Dečiji biseri

Pre neki dan sretnem Aleksinu učiteljicu.
Naravno, malo se raspričamo i čujem sledeću priču...
Aleksin dobar dtugar ima malu sestru koju obožava.
Učiteljica, kad ovaj nešto ne sluša, našali se pa kaže: "Uzeću ti sestru!", što maleni nikako neće da dozvoli.
Jednom prilikom, moj Aleksa prokomentariše: "Imam i ja brata! Al' ga učiteljica nikad ne traži. A ja bih ga dao!" ;)

Učiteljica, kad ovaj nešto ne sluša, našali se pa kaže: "Uzeću ti sestru!", što maleni nikako neće da dozvoli.
Jednom prilikom, moj Aleksa prokomentariše: "Imam i ja brata! Al' ga učiteljica nikad ne traži. A ja bih ga dao!" ;)

:lol: a da ga nema bar jedan dan kako bi osjetio, i rekao da se vrati:cmok2::heart:

Eh srce malo... :heart: a da ga nema onda bi kukao 100% :mrgreen:

Lora prica telefonom sa strinom iz Kanade:
"Strina, sutra idem kod drugarice na rodjendan..."
"Bas lepo, a koliko godina puni?"
Lora pokazuje 5 prsta, a strina ce nezainteresovano "Aha, super..."
A Lora baca slusalicu i kaze mi:
"Strina je vazdeljamac, ona vidi preko slusalice." :eek: :rida:
:lol:

Ovo nije bas biser, ali moze se reci

Posto svi u kuci pricamo o ekonomskoj krizi, Mindjusica je resila da doprinese kucnom budzetu tako sto ce da mi daje sve proizvode koji su na nekim snizenjima (a to zato sto stalno komentarisemo njenu potrosnju)

Danas mi je kupila Blic zenu i kaze - imas do 6. septembra da iskoristis popuste
(tako se uci stedisa od malena, ima na koga da se ugleda:mrgreen:)

Posto svi u kuci pricamo o ekonomskoj krizi, Mindjusica je resila da doprinese kucnom budzetu tako sto ce da mi daje sve proizvode koji su na nekim snizenjima (a to zato sto stalno komentarisemo njenu potrosnju)

Danas mi je kupila Blic zenu i kaze - imas do 6. septembra da iskoristis popuste

Lora prica telefonom sa strinom iz Kanade:
"Strina, sutra idem kod drugarice na rodjendan..."
"Bas lepo, a koliko godina puni?"
Lora pokazuje 5 prsta, a strina ce nezainteresovano "Aha, super..."
A Lora baca slusalicu i kaze mi:
"Strina je vazdeljamac, ona vidi preko slusalice." :eek: :rida:
:lol:

Hahhahahahaha e prepametne i preslatke su i bas su blentave u dobrom smislu!!! :heart: :heart: :heart:

Pametnica... :cmok2:

Ćerka moje sestre, Nina, tada je imala 3 god., zvala me jedan dan da dodjem po nju, da ona dodje kod nas u goste. Otišla ja, oko 19h. Njen tata nas prati i kaže mi da je vratim do 22h.
Kod nas kući, sipala joj ja sok, ali ona popila nekoliko gutljaja i ostavila ga na stolu. Došlo 22:15, kažem ja njoj: Ajde Nina, prošlo je deset, tata je rekao da moraš da ideš kući.
A ona ode do stola, uze onu čašu sa nepopijenim sokom i kaže:
"Gosti kad dođu, oni sede... i pričaju... pa popiju sok... pa sede još malo. Uostalom, tako bar ti radiš kad dođeš kod nas?"
I, šta reći? U pravu je!!!

Nina, sad ima 4 godine. Dolazim kod njih u goste.
S vrata me pita: "jesi donela šminku?" ja kažem "nisam, ali sam donela nešto drugo."
I dajem joj kinder jaje.
Sutradan, opet dolazim kod njih. Ona mi kaže:
"Jel se sećaš kad si juče bila, pa sam te ja pitala jesi donela šminku... a ti si mi rekla da nisi, ali da si donela nešto drugo?"
Ja: "sećam se, što?"
Ona: "pa da nisi možda i danas donela to drugo?"

:)

Back