Dečiji biseri

vestica obozava muziku i stalno ima muzicke zelje :roll: koje mi ne skapiramo uvek kako treba. sinoc se uspavljujemo, i ona meni 'ladno poce da prica o tome da baba oga ima veiki nos i jede kucku i maca i kuca dosi i baba oga tu i nema ise mace i kuce.
ja normalno u trenutku odlepim na babe sto su je plase baba rogom i pocnem da se trudim da joj objasnim da nema baba roge, upljuvah se pricajuci
izadjem iz sobe kad je zaspala i krenem da tupim mojoj majci da necu da tolerisem price o baba rogama a moja majka mi bez reci pusti spot na youtube -

toliko o mojim roditeljskim kvalitetima :rumenko:

Mom detetu se desilo da je prosuo nošu, dva puta, nasred sobe. I ja se naljutim i zabranim korišćenje noše, uopšte, jer već uveliko zna da obavlja sve i na wc šolji, nego mu draže da nasadi nošu ispred crtaća i zasedne kao u bioskopu.

I neki dan viče da ide u wc i ode, uzme nošu i sedne. Uđem ja i pitam šta će na noši umesto na šolji, a on mi kaže da ga prebacim. Ja, ne razmišljajući uopšte, dignem dete i stavim na šolju, bez adaptera, i on počinje da viče:

"Maaama, upašću ti!
Pa ko će onda da ti šapuće na uvo da te voli najviše na svetu i s kim ćeš da se maziš i igraš?" :lol:

Mom detetu se desilo da je prosuo nošu, dva puta, nasred sobe. I ja se naljutim i zabranim korišćenje noše, uopšte, jer već uveliko zna da obavlja sve i na wc šolji, nego mu draže da nasadi nošu ispred crtaća i zasedne kao u bioskopu.

I neki dan viče da ide u wc i ode, uzme nošu i sedne. Uđem ja i pitam šta će na noši umesto na šolji, a on mi kaže da ga prebacim. Ja, ne razmišljajući uopšte, dignem dete i stavim na šolju, bez adaptera, i on počinje da viče:

"Maaama, upašću ti!
Pa ko će onda da ti šapuće na uvo da te voli najviše na svetu i s kim ćeš da se maziš i igraš?" :lol:

:zcepanje:Nikola je pametnica mala,dobro je rekao,hahahhahaah

Jeste da je ovo vise moj biser, ali.....:zcepanje:
Juce mi cerkica dosla iz vrtica (dovela je zaova), pogledam, na rukici joj olovkom napisan broj pet (5), znam da teta iz vrtica inace za Ninu kaze "cista petica" i pomislim da je zbog toga. Danas opet tako, ja sva ponosna podijelim to sa cijelom familijom !!!
Da bih upravo saznala da je iz njene grupe veliki broj djece bolestan, tako da su njih par podijelili u druge grupe, a djecu oznacili, da bi znali u kojoj sobici pripadaju:hahaha:
Oznacili su djecu kao prasice!!!:eek:

Juce mi cerkica dosla iz vrtica (dovela je zaova), pogledam, na rukici joj olovkom napisan broj pet (5), znam da teta iz vrtica inace za Ninu kaze "cista petica" i pomislim da je zbog toga. Danas opet tako, ja sva ponosna podijelim to sa cijelom familijom !!!
Da bih upravo saznala da je iz njene grupe veliki broj djece bolestan, tako da su njih par podijelili u druge grupe, a djecu oznacili, da bi znali u kojoj sobici pripadaju:hahaha:
e što su bezobrazni, ne mogu da verujem...
ja bih poludela, da ih ima malo u grupi, pa da ih rasporede u druge grupe.. mislim, različiti uzrasti, druge vaspitačice.. a opet da budu na gomili da ih se i od njih još što više razboli :dash:
a da vas nisu ni obavestili :eek:
odlepila bih

e što su bezobrazni, ne mogu da verujem...
ja bih poludela, da ih ima malo u grupi, pa da ih rasporede u druge grupe.. mislim, različiti uzrasti, druge vaspitačice.. a opet da budu na gomili da ih se i od njih još što više razboli :dash:
a da vas nisu ni obavestili :eek:
odlepila bih

Раде то по неким врићима групишу децу која су им сумњива да су вирулентн и,па тако до групе за коју су убеђени да су 100% здравимислим да то није страшно
Проблем је што многи родитељи доводе прилично ровиту децу у врић

to je sasvim druga stvar što ti kažeš... ne čini ti se?

Отприлике слично

ne znam dali je ovo sto cu napisati biser ili ne
ali malo pre kada sam otisla po sina u vrtic pita me vaspitacica:
izvinite gospodjo ko slusa divlje jagode u vasoj porodici
ja onako u cudu reko svi
tek ce ona pa vas je sin pevao motori bas sam bila iznenadjena je ste li vi fan
:eek:
reko ne nisam samo slusam rock :zcepanje:
moj dragi sincic izgleda da je poducavao decicu pesmu motori od divljih jagoda:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ljubi ga mama

Poslednja izmena:
ne znam dali je ovo sto cu napisati biser ili ne
ali malo pre kada sam otisla po sina u vrtic pita me vaspitacica:
izvinite gospodjo ko slusa divlje jagode u vasoj porodici
ja onako u cudu reko svi
tek ce ona pa vas je sin pevao motori bas sam bila iznenadjena je ste li vi fan
:eek:
reko ne nisam samo slusam rock :zcepanje:
moj dragi sincic izgleda da je poducavao decicu pesmu motori od divljih jagoda:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ljubi ga mama

Zna dijete sta je muzika:ok:

моја ћера 4 и по године
Узела рекете за багминтон и балон и као тренира тенис и у једном моменту се окреће и каже жени мојој
Мама знаш шат је тренер тениса реко?
Немам појма
он сав озбиљна и званична пружајући рекет жени
Да маме и тате морајукућуи да играју тенис са децом да би вежбала за тренинг

моја ћера 4 и по године
Узела рекете за багминтон и балон и као тренира тенис и у једном моменту се окреће и каже жени мојој
Мама знаш шат је тренер тениса реко?
Немам појма
он сав озбиљна и званична пружајући рекет жени
Да маме и тате морајукућуи да играју тенис са децом да би вежбала за тренинг

него шта, па како би постали нолети, ане, јелене...

Back