Dečiji biseri

Ide decacic od 4-5 godina na plazu u kupacem i potkosulji i jos oko struka nosi slauf sa glavom nekog konjica i pridrzava ga rukama i ozbiljno pita baku "Bako a kad cu ja da porastem" Pa sine porasces a zasto pitas? " Pa da kupim biciklo i sa biciklom idem na plazu!!" Ja isla iza njih i crkavala od smeha

pita me sin juce zasto sam mu rekla da cemo ici po sladoled, a ne idemo...
ja mu kazem: "zato sto volim da lazem malu decu!"
on, sa preteci podignutim prstom : "ako jos jednom ZALAZES neko dete..." :p

KAD SAM JA BIO MALI, VODILI ME NA PREDSKOLSKO TESTIRANJE KOD CIKA DOKTORA...PA ME DOKTOR PRIUPITA:
-KOLIKO KOKA NOSI JAJA?
-JEDNO, REKOH JA
-A, PETAO?PITA DOKTOR
-DVA! ODGOVORIM JA KAO IZ TOPA.

POZNAJEM, JEDNU SLATKU DEVOJCICU, OD 9 GODINA PO IMENU LJUBICA...
JEDNOM DOK JE RADILA DOMACI IZ POZNAVANJA PRIRODE,U KNJIZI JE BILO NEKOLIKO SLICICA POVRCA I LJUDI KOJI RADE NA POLJIMA...PITANJA SU BILA SLEDECA: KAKO SE ZOVE COVEK KOJI RADI U:
-VINOGRADU, ONA RECE VINOGRADAR
-KAD JE VIDELA PAPRIKE RECE: PAPRIKAR
- NAPOSLETKU SE POJAVI SLIKA KUKURUZA ,A ONA ODVALI KUKURUZAR!

TA ISTA MALENA, JE JEDNOM ISPROVOCIRANA UCESTALIM UKOREVANJEM ZBOG SVEGA I SVACEG IZREKLA JEDNU RECENICU KOJA NAS JE FRAPIRALA I NASMEJALA:
-STA ME TU DRKATE? A, POSLE TOGA NAS JE UPITALA:
-STA JE TO DRKATI?

Biser mog sestrića Raše (5 god.) ;)
Dođem ja jedan dan i njegovoj sestri (Katarina - 10 god.) i njemu kupim po čokoladu. Katarina je bila u školi, a njihova mam i ja se nešto zapričale, tek - Raša mazne obe čokolade i sakrije već negde... Kada je Katarina došla - traži dete svoju čokoladu. Raša mudro pogledom kupi mrvice po tepihu, stis'o se najstrašnije. Katarina u dreku na njega, tu se i posvađaju, mi u fazonu - moraš podeliti sa sestrom, brat i sestra sve dele i takoto, bla bla... Tek on: "Ne može, a koliko se ona najela čokolade dok se ja nisam rodio!". 8)

Jednom smo išli preko Fruške Gore, a Raša (tad mu je bilo neke 3 godinice) izvali: "Jao, što je lepa ova naša Vojvodina"... :shock: Popadali smo.

Inače, moj kumić Neša (sa 3 godine) je, kada mu se spavalo, govorio svojoj mami: "Vodi me, mama, u krevetac, imam pesak u očima" 8)

Meni je moja sestra od tetke,koja inace ima 3 godine,rekla da ne moze da mi se javi na telefon posto radi tender!:)Culo dete od roditelja!

Ili ista ta klinka je zaljubljena u nekog svog pajtosa iz vrtica koji se zove Andrej.Jedan dan se potukla sa drugaricom zbog njega,a onda kad je dosla kuci tetka joj kaze kako je ruzno da se devojcica tuce,pogotovo zbog tog nekog Andreja koji je uzgred budi receno,nikakav!A na to ce ti Ana:''Nije mama,on je najpametniji i najlepsi od svih na svetu,zato sam se i potukla,inace ne bih!''

sevilja:
Meni je moja sestra od tetke,koja inace ima 3 godine,rekla da ne moze da mi se javi na telefon posto radi tender!:)Culo dete od roditelja!

Ili ista ta klinka je zaljubljena u nekog svog pajtosa iz vrtica koji se zove Andrej.Jedan dan se potukla sa drugaricom zbog njega,a onda kad je dosla kuci tetka joj kaze kako je ruzno da se devojcica tuce,pogotovo zbog tog nekog Andreja koji je uzgred budi receno,nikakav!A na to ce ti Ana:''Nije mama,on je najpametniji i najlepsi od svih na svetu,zato sam se i potukla,inace ne bih!''

