Dečiji biseri

bw24490.jpg
.....

1.Odes na http://imageshack.us/
2. Izaberes fotku koju zelis da stavis preko browse
3. Smanjis je na 320 ili 640 i ides na host it
4.kad se fotka pojavi izadju neki silni redovi kliknes na prvi ispod fotografije (gde pise da je za forume ili tako nesto) da se zaplavi , onda to kopiras i paste na forumu gde zelis da postavis sliku npr ovde

Zorob na ovoj temi kacimo decu i smejemo se ..uzivamo. Fazon sa gdinom Djelicem je dobrodosao , ali zluradi komentari ili svadjanje nije... :evil:

Ili kaci smesne male ljude ili brisi sa teme...

Bas sam raspolozena da odgovaram zaista simpaticnim (nisam sarkasticna, casna rec) ljudima. Fibi, draga forumska sagovornice, uveravam u dobronamernost mojih komentara. Ako izvesna nepreciznost i nesavrsenost mog izrazavanje upucuju, takodje dobronamerne, ucesnike da zakljuce nesto drugo, preostaje mi da da poradim na glacanju forme i sadrzaja istog.
Dakle, Fibi, fotka ove devojcice je prelepa, izraz lica i napucene usnice jednostavno bude tople emocije kod gledaoca (mene), pa zato, u formi saosecanja sa detencetom, komentar da bi, mozda, ispasiran spanac bio manje neprihvatljiv (mada bi tada bili liseni ove fotke , sto bi, svakako, bila steta!). Sto ne znaci da je majka nemajka jer ne pasira... (A mozda je ispasirala, samo ja to ne vidim, a za to bas i ne moram da budem apostrofirana, zar ne?)
A u vezi sa Djelicem, pitala sam se sta je smesno, jer ne kapiram. Preciznije, sta ce (ispeglan) Djelic medju decom? Bar kad bi bio musav...
Eto, Fibi, to bi bilo sve...
Sad bih i ja okacila neku sliku, ali nemam...
Da li me to diskvalifikuje?

Hajde zorab, nemoj da si nakraj srca... Ti mene vise ne volis?
Ako kazem nesto protiv Balkanaca, ti mi natrljas nos... ako kazem nesto protiv nebalkanaca - opet isto.
Nemoj da se ljutis... ja sam isto glasao za DS. Ali moram odmah da pocnem da ih kritikujem, da se ne opuste. Najbolje da pocnem da ih mazim sad...
Eto sta napravih... Izvinjavam se svima.

Back