Dečiji biseri

Evo jedan biser kad sam ja bila mala....:mrgreen:

Rodila sam se i zivjela u inostranstvu do seste god. Tako i moj kontakt s televizijom...pored Opstanka,Muzickog tobogana....bili su nasi ratni filmovi :lol:....Setajuci kroz grad sretnemo vojnike...i ja viknem:"Mama,mama,vidi partizani....!":lol::lol::lol:

Isto tako kad smo otisli u Dubrovnik...sto nama nije bilo puno daleko...al' meni nepoznato....pitala sam "U kojoj smo sada drzavi?".....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nikola voli crtaće sa životinjama , posebno sa dinosaurusima.Kad je preprošlog leta prvi put video guštera, vikao je od sreće
-Mama mali dinosaurus, mali dinosaurus

A, ovo je od pre neki dan
-Na novim trenerkama su mi dugi rukavi za noge

ми у кући имамо информатичког генија: пре неких месец дана открила пречицу на тастатури како да спусти прозор, а данас је ладно искључила рачунар! а још увек нема годину дана, љуби је мајка :)

ми у кући имамо информатичког генија: пре неких месец дана открила пречицу на тастатури како да спусти прозор, а данас је ладно искључила рачунар! а још увек нема годину дана, љуби је мајка :)

:klap: za malu pametnicu.

Meni se detence zaletelo glavom u facu da se mazi ko oni kad se biju u akcionim filmovima i mlatnula me slucajno ispod oka. Sad imam malu sljivku i ne boli puno. Kad se to desilo i kad je ukapirala da me boli, pocela je da place i da vice Ocu luuubim mamu(a stvarno lubi kad god se slucajno drmnemo). Brzo se smirila kad sam pocela da se smejem na to.
Ipak, sutra cu morati da stavim puder na facu da se zamaskiram za skolu da ne pomisle djaci da je "kucno nasilje".;)

2921uu8.jpg

Evo ga omladinac

Back