topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.590
Slatko mi je kad dete umesto cizmice kaze cimzice, c kao cup. Nisam sigurna od kog deteta sam to cula. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

blago tebi sa ovakvom vrednicom![]()

Divna tema.Kad krenem u kupatilo i moj klinac se obavezno neprimetno ušunja za mnom! Kad mu kažem lepo "Izađi!" on krene da viče "Neći! Neću!" A ja mu kažem "Aut!" i on je istog sekunda ispred kupatila!
Tako ja sedela na fotelji, kad on prilazi meni i kaže "Skoni se!" Ja ostajem da sedim, a on će iz petnih žila: "AAAuuut! AAAuuut!"

!!!

sad ste me podsetili na jednu moju ispalu ... Pita mene keva de bi ja isho na letovanje kad bi mogo , a ja uzmem u sred zime i kazhem pa u NORVEShKU to je isto dobro...
al ovo sa tanjinim sinom je stvaaaaaaaaaarno ... PERFEKTNO!!!

Hvala, Cairne! Imamo mi još puno toga! Biser je neviđeni! Bili smo na vencanju, sad u subotu! Ja kuma,a on sa tatom stoji među ostalim svatovima! Čuje se samo matičar i u pozadini progovara Mihajlo: (Postavlja pitanje i sam odgovara!)"Tata, kad ćemo u selo? Ma, možemo kad god hoćeš!" Cela sala u smeh!![]()
![]()
![]()
![]()
) ... i sad smo bili na venchanju ...

) ... i sad pita pop nju da l' pristaje i sad ona se zasmeje u trenutku , a prijatelj od tog ujaka kazhe " CERO RAZMISLI JOSH MALO ( inache on pijan kko chep ) ... i sad njemu kazhe ovaj mali Dzhoni " Tjuti bre pijano govedo , otjemo svi da chujemo 

!!!
???