- Poruka
- 20.599
Znaci svaka radnja zahteva ritual

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kćerka ima 12.sinovi 8 i 6 godina.![]()
Моја шестакиња седи замишљена и мудрује:
она - ''Мама, како Киклоп намигује?''
ја - ???
она- ''Мислим, ако човек негде сретне Киклопа, како ће знати да ли му он намигује или само трепће, кад Киклоп има само једно око?''

Моја шестакиња седи замишљена и мудрује:
ја - ???
она- ''Мислим, ако човек негде сретне Киклопа, како ће знати да ли му он намигује или само трепће, кад Киклоп има само једно око?''
...
dobro pitanje.Моја шестакиња седи замишљена и мудрује:
ја - ???

....preslatka dečica....mogu samo da ti čestitam i malo zavidimna
toj lepoti koju ti je Bog podario.....
....malo sam se rastužila...al' to je više onako...zbog tog bezazlenog dečijeg
odgovora na visinu....
....koliki su bili kad su se rodili.....kako je odgajati četvoro odjednom.....
....ti si jedna sretna majka....![]()

nek vas deca vezu i uzivajte 

Četvorke? Svaka čast! Mogu misliti koje je to ludilo bilo dok nisu malo porasli...
Divota jedna.![]()

evo sretna majka je zavrsila pravljenje eklera za svoju decicu a serpe od cokolade i fila su polizane za 4sekunde
moje mrvice su bile teske izmedju 1600-1750gr.rodjeni su u 33.nedelji i sve je proslo manje vise ok. 2meseca su bili u bolnici dok nisu napunili 3kg.e onda smo ih doveli kuci i tad je pocela zurka koja jos uvek traje
cestitam svim mamama praznik matericenek vas deca vezu i uzivajte
![]()

Hvala ti draga. Isti je na tatu.Eli draga pa ovaj naš drugar Luka je šmeker nad šmekerima..šta više reći...

![]()
![]()
Biljo, mala je genijalna... Bas sam se nasmejala...![]()

Kad je bila mala, zakljucavali smo kapiju do ulice da ne izdaje, jednom smo nas dve dosle iz grada a ona je rekla (imala je 3. godine)" Zakljucaj kapiju da ti ne izadjem na ulicu"
Idemo na eksukurziju?
Gde, pitam?
-Trsic...i ...Kosturnica...
Kakva kosturnica, pitam, je li uciteljica objasnila?
- Nije, ali ce objasnit (?)..
Pa, sta mislis ti da je ta Kosturnca
- Pa to su neke kosti, znas da su kod nas uvek izbijale neke levorucije!
Ne znam, bogami, ja za tako nesto nisam cula....
Boze, Boze, ko sve zavrsi skolu, dodala je i time prekinula svaki razgovor![]()
I zakljucaj tu kapiju da ti to luče ne izadje na ulicu"
Ispade taj Dada Mraz totalno nepouzdan lik a Bozic Bata eheeee to je vec duga i lepa prica. I naravno uvek dodje kuci!Pisu moje klinke pisma Deda Mrazu i Bozic Bati , naravno sve slikovito jer su dibidus nepismene (5 i 3 god)
Savet starije: Znas bolje da Bozic Bati kazemo za vecu igracku, jer Deda Mraz svuda ostavavlja poklone. Prosle godine bio kod mame i tate u firmi pa onda bio u obdanistu a jednom ga je i tata sreo na stepenistu.(to one godine kad dete nije htelo da nam zaspi do 1 sat a mi mrtvi umorni od postavki tog dana, pa MM izneo poklon iz kuce i ponovo ga doneo, kao sreo Deda Mraza)
Meni bilo toplo oko srcaIspade taj Dada Mraz totalno nepouzdan lik a Bozic Bata eheeee to je vec duga i lepa prica. I naravno uvek dodje kuci!

Dunja (4 god.), izvadila ruž iz tašne svoje tetke i maže li se maže, al nije da je neuspešno. Prilično je precizna za svoje godine, samo previše "temeljna".Ja je savetujem da ne treba, da je najlepša kada se ne šminka, da će to štetiti njenom licu...
Ona mi kaže da mora da se dotera , jer ide sa mamom napolje da kupi nešto u radnji.
Ja kažem dobro, al opet sam zapela da je to štetno i da to ne treba da radi i hoću da je obrišem, ona mi prilazi nevoljno:
Nemoj posle da bude što se Dunja nije udala (!!!!).

Dunja (4 god.), izvadila ruž iz tašne svoje tetke i maže li se maže, al nije da je neuspešno. Prilično je precizna za svoje godine, samo previše "temeljna".Ja je savetujem da ne treba, da je najlepša kada se ne šminka, da će to štetiti njenom licu...
Ona mi kaže da mora da se dotera , jer ide sa mamom napolje da kupi nešto u radnji.
Ja kažem dobro, al opet sam zapela da je to štetno i da to ne treba da radi i hoću da je obrišem, ona mi prilazi nevoljno:

e slatko se nasmejah!