Dečiji biseri

Evo, kao sto sam obecala... ;)

Prilozi

• Picture 012_resize.jpg
    Picture 012_resize.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 35
  • Picture 060_resize.jpg
    Picture 060_resize.jpg
    35,7 KB · Pregleda: 37
Danas dođe tetina šmizla (9 god.) kod nas. Ja joj sva ponosna pokazujem kako sam sredila dnevnu sobu (komplet zamenjen nameštaj i izgleda sasvim drugačije nego ranije + ja sam jako ponosna kako izgleda). Sedne šmizla, gricka grickalice i pričamo o novoj sobi.
Ja: Kako ti se sviđa nova dnevna soba?
Šmizla: Super.
Tetka: Šta ti se najviše sviđa?
Šmizla: (kao iz topa) GRICKALICE

Danas dođe tetina šmizla (9 god.) kod nas. Ja joj sva ponosna pokazujem kako sam sredila dnevnu sobu (komplet zamenjen nameštaj i izgleda sasvim drugačije nego ranije + ja sam jako ponosna kako izgleda). Sedne šmizla, gricka grickalice i pričamo o novoj sobi.

:zcepanje: :cmok2:

Uvek iskreni :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Bratovljev klinac, 5 god, dolazi mu ''žena'' njegova u posetu, tkđ 5 godina, igraju se svega i svačega, sve je super, ali u jednom trenutku počinje svađa (ne znam oko čega). Ona je nešto ljuta na njega, on se nešto pravda i u jednom trenutku mala zagnjuri lice u šake i kaže - jaoooooj, pa šta ja da radim sa ovim mojim muškarcem? :lol:

Verujem i mi smo imali isti problem, ali sam ga ja osisala u julu mesecu posto ima gustu kosicu i imao lokne i strasno mu je bilo vrucina, non stop su me opominjale vaspitacice i da se znoji, i da su mu mokre majice...pa smo ga osisali, ali mi je bilo mnogo tesko..

Back