Dečiji biseri

Iva,pre druge godine, nikako nije mogla da shvati da se ljudima glave ne skidaju kao lutkama.I stalno je vikala: hocu da skinem mami glavu, da skinem tati glavu, i seki...

A seka, sa sest godina: Ja idem ove godine na more!U kontiki!
Dusha je u meni.Ona je ista kao ja samo bela.
Jel tako da je jedam metar kvadratni jedna soba?
Jugi stvarno postoji, ali kad ti kazem, ja sam ga videla, bio
mi je u sobi
Ako je secer nasledna bolest, kako onda ja imam a
moji drugari nisu dobili secer od mene?
i ima ih jos puno...............

čekamo svoj red, siniša ( 2.5 god) i ja u čekaonici u dečijoj bolnici i prilazi nam jedna mala lepotica,pitam je kako se zove, kaže nikolina
siniša pije sok i nema vremena za nikolinu, malo je sedela pored nas ali ubzo ustaje i odlazi a siniša ostavlja flašicu i viče za njom - čokolina čokolina dođi

Giovanna:
Cokolina Cokolina ako je Nikolina Cokolina Sinisa je Medolino 100% :)
:D jeste :D :D :D

nikolina je bila sa bakom pa sam joj rekla da joj unuku siniša zove čokolina, baki je to bilo tako simpatično da joj se u čekaonici obratila nekoliko puta sa čokolina ...
inače, posle su se čoklina i siniša ljubili :lol: :lol: :lol:

novi kolačić:
A jedan mali dečko od tri godinice najviše voli da jede džem od paprika (ajvar)!!!

:D I moj mali najvise voli slani dzem (ajvar). :wink:

Taj isti mali kaze pre neki dan u kolima, uh hladan mi ovaj sok, a deda kaze: stavicemo ga napolje na sunce da se ugreje (btw. napolju oblacno, i pada kisa), a mali mu odgovara: deda, ti si se malo presao, nema sunca napolju i hladno je. :grin:

Moj sin (3) je letos svaki put (svaki vikend) kada odemo kod babe i dede isao sa dedom kolima (to je poseban dozivljaj) da kupe sladoled. Kad je postalo malo hladnije, deda mu je rekao da ce opet ici, ali kada ne bude hladno. Posle par meseci, dolazimo mi, a on odmah kod dede u krilo i pocinje ubedjivanje (mali ce biti politicar): "Dedaaa, nije hladno, nije hladno, nije hladno. Ajde da kupimo sladoled!"

Probudi se moj sin nocas u tri i vice iz svoje sobe: Tata, mama, dodjite. ja dolazim, sta je bilo, zlato? Mama, ajmo napolje da brojimo zvezde! :shock:
Odoh da spavam, mrtva sam. :-D

Aphroditi:
Probudi se moj sin nocas u tri i vice iz svoje sobe: Tata, mama, dodjite. ja dolazim, sta je bilo, zlato? Mama, ajmo napolje da brojimo zvezde! :shock:
Odoh da spavam, mrtva sam. :-D

Kapiram da je umesto sina zvala ćerka, bilo bi: sta je bilo, srebro? :shock: :shock: :shock:

Eeee, vazno da je musko! Zlato mamino!

Zli Inkvizitor:
Kapiram da je umesto sina zvala ćerka, bilo bi: sta je bilo, srebro? :shock: :shock: :shock:

Eeee, vazno da je musko! Zlato mamino!

:shock: :lol: :lol:
Ne, bila bi isto zlato, duso, srce, ljubavi, misicu,....itd.itd. da ne nabrajam sva imena kojima zovem svoje dete.

A koji je tebi, ako smem da pitam?! :shock:

Arsenija poslali u servis za čuvanje dece na pola dana, pa su mene zadužili da ga odvedem kod dede posle ...i, dođem ja u tićvr i pitam gde mi je Arsa, kad ono, mali stavio glavu nekoj devojčici u krilo... "Šta radiš to, Arsenije"? - "Ništa, ništa ne radim, ja sam tigrić" : )

HeBePoBaTaH_:
Arsenija poslali u servis za čuvanje dece na pola dana, pa su mene zadužili da ga odvedem kod dede posle ...i, dođem ja u tićvr i pitam gde mi je Arsa, kad ono, mali stavio glavu nekoj devojčici u krilo... "Šta radiš to, Arsenije"? - "Ništa, ništa ne radim, ja sam tigrić" : )
Мала мазица! :D

heh......Bas je slatka ova tema...

