Dečiji biseri

Mimi (5)> Mama a sta je to smrt
ja> to je kad neko umre
Mimi> a kad je to
ja> pa kad je neko star star
Mimi> a koliko je to godina
ja (lupim)> 80
Mimi (ode u sobu i vraca se posle nekih pola sata igranja) > koliko Nana ima godina.
ja (racunam)> 84
Mimi> pa jel nju prosla smrta?!!!!! :rotf:

Iznosi moja majka danas napolje kućnu vagu da izmeri neki dzak krompira koji je naručila. Tu vagu kupila moja svekrva mojoj ćerci i ova je smatra svojim vlasništvom pa kaže
- Bako, treba mene da pitaš smeš li da je uzmeš. (onako sva ozbiljna)
- A zašto?
- Pa to je moja vaga.
- Ima li ovde u kući nešto što je moje? (počinje baka da se šali)
- Ima.
- A šta to?
- Pa kuhinja je samo tvoja. (pri tome je bila još ozbiljnija)
Ne bih volela da jednog dana meni dodeli tu kuhinju u raspodeli imovine.

U dnevnoj sobi imamo ikonu naseg Sv.Nikole i tu su okaceni zvoncici koje kupimo za Ivandan u crkvi.Stala Milica sad pored i vice:

-Da Mitati kavita.Da Mitati kavita. (daj Milici kravicu)

Gledamo se cerke i ja dok nismo ukapirale da hoce zvoncice :lol:

ivan frajer
oi9hy0.jpg

Iznosi moja majka danas napolje kućnu vagu da izmeri neki dzak krompira koji je naručila. Tu vagu kupila moja svekrva mojoj ćerci i ova je smatra svojim vlasništvom pa kaže
- Bako, treba mene da pitaš smeš li da je uzmeš. (onako sva ozbiljna)
- A zašto?
- Pa to je moja vaga.
- Ima li ovde u kući nešto što je moje? (počinje baka da se šali)
- Ima.
- A šta to?
- Pa kuhinja je samo tvoja. (pri tome je bila još ozbiljnija)
Ne bih volela da jednog dana meni dodeli tu kuhinju u raspodeli imovine.

U dnevnoj sobi imamo ikonu naseg Sv.Nikole i tu su okaceni zvoncici koje kupimo za Ivandan u crkvi.Stala Milica sad pored i vice:

-Da Mitati kavita.Da Mitati kavita. (daj Milici kravicu)

Gledamo se cerke i ja dok nismo ukapirale da hoce zvoncice :lol:

Joj bas su slatke!!! :heart:

Ovo je valjda najlepša tema na Krsti. Kad god se loše osećam, ja samo ovde svrnem i odmah mi lepo.
Moji momci su već odrasli ljudi, ali čitajući bisere vaše dečice, malopre mi pade napamet jedna smejurija kad je moj stariji imao samo dve ipo godine.
Sedi dete na WC šolji, otac se kupa, pa se brije, i njih dvojica tako uveče razgovaraju o nekim "muškim" temama. Matori (golišav) stoji tik ispred malog, brije se i jednog momenta mu se omakne i pr... ovaj se nije dao zbuniti, pored WC šolje polica, na njoj kojekakvi dezodoransi i svaša nešto, posegne za prvim i ušprica tati direktno u guzu. Matori vrišti, a mali mirno kaže: tatina guza smudi :zcepanje:

Back