Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
omladinka
ps. hvala, Tijana, i ti ces uskoro opet imati jedan takav slatki zamotuljak

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni se detence zaletelo glavom u facu da se mazi ko oni kad se biju u akcionim filmovima i mlatnula me slucajno ispod oka. Sad imam malu sljivku i ne boli puno. Kad se to desilo i kad je ukapirala da me boli, pocela je da place i da vice Ocu luuubim mamu(a stvarno lubi kad god se slucajno drmnemo). Brzo se smirila kad sam pocela da se smejem na to.
Ipak, sutra cu morati da stavim puder na facu da se zamaskiram za skolu da ne pomisle djaci da je "kucno nasilje".![]()

,
слаткиш мали, љубни га пуно

Ja juče kažem Lori da bi bilo lepo da joj malo skratim kosicu a ona ce:
"Neću mama, oću da idem kod šišarke, ja sam sada velika."![]()

е, љубни нам бисерку, сви у кући смо се насмејали за "шишарку"![]()

шта ли ће бити кад ова моја почне да прича 
она има много одвала сталношта ли ће бити кад ова моја почне да прича
![]()

Nastasa... Presladak je...![]()
![]()
![]()
Jedva cekam da za par dana i ja imam jedan ovakav zamotuljak...![]()

aaah kad se setim..i ja sam bila bas bas nestrpljiva..a mom deckonji se nije zurilo pa je dosao 10 dana posle termina 

..kako to raspetljati,
..nastasha, mishic je shecerko..
..oboje mojih su spavali ovako, sa nogama kroz reshetke....kako to raspetljati,
a ne probuditi ih - nisam nauchila..![]()

[/B]
hehe..ja ne smem da ga pipnem kada spava odmah se budi..a izgleda da spava ko top..mada ne smeta mu kada pas laje pored njegove glave..
kad ce bebbaaa![]()

Moja Mica pocela da nosi pretezu. Sva je vazna i ozbiljna, zove babu da joj se pohvali i kaze: ' Baba moramo da pazimo kad dodjes da ne pomesamo proteze!'

Moja supruga i njena drugarica su bile u parku sa drugaričinom ćerkom. Mala Magi ima nešto manje od 3 godine. Mala ima plavu kovrdžavu kosicu koja uvek izgleda kao da je udarila struja. A okice plave, prodorne, samo streljaju.
Đavolak na kub. Ne može da se smiri, kao da ima turbo pogon tamo negde u guzi. A u parku juri za dečacima od oko 5-6 godina i pokušava da ih koristi do maksimuma. Ode kao da se penje na tobogan, pa kao ne može i onda se obrati dečaku: "Ja ne mogu. Pomozi mi. Ti si moj prijatelj.". Koje dete nasedne, nagraisalo je. Ne može da se odlepi posle od nje.
I tako se zalepila za jednog dečaka od oko 6 godina i koristila ga je besomučno dok su moja supruga i njena mama sedele na klupi 10 metara odatle.
Došlo je vreme da dečak ide kući. Ali... Mala je smislila priču: "Ja nemam ni mamu ni tatu.". Malom je sada bilo žao da je ostavi, pa je pozvao neke starije ljude: "Ja moram da idem kući, a ova devojčica nema ni mamu ni tatu. Ne mogu da je ostavim samu.".
Za tren se skupila gomila ljudi a moja supruga je primetila da se nešto čudno dešava i svojoj drugarici je rekla: "E, idi tamo. Izgleda da misle da se Magi izgubila.".
Drugarica je otišla i pitala šta se dešava. Kada su joj rekli da mala izgleda nema ni mamu ni tatu, rekla je: "Kako nema? Pa ja sam joj mama.".
No, mala je bila tako ubedljiva da ljudi prosto nisu poverovali. Jedan stariji čovek je upitao: "Maco, da li je ovo tvoja mama?".
Na to je mala špica pogledala zbunjeno, slegla ramenima i odgovorila: "Ne znam.".
za malu opasnicu. Zaprzice ona njima corbu!