Ja sam do pre neki dan radila kao babysitter-ka ,i cuvala sam troje dece ,sve tri su devojcice. Kada sam dala otkaz ,ko za baksuz ,tog poslednjeg dana,deca nisu znala da sutra necu doci da ih cuvam,i pocela su da zapitkuju...."a hoces li ti doci sutra?".."necu","a sto?"..."sutra ne rade autobusi"..."a sto ne rade?"...."pa.... vozaci su dobili grip"..."a sto se ne izlece"...."pa ne moze to odjednom!"..."ti si zlaaaa!"
I tu meni bilo extra krivo...,ali sta da se radi...mama im je kreten i ja sa njom vise ne mogu da saradjujem....
Onda meni Sandy donese poklon....onako....iznenada.....prvi put da ona meni nesto pokloni...i to bas tog dana....Donela mi je mali kamen,koji je ona negde pronasla i cuvala sakrivenog od Nate....Rekla je "ovo je za tebe ,da mislis na mene!"
Mozete li to da zamislite ??? Dete ima samo 5 godine.....
Tog dana sam joj pricala o istoriji indijanaca i o tome kako su bili divni i ugnjetavani...
Rekla sam joj da mi ljudi jedemo zivotinje ,na sta se ona zgrozila i nikako nije mogla da mi poveruje.....Tog poslednjeg dana druzenja sa njom rekla sam joj isuvise....
Naty me je tog dana grlila i govorila koliko me voli i kako jedva ceka sledeci cas srpskog...
A onda mi je dala zvaku ,da mama ne vidi i zamolila me da napravim balon ,da ga ona pukne prstom,posto ona sama ne zna da pravi balone.....
I tako......:)

simple_things:
heh......Bas je slatka ova tema...
I tako......:)
blago tebi... mene su na prvom bebisitiranju gadjali gushterchinom... :shock: a u drugoj porodici opet trchali su 2 i po sata oko nekog nazovi-stuba njih chetvoro i na kraju se psovadjali... i pocheli da plachu a jaaaaa... nisam imala pojma shta da radim pa samo reko: 'peri zube i mrsh na spavanje!'... samo jedno po jedno tapa, tapa, tapa... pravac postelja... a jedna mala je kad je stav9im da spava uvek govorila: bejbiiii-faaaaannniiii... slatka mala...

zar ne mislite da je vreme za objavljivanje?je l postoji neko ko moze to da uradi?postoji vec bezbroj knjiga sa decjim biserima ali ne postoji decji sajber biseri sta znam nesto tako
bas su slatki steta da se zaboravi kad umre krstarica.je l se slazu roditelji autora?

Nekad sam pravila (i) krpene igračke. "Hit" je bio delfin (koji vrlo lepo izgleda).
Aleksi sam još kao bebi napravila jednog, a iz neke davne serije sam jednog zadržala i sebi. Igraju se sa oba, tako da im to nije nepoznata, niti nova igračka.
Ali, našli su jednog od prvih koje sa napravila i koji se nekim čudom zadržao kod mene, bez sunđera kojim je bio napunjen (verovatno sam izvedila jer mi je za nešto trebalo). Od kako su se probudili, počeli su sa pitanjima da li ću da im napunim tog "novog" delfina. Obećala sam, ali sam na pitanje: "Kad?" odgovorila neodređeno: "Kasnije".
Za par minuta, Toma je došao ponovo noseći tog delfina sa sobom i pitao: "A kad ćeš nam napuniti delfina."
Odgovorim: "Rekla sam vam kasnije."
Toma: "Pa prošlo je! Sad je kasnije!" :lol:

ana je danas za ručkom tražila da jede košpice.....
jedva se sporazumesmo da dete hoće masline, koje obožava:p
kasnije me je pitala nešto za rajf , i ja joj kažem pa taj ti je dobar,
a ona kaže, JEL' ONAJ DVUGI ZOZOBVAZAN?

Back