Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Tu su obe ogromneHvala
(gde nestade cerina slika? jel je vi vidite, il' to meni nesto ne fercera?)
Nešto ti ne fercera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu su obe ogromneHvala
(gde nestade cerina slika? jel je vi vidite, il' to meni nesto ne fercera?)

Nataša, zamotuljak je med. Spava kao moj Luka.
Kako se zove drugar?
Moja Mica pocela da nosi pretezu. Sva je vazna i ozbiljna, zove babu da joj se pohvali i kaze: ' Baba moramo da pazimo kad dodjes da ne pomesamo proteze!'
..srce malo.. 

Ja juče kažem Lori da bi bilo lepo da joj malo skratim kosicu a ona ce:
"Neću mama, oću da idem kod šišarke, ja sam sada velika."![]()

Mom detetu se desilo da je prosuo nošu, dva puta, nasred sobe. I ja se naljutim i zabranim korišćenje noše, uopšte, jer već uveliko zna da obavlja sve i na wc šolji, nego mu draže da nasadi nošu ispred crtaća i zasedne kao u bioskopu.
I neki dan viče da ide u wc i ode, uzme nošu i sedne. Uđem ja i pitam šta će na noši umesto na šolji, a on mi kaže da ga prebacim. Ja, ne razmišljajući uopšte, dignem dete i stavim na šolju, bez adaptera, i on počinje da viče:
"Maaama, upašću ti!
Pa ko će onda da ti šapuće na uvo da te voli najviše na svetu i s kim ćeš da se maziš i igraš?"![]()
Nikola je pametnica mala,dobro je rekao,hahahhahaah

e što su bezobrazni, ne mogu da verujem...Jeste da je ovo vise moj biser, ali.....
Juce mi cerkica dosla iz vrtica (dovela je zaova), pogledam, na rukici joj olovkom napisan broj pet (5), znam da teta iz vrtica inace za Ninu kaze "cista petica" i pomislim da je zbog toga. Danas opet tako, ja sva ponosna podijelim to sa cijelom familijom !!!
Da bih upravo saznala da je iz njene grupe veliki broj djece bolestan, tako da su njih par podijelili u druge grupe, a djecu oznacili, da bi znali u kojoj sobici pripadaju
Oznacili su djecu kao prasice!!!![]()

e što su bezobrazni, ne mogu da verujem...
ja bih poludela, da ih ima malo u grupi, pa da ih rasporede u druge grupe.. mislim, različiti uzrasti, druge vaspitačice.. a opet da budu na gomili da ih se i od njih još što više razboli
a da vas nisu ni obavestili
odlepila bih
Jeste da je ovo vise moj biser, ali.....
Juce mi cerkica dosla iz vrtica (dovela je zaova), pogledam, na rukici joj olovkom napisan broj pet (5), znam da teta iz vrtica inace za Ninu kaze "cista petica" i pomislim da je zbog toga. Danas opet tako, ja sva ponosna podijelim to sa cijelom familijom !!!
Da bih upravo saznala da je iz njene grupe veliki broj djece bolestan, tako da su njih par podijelili u druge grupe, a djecu oznacili, da bi znali u kojoj sobici pripadaju
Oznacili su djecu kao prasice!!!![]()
to je sasvim druga stvar što ti kažeš... ne čini ti se?

ne znam dali je ovo sto cu napisati biser ili ne
ali malo pre kada sam otisla po sina u vrtic pita me vaspitacica:
izvinite gospodjo ko slusa divlje jagode u vasoj porodici
ja onako u cudu reko svi
tek ce ona pa vas je sin pevao motori bas sam bila iznenadjena je ste li vi fan
reko ne nisam samo slusam rock
moj dragi sincic izgleda da je poducavao decicu pesmu motori od divljih jagoda
ljubi ga mama

моја ћера 4 и по године
Узела рекете за багминтон и балон и као тренира тенис и у једном моменту се окреће и каже жени мојој
Мама знаш шат је тренер тениса реко?
Немам појма
он сав озбиљна и званична пружајући рекет жени
Да маме и тате морајукућуи да играју тенис са децом да би вежбала за тренинг
Da, Stefan je celo leto ponavljao - kad porastem, biću Đoković
мада, боље и то, него "кад порастем бићи сека, стоја и слично"...