tasha88
Primećen član
- Poruka
- 505
Ono sto se meni bas ne dopada u tom uzrastu ali je ocigledno u danasnjem drustvu neminovno: pitanja zaljubljivanja u vrticu. Kaze nama nase dete jednom ( 4 god ) i nabraja na prste : ` U mene su zaljubljeni: Viktor, Arsenije, Nikola i Djordje, cek, cek mozda imam jos jednog.` Sta li ce biti za 10-tak godina. Ima da joj stavljamo zatvorenicku kuglu na nogu.

. Ona meni: Pa znas ono sto sam mu trazila da mi spakuje malo da ponesem kuci? Znam mila, trambolinu. Ona meni : pa nije mi spakovao i sad ja moram da se udam za njega da mogu svaki dan da skacem. Posle par dana ona meni: Mama, puklo ono sto sam htela da spakujem malo kuci da ponesem, znas ono. Znam, trambolina. Ona: Tako da sam se danas izdala od Djoleta. Uf pa ja se nisam ni udala jel tako mama? Al nema veze, ja sam njemu rekla da se izdajemo i da se ne udajemo dok ne usije ono sto sam htela da.............. 

ocuh je u sali rekao: "Jao jedva cekam da te udamo, pa da zivis sa svojim muzem sama, da vidis kako je to!" na sta sam ja odgovorila: "Ma kakvi Sasa, pa muz i ja cemo ziveti sa vama u stanu!" 

pametan dječak