Dečiji biseri

skromno i objektivno, nema šta:lol:

znaš da maloj deci testiraju IQ? Evo, neki dan je objavljeno da je najmlađi član Mense jedna dvogodišnja Britanka!
Možda biste mogli da pokušate da oborite rekord!

@ra ta tat:
ma, znam da si najlepsa ( u stvari, moja sestra je najlepsa, a ja sam skromna...:) ) ali stavi ovde slicicu kad si bila mala... da mi utvrdimo da li je rec o ruznom pacetu...I tako umirimo one koji smatraju da su tudja deca ruzahna...

Toma (5 ipo godina) sa bratom i roditeljima igra "Na slovo, na slovo".
Pošto niko nije mogao da pogodi znamenitu reč na slovo "Š", tražili su pomoć. Na pitanje koje slovo je poslednje, Toma je rekao "K".
Pošto ni tada niko nije znao odgovor, konačno su se "predali". Nepoznata reč je "ŠIPKA".
"Tomo, ali poslednje slovo nije K...", rekao je tata.
"Pa ja ne znam da čitam!" bio je brzi odgovor male mudrice!
:lol: :lol: :lol:

Toma izuo papučice i trči bos po pločicama. Baka ga najpre opominje, pa upozorava, priča, i moli da se obuje... On, naravno, ne ferma.
U jednom momentu ona kaže: "Tomo, molim te, obuj se, dobiću šlog kad te gledam tako!"
"Ne znam šta ti je taj tvoj šlog, ali neka dobijem - ja neću da se obujem!"

moj sin (danas napunio 6!) se juce vratio sa rekreativne i pitam ga ja je l' procitao knjizicu koju je nosio sa sobom,
a on: da, citao sam jovanu i peci, a TAMAN I JA DA CUJEM!
:D

моји близанци ( 6 ГОД) су млађу сестру почели да зову Жуљка .Када сам их у питала зашто одговорили су ми зати што је досадна ко жуљ

medved_bg:
Majka, Ćerka (4 godine) i Veliki Pas (stalno zaposlen kao Kućni Ljubimac).
Ćerka i Veliki Pas se igraju, ciklično - prvo mirno, pa sve bučnije, pa jurnjava kroz kuću, pa skakanje po krevetima ili obaranje stvari. Majka kuva ručak, kad ciklus dostigne vrhunac smiruje, opominje, pokušava da se "dogovori", uspeva na 20sec, pa sve ispočetka.
Naposletku, u jurnjavi Ćerke i Velikog Psa pada vaza i razbija se. Majka izleće k'o iz puške, grdi i krene da deli vaspitne pljuske: uzima povodac, ošine Velikog Psa po goozi, istim ošine i Ćerkinu goozu.
Ćerka, inače poznata po tome da neće da zaplače kad dobije batine, već se mršti i duri, počinje da plače na sav glas. Suze k'o trešnje.
Majka se uplaši da je možda prejako udarila, kad Ćerka kroz suze i jecaje: "PA ŠTO MENE NJEGOVIM POVOCEM, IMAM JA SVOJ KAIŠ !"
Provala veka !!!!

Odemo na pecanje sa Lukom (nasim petogodisnjim sinom).Posto mu je brzo dosadilo da drzi stap,krenuo je da se proseta...Posle otprilike 2.minuta pocinje da vristi i da me zove: "Mamaaaaaaaa,dodji brzooo ujeo me je jez!!!" Ja dotrcavam do njega i ugledam čičak koji mu se zalepio za pantalone. Crkli smo od smeha!

Back