NANČA NALOVČA - MANČMELOW
BOSKOVI - RUKAVICE VATIRANE
BOSKOVI - RUKAVICE VATIRANE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bas biser...
Malopre, dok sam pokusavala da smirim Klaru, Lora mi tuzno kaze:
"Mama, ti sada vise volis Klaru, jel tako?"
Ja je ubedjujem da ih volim obe, da su one moje princeze, a ona ce:
"Ja mislim da moras mene vise da volim, ipak se duze poznajemo i vise smo se druzile... I ja sam ti pomagala da se sminkas i da se doteras i da spremis rucak, jel tako? Zato treba da me volis malo vise..."![]()
![]()
Ide reklama za Jelen pivo:blablabla...muškarci znaju zašto!
Moj sin od 7,5 godina se nešto valja i trti po krevetu i onako za sebe:Ja sam muškarac a ne znam zašto...
![]()
Moj sin od 7,5 godina se nešto valja i trti po krevetu i onako za sebe:Ja sam muškarac a ne znam zašto...
![]()
срце мало
па, воли је онда мало више![]()
![]()
Rece ti Tijana da zivis u Francuskoj, pa me samo zanima dal ti deca pricaju srpski ili francuski, pa nam prevodis? Dal bi ovo na francuskom bilo smesno koliko je i na srpskom?![]()
@ludopile: Ne vidim zašto je pitanje "na kom su jeziku izrečeni ti dečji biseri" intimno... nekako mi se čini da je sadržaj istih daleko intimniji od jezika na kom su izrečeni, zar ne? Or it's only me...
@moja milica: Moju devojčicu učim da i dečaci i devojčice imaju pišu, samo se piše malo razlikuju. Tako ih niko neće zbuniti!![]()
Rece ti Tijana da zivis u Francuskoj, pa me samo zanima dal ti deca pricaju srpski ili francuski, pa nam prevodis? Dal bi ovo na francuskom bilo smesno koliko je i na srpskom?![]()