zorab
Aktivan član
- Poruka
- 1.371
nisam narocito originalna, prosto moram da napisem da su vam deca LEPA i SLATKA , i velika i mala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) ali stavi ovde slicicu kad si bila mala... da mi utvrdimo da li je rec o ruznom pacetu...I tako umirimo one koji smatraju da su tudja deca ruzahna...

Neka mu je Srecan Rodjendan !!!!
Sve najbolje !!!! 

Provala veka !!!!medved_bg:Majka, Ćerka (4 godine) i Veliki Pas (stalno zaposlen kao Kućni Ljubimac).
Ćerka i Veliki Pas se igraju, ciklično - prvo mirno, pa sve bučnije, pa jurnjava kroz kuću, pa skakanje po krevetima ili obaranje stvari. Majka kuva ručak, kad ciklus dostigne vrhunac smiruje, opominje, pokušava da se "dogovori", uspeva na 20sec, pa sve ispočetka.
Naposletku, u jurnjavi Ćerke i Velikog Psa pada vaza i razbija se. Majka izleće k'o iz puške, grdi i krene da deli vaspitne pljuske: uzima povodac, ošine Velikog Psa po goozi, istim ošine i Ćerkinu goozu.
Ćerka, inače poznata po tome da neće da zaplače kad dobije batine, već se mršti i duri, počinje da plače na sav glas. Suze k'o trešnje.
Majka se uplaši da je možda prejako udarila, kad Ćerka kroz suze i jecaje: "PA ŠTO MENE NJEGOVIM POVOCEM, IMAM JA SVOJ KAIŠ !"
to sam doziveo sa njenih 5 godinadella:Pochetak puberteta, stoji moja kcerka pred ogledalom i konstatuje:
Boze, kako sam lijepa