli!"

Bio sam skoro na sestrinom punoletstvu ... i sad ono ... igram sa sestrinim drugaritzama ( i sad ono kao da se slikam sa jednom ) i dodje mali brat od ujaka ( 5god. ) kazhe meni ...
- Miko ( tako me zove ;) )
- Shta je Dzhoni ???
- A ta devojka ima mnogo dobre ( sad on za grudi kazhe dude ) dude , otju i ja da se slikam sa njom ...

Fantastično !!! Plakala sam od smeha :D

Da se prisetim...:
Starija kćerka (2 razred) koja je lenja do ludila dobije da napiše rad na temu: "Sanjala sam..."i napiše:" Ja svake noći sanjam, ali ujutro sve zaboravim." Bila je stručnjak za najkraći sastav, samo da se što manje radi.

Vreme inflacije i poskupljenja, šetam mlađu kćerku (3. godina) i ona ugleda banane pa kaže sasvim ozbiljno sve vrteći glavom:" OPET poskupele banane !"Ljudi oko nas se smeju - ko da ona zna da čita - ali meni i nije bilo smešno. Kupim joj bananu i ubuduće sam pazila šta pričam pred njom.

Kad krenem u kupatilo i moj klinac se obavezno neprimetno ušunja za mnom! Kad mu kažem lepo "Izađi!" on krene da viče "Neći! Neću!" A ja mu kažem "Aut!" i on je istog sekunda ispred kupatila!
Tako ja sedela na fotelji, kad on prilazi meni i kaže "Skoni se!" Ja ostajem da sedim, a on će iz petnih žila: "AAAuuut! AAAuuut!"

Kad krenem u kupatilo i moj klinac se obavezno neprimetno ušunja za mnom! Kad mu kažem lepo "Izađi!" on krene da viče "Neći! Neću!" A ja mu kažem "Aut!" i on je istog sekunda ispred kupatila!
Tako ja sedela na fotelji, kad on prilazi meni i kaže "Skoni se!" Ja ostajem da sedim, a on će iz petnih žila: "AAAuuut! AAAuuut!"

e ovo je NAJBOLJE :):):) !!!

Moj mali sestric (u aprilu puni 3) sedi sa majkom i gleda atlas..Sestra mu kaze vidis ovo je Egipat..Luka: A gde je Egipat? Sestra: Daleko..Luka:Vodi me tamo..Sestra ga ubedjuje da je daleko i da ne mogu da idu nikako drugacije nego avionom a on se plasi jer je visoko..Luka vec onako tuzan Mama Vodi me u Je*ikat Luka nece plasi..

Ovo je kad sam ja imala 5 godina: mama nas odvede na more, svako jutro - po principu tako se to radi na moru - pijemo topao čaj i jedemo margarin i pekmez na hlebu. Ono što je interesantno: topao čaj mi NIKAD ne pijemo kad smo kući a na moru od njega smo manje žedni i sladoled nam je bljutav i skroz bez veze. Ukopčam ja da tako mama štedi. Pišem razglednicu tati (napredno dete, sa 4,g. sam naučila slova): "Škot ( mama ) nas naliva čajem da ne jedemo sladoled." Dok se mama ponosno šepurila pred nekim tamo kako joj je dete pametno, ja ubacim razglednicu u sanduče. Tata je posle zvao "Škotlanđanka".

to je isto dobro :D:D:D ...
al ovo sa tanjinim sinom je stvaaaaaaaaaarno ... PERFEKTNO :D:D:D !!!

Hvala, Cairne! Imamo mi još puno toga! Biser je neviđeni! Bili smo na vencanju, sad u subotu! Ja kuma,a on sa tatom stoji među ostalim svatovima! Čuje se samo matičar i u pozadini progovara Mihajlo: (Postavlja pitanje i sam odgovara!)"Tata, kad ćemo u selo? Ma, možemo kad god hoćeš!" Cela sala u smeh! :lol: :lol: :lol: :heart:

Hvala, Cairne! Imamo mi još puno toga! Biser je neviđeni! Bili smo na vencanju, sad u subotu! Ja kuma,a on sa tatom stoji među ostalim svatovima! Čuje se samo matičar i u pozadini progovara Mihajlo: (Postavlja pitanje i sam odgovara!)"Tata, kad ćemo u selo? Ma, možemo kad god hoćeš!" Cela sala u smeh! :lol: :lol: :lol: :heart:

:D:D:D mali je lik ... ja isto imam jedan biser ... mislim sad si me podsetila ...
imam jednog brata od ujaka ( pomenuo sam ga ranije u ovoj temi :) ) ... i sad smo bili na venchanju ...
i sad kao ono pop postavlja pitanja , mladozhenja kazhe DA i ostalo josh samo moja sestra ( od drugog ujaka :):):) ) ... i sad pita pop nju da l' pristaje i sad ona se zasmeje u trenutku , a prijatelj od tog ujaka kazhe " CERO RAZMISLI JOSH MALO ( inache on pijan kko chep ) ... i sad njemu kazhe ovaj mali Dzhoni " Tjuti bre pijano govedo , otjemo svi da chujemo :D:D:D:D:D:D " !!!
kad smo mi pocheli da se cepamooooooooooo :D:D:D:D !!!
mislim deca stvarno imaju izvale za medaljU :):):) !!!
inache kolko godina ima tvoj sinchitj :) ???

(4 godine)moja bratanica....
vozili smo se taksijem i taksista onako debeo a pored njega ortak mog burazera isto debeo a mi svi mrsavi sedimo pozadi...kaze mala "a njih dvojica sede napred zato sto su debeli pa nema mesta za njih pozadi,a mi smo mrsavi i za nas ima mesta...." taksista je puko od smeha a nas je pojeo blam...
posle dva tri minuta ona vidi mesec na nebu i kaze "jaoooo...mesec....kad bih uhvatila jednu zvezduuu......(dramska pauza)........ODRACU JE!!!!!" taksista je opet puko od smeha,a i mi smo,ocekivali smo da ce da pozeli nesto lepo a ona bi ustvari da dohvati zvezdu da je izudara posteno....

Back