WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
SINDI:ajde mama nadji mi moje klikere..onda cu ti biti jako dobar dusan![]()
(igra se sam na zemlji sa kockama i prica)
..ti si jedno malo ljudsko bice..sad cemo mi njima pokazati...:shock:![]()
![]()
![]()
Andjeo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SINDI:ajde mama nadji mi moje klikere..onda cu ti biti jako dobar dusan![]()
(igra se sam na zemlji sa kockama i prica)
..ti si jedno malo ljudsko bice..sad cemo mi njima pokazati...:shock:![]()
![]()
![]()

Giovanna:Cokolina Cokolina ako je Nikolina Cokolina Sinisa je Medolino 100%![]()

novi kolačić:A jedan mali dečko od tri godinice najviše voli da jede džem od paprika (ajvar)!!!
Da li to znači da si ga poslušala?Aphroditi:Probudi se moj sin nocas u tri i vice iz svoje sobe: Tata, mama, dodjite. ja dolazim, sta je bilo, zlato? Mama, ajmo napolje da brojimo zvezde! :shock:
Odoh da spavam, mrtva sam. :-D

Aphroditi:Probudi se moj sin nocas u tri i vice iz svoje sobe: Tata, mama, dodjite. ja dolazim, sta je bilo, zlato? Mama, ajmo napolje da brojimo zvezde! :shock:
Odoh da spavam, mrtva sam. :-D
Zli Inkvizitor:Kapiram da je umesto sina zvala ćerka, bilo bi: sta je bilo, srebro? :shock: :shock: :shock:
Eeee, vazno da je musko! Zlato mamino!
Мала мазица!HeBePoBaTaH_:Arsenija poslali u servis za čuvanje dece na pola dana, pa su mene zadužili da ga odvedem kod dede posle ...i, dođem ja u tićvr i pitam gde mi je Arsa, kad ono, mali stavio glavu nekoj devojčici u krilo... "Šta radiš to, Arsenije"? - "Ništa, ništa ne radim, ja sam tigrić" : )

blago tebi... mene su na prvom bebisitiranju gadjali gushterchinom... :shock: a u drugoj porodici opet trchali su 2 i po sata oko nekog nazovi-stuba njih chetvoro i na kraju se psovadjali... i pocheli da plachu a jaaaaa... nisam imala pojma shta da radim pa samo reko: 'peri zube i mrsh na spavanje!'... samo jedno po jedno tapa, tapa, tapa... pravac postelja... a jedna mala je kad je stav9im da spava uvek govorila: bejbiiii-faaaaannniiii... slatka mala...simple_things:heh......Bas je slatka ova tema...
I tako......![]()