mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
g.u.z.i.c.a 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a dobro ,ali mi upallli svetlo da se suncam

kakvo zapazanjeSređujem sestri od ujaka profil na facebook-u a moja ćerka sluša uputstva koja dajem sestri i komentariše
- Sada znam čemu sliži facebook, to je za one ljude koji nemaju prijatelje.

Sređujem sestri od ujaka profil na facebook-u a moja ćerka sluša uputstva koja dajem sestri i komentariše
- Sada znam čemu služi facebook, to je za one ljude koji nemaju prijatelje.

biseri mog malog komsije koji ima 3godine
-pita mamu-mama ti imas libicu i duzu (ribicu i guzu) a de ti pikis skini pokazi mi![]()

Spremala sam danas kolace jer sam pozvala kumove na veceru.
Ulazim pre 15 min u kuhinju, i vidim da je svaki kolac gricnut malo. Na svakom kolacicu po dva mala zubica, nijedan nije ostao citav
Ulazim u Lorinu sobu, ona sva zamazana oko usta... Nista je nisam ni pitala kad ce ona:
"Mama, nisam ja glickala kolace, stvarnooo..."
![]()
slatkis mali 

mama, jel imaš i danas neko IZNENAĐENSTVO za svog sina![]()

Mama, ja oDbožavam onaj film...

ali kada je Lena njemu prišla
mislim njemu je još malo pa 21 mjesec, i jedva smo ga zaustavili, krenuo je po redu kidat

evo da ja nešto ispričam,juče došla Lazaru drugarica Lena , a on inače nesmije da dira bakino cvjeće,ali kada je Lena njemu prišla
on je istog momenta otkinuo jedan cvjet i pružio Leni i rekao evo Leno cveće da smo se mi pokočili,mislim njemu je još malo pa 21 mjesec, i jedva smo ga zaustavili, krenuo je po redu kidat
bit će pravi mali romantičar![]()

Vidi ga, pravi mali zavodnik
A koliko se ja secam, on je trebao biti moj zet...
![]()
![]()
, rekoh ja drugarica Lena
pa naravno da jest zet, rekoh ja drugarica Lena
![]()

Mama, ja oDbožavam onaj film...

(Sh kao Spanija)) (uho)
)