Dečiji biseri

mackice ,cestitke od srca:cmok2:

evo malo i od mene:
sestricina mog muza juce mi bila u gostima,devojcica od 6 godina.........nas dve se obozavamo,ne mozemo jedna bez druge
bila na moru,i malo joj se upalila ledja ,i sad ja je smestim na krevet,skinem gornji deo haljinice i namazem ledja sa kremom,i sad joj lepo kazem da lezi kao na plazi kao da se sunca,u strahu da mi kremu ne razmaze po krevetu,kad ona ce u tome:pa dobro ,ali mi upallli svetlo da se suncam:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Spremala sam danas kolace jer sam pozvala kumove na veceru.
Ulazim pre 15 min u kuhinju, i vidim da je svaki kolac gricnut malo. Na svakom kolacicu po dva mala zubica, nijedan nije ostao citav :lol:
Ulazim u Lorinu sobu, ona sva zamazana oko usta... Nista je nisam ni pitala kad ce ona:
"Mama, nisam ja glickala kolace, stvarnooo...":(
:heart:

Nesto staro
1f6a146662.jpg

sad sam se setila cerkice mojih prijatelja
tada je imala 4 godine
sedimo mi kod njih, ona se igra, ulazi prijateljica njene mame i pocinje da joj se umiljava :a kazi mi lepotice, koliko ti imas godina?"
ona joj pokaze 4 prsta, ne progovara
kaze prijateljica: "ne znam duso koliko je to, hoces da mi kazes?"
mala se okrene prema njoj i prezrivo rece: "cetiri"
posle nekog vremena prijateljica se vraca iz toaleta, a mala me povuce za rukav i u poverenju mi kaze :"Joj, evo je ova sto ne zna da broji"!

Mama, ja oDbožavam onaj film...

:heart::zag:

evo da ja nešto ispričam,juče došla Lazaru drugarica Lena , a on inače nesmije da dira bakino cvjeće, :lol:ali kada je Lena njemu prišla
on je istog momenta otkinuo jedan cvjet i pružio Leni i rekao evo Leno cveće da smo se mi pokočili,:eek: mislim njemu je još malo pa 21 mjesec, i jedva smo ga zaustavili, krenuo je po redu kidat:zcepanje::rotf:
bit će pravi mali romantičar:cvet:

:heart::zag:

evo da ja nešto ispričam,juče došla Lazaru drugarica Lena , a on inače nesmije da dira bakino cvjeće, :lol:ali kada je Lena njemu prišla
on je istog momenta otkinuo jedan cvjet i pružio Leni i rekao evo Leno cveće da smo se mi pokočili,:eek: mislim njemu je još malo pa 21 mjesec, i jedva smo ga zaustavili, krenuo je po redu kidat:zcepanje::rotf:
bit će pravi mali romantičar:cvet:

Vidi ga, pravi mali zavodnik :zper:
A koliko se ja secam, on je trebao biti moj zet... :rtfm:
:heart: :cmok2:

Meni glupo da bilo koga citiram kad su mi svi biseri slatki. Meni je ovo najslađa tema na Krsti.

• Stisnuo pesnice i kaže:"`ajde mama da se boskujemo"

• "Nešto sam misckio (mislio)..." (ovo bi i meni bilo teško za izgovoriti :lol:)

Back