Hi, hi hi !!!!!!

Prijateljicin sin,klinja od pet godina,pre par meseci dosao kuci i kaze kako je konacno nasao devojku koja i njega voli!A pita njega moja drugarica:''Pa sta je bilo sa predhodnima?'',a mali odgovori""Ne pitaj,sve predhodne su me samo koristile!"

MALA LJUBICA (9GOD), I NJENA MAJKA MIRA SU ZAJEDNO ISLE U BIOSKOP DA GLEDAJU ANIMIRANI FILM "LEDENO DOBA 2", KADA SU SE VRATILE KUCI...MIRA JE HTELA DA OPERE LJUBICINE PANTALONE, I IZ ZADNJEG DZEPA IZVADI PRECEPLJENU KARTU ZA BIOSKOP, HTELA JE DA JE BACI ....ALI JE TO LJUBICA VIDELA, I VIKNULA NEEEEE...NEMOJ DA MI TO BACIS ,SVIDEO MI SE FILM HOCU DA GA POGLEDAM JOS JEDNOM!!!....KADA JOJ JE MIRA OBJASNILA DA TO TAKO NE MOZE...LJUBICA JOJ ODGOVORI: PA, STA MENE TAMO ZNAJU, PA CE ME PUSTITI!

Tokom mog detinjstva tata je inace cesto bio odsutan i zauzet poslom ali po nekad je znao da dodje kuci ranije i onda krene da mi prica pricicu za laku noc.A svaka je bila po fazonu...."bili mis i macak i onda je mis trcao okolo i l somio nogu, a macak ga lecio".. i tako u nedogled.... U pocetku su mi bile zanimljive i uvek se uspavam ali jedne veceri nikako nisam mogla da zaspim....a tata je vec poceo da prica umornim glasom pa me pita "Sine spavas li?...a ja onako zatvorenih ociju "Da tata spavam " kad god se setim toga te price smejem se .....

Ovo bi mogo da se podvede pod temu: danas u autobusu sedi matora drtina od 60 godina iza bake i njene unuke od oko 9 godina. Ulazi neka zena sa detetom i devojcica i baka ostanu da sede, a covek pored matore drtine ustane. Na to ovaj krene da smara devojcicu kako je nevaspitana i kao je u stvari baba kriva sto je ona takva pa ne ustaje starijim osobama i maloj deci da sednu i bla, bla.., tek ce devojcica:"Zabole me za malu decu i za starije osobe!" :P

Mislim, lepo mu je rekla, on je tek nevaspitan sto smara i vredja nepoznate ljude u autobusu!

Deca su najveće blago.
Evo nekih bisera dece iz moje okoline kojih sam se setila.
Ćerka moje sestre je imala oko tri godine kada je imala neke, nama nevidljive prijatelje, Vivu i Gagu. Njena sestra (dve godine mlađa) kada je počela da se igra sa njom potpuno je prihvatila Vivu i Gagu tako da su se igrali svi ″četvoro″. Jednom je moja sestra pitala mlađu ćerku da li je Viva muško ili žensko na šta je dete začuđeno odgovorilo:″Pa muško!″

Mlađa ćerka moje sestre (kad je imala 4 godine) otišla sa babom kod komšinice i ona joj dala šećer u kocke. Goca uzela dve kockice šećera, drži u jednoj ruci, a drugom rukom jede preostali šećer i pita je baba zašto drži u ruci zašto ne jede a ona joj besno odgovori: ″Budajo jena, nosim mami!″

bebica80:
U principu sam za vaspitanje na prvom mestu i isto tako ne volim nevaspitanje medjutim "gospodin tata" je takav skot da mi je bash bilo drago posto on inace ima trip da muva svaku "maminu" prijateljicu pa ako ti zbog toga idem na "Q" okic ;)

skoro nisam procitala idiotskiji post..
izvini zeno, ali ti nisi normalna...

Obrisala sam lepo svoje poruke jer ovo nije mesto za" ludake "a ni za rasprave i svadje.Svi mi svet shvatamo drugacije a ovo mestasce je mislim namenjeno smesnim stvarima iz decijih zivota.Zasto ga kvariti ruznim komenatrima odraslih .....ziveli klinci kao i deciji biseri koji nam ulepsavaju zivot!Toliko o negativnosti sa tvoje strane "anakin"

Back