Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Hehe...morali smo...bas nemirno spava...nemiran je i kad ne spava...hehehe...
Dok ne nauci, tapacirung je obavezan!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deko, sta je to seks? Upita moja 6-to godisnja cera mog 78-godisnjeg oca.Covek krenuo da zamuckuje pa pokusao da skrene temu sa nekim zekama ( ne znam kako su mu samo pale na pamet ). Na to mu moje date kaze: ` Ne pitam ja tebe to, vec mi reci sta je to seks! Ne znam kak je uspeo da se izvuce, to baka od smeha nije mogla da mi kaze.
![]()

Ah seks, sto se tice toga... Moja curica pita svog tatu: Tata kad ti mama ponudi seks sta ti uradis? Sok!!! Odakle joj to? Culo dete na tv-u. Znate li sta je tata rekao. Nista, al je mama ispala glupaca rekla sam joj da je to drugi naziv za keks i da tata uvek hoce preliven cokoladom. I onda dodje moja prijateljica i cujem reci: Znas da moj tata kada mu mama ponudi seks on hoce preliven cokoladom...

Ah seks, sto se tice toga... Moja curica pita svog tatu: Tata kad ti mama ponudi seks sta ti uradis? Sok!!! Odakle joj to? Culo dete na tv-u. Znate li sta je tata rekao. Nista, al je mama ispala glupaca rekla sam joj da je to drugi naziv za keks i da tata uvek hoce preliven cokoladom. I onda dodje moja prijateljica i cujem reci: Znas da moj tata kada mu mama ponudi seks on hoce preliven cokoladom...

ali mama ti si kriva 

A da si rekla da se tata i mama vole, ne bi bio problem...Kako god, slatko me nasmejalo...
), sinoć je pitao babu koga od svojih kunića najviše voli 

Moja Lena je mami uvece kazala da ima "domaci zadatak"za vrtic
A sta? Nema pojma.Kako Leno ne znas: Pa plakala sam.
A zasto si plakala:Bila sam juta
A zasto;Ocu ja da gledam a ne drugari
Da pojasnim;Kad sam dosla po Lenu u vrtic briznula je u plac i dotrcala kod mene.
A vaspitacica mi objasni da Lena ne zeli da dopusti nikome pre nje da vidi u ogledalu zubice nego bi stajala samo ona i niko drugi.
Pocela je da gura decu da ne gledaju.
Vaspitacica je reagovala a Lena se naljutila.![]()

Moj mladji bratanac ( isti onaj što ne ume da bude dobar), sinoć je pitao babu koga od svojih kunića najviše voli
Baba: kakvih, sine, kunića?
- Pa seka, bata i ja smo tvoji kunići, jel' tako?
Naravno, mala blesa je mislila na unučiće.
![]()
Naravno, zato i kazem mama glupaca.... sta da radimo nekad ostanemo zateceni pitanjima pa se ne snadjemo u pravom momentu kako treba.

). Klincu iz komšiluka je to bilo smešno i razbio je malog od zezanja. Sve dok baba nije čula... 

zasto?
-Mama, pogodi u koga ću se zajubiti kad porastem?
-U koga sine?
-U Saru.
-A što ti se Sara sviđa?
-Što je obukla haljinu (pa pokazuje kakva je haljina).
I imala je Winx čarape i kosu do ramena, preko ušiju.

Kazem ja (za odlazak na spavanje) nako malo pevljivo: "milaaa, ocemo liii?", a ona meni: "necemo liii".

Lena danas nece u obdaniste
Vaspitacica kaze da je bila najbolja i da je odgledala predstavu od pocetka pa do kraja.
Ne lici to na moju Lenu
A onda skapiram da se ona oladila od straha.
Pa normalno da nije mrdnula kad se oladila.![]()
Joj mozes zamisliti njene face u tim trenucima 
Lena danas nece u obdaniste
Moja cera je angazovala tetku da je cuva
Tek sam sad saznala preko tel.zasto
Lena je imala pozoriste u vrticu
Vaspitacica kaze da je bila najbolja i da je odgledala predstavu od pocetka pa do kraja.
Ne lici to na moju Lenu
A onda skapiram da se ona oladila od straha.
Jer sve to je gledala na tv.zatvoreni su u kutiji a sad odjednom svi su tu oko nje.
Pa normalno da nije mrdnula kad se oladila.
I normalno je sto nece u skolu.
Celo vece je molila mamu ;'nece Lena u skolu zovi babu"
Tako da smo do kraja ove nedelje mobilni a i u petak joj je rodjos.
Pa da joj ispunimo tu zelju.A inace voli vrtic![]()
ali bice bolje, sad uziva sa tetkom i bakom
ljubni smizlu! 
Lora mi prica sinoc:
"Jao, mama, da ti kazem nesto. Kako me je jedan bata danas gledao u parku... Prvo me je pogledao u carapice, imala sam one roze, jel znas? E, tu me je pogledao. A onda i u cipelice. Posle me je gledao u oci, ali mama nemas pojma kako se on zaljubio u mene. Ali ja necu da budem njegova devojka, on stalno place."
Lora vice iz njene sobe:
"Mama, zaboravila si da me pitas da li sam gladna??????"
"Jao izvini duso, pa jesi li gladna?" (ja sva srecna, Lora hoce da jede)
"Nisam."