A
anakin
Gost
ajd ne lupetaj...5-godisnje dete istuklo svog oca, muza tvoje drugarice koji je hteo da te muva..a tebi jos to super...
cista patologija...
cista patologija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bigsister:odpozadi i pitam (zeletji da pomognem tati): 'chiko chiko jeste vi to zaustavili mog tatu jer je jurcao i preticao na punoj liniji?'... tata je hteo u zemlju da propadne...
Doobar. Meni je stariji brat u corelu napravio "vojnu legitimaciju", pa kad je moj cale napravio isto neki kurslus ja lepo izvadim dokument i kazem "kolega, pustite ga".
3EMYHKA:Pokusacu da objasnim situaciju, al' ne mogu da docaram pevanje pa vi zamislite...
Moj bata negde u osnovnoj skoli dobije za domaci da nauci pesmu, ono "na Kordunu grob do groba...".
Mucenik se zatvorio u sobu i satima mu nije polazilo za rukom. U neko doba onako ocajan zavapi za pomoc i ja mu objasnim da je ne memorise nego da smisli neki zanimljiv nacin kako ce da je nauci, tipa da zamisli sliku ili nesto slicno...
Nakon pola sata izlece on iz sobe, odusevljen i dreknu "Gotovo!" 'Aj ja kao da ga ispitam dal' je to dobro, i on poce (nadam se da znate melodiju pesme "Old McDonald had a duck"):
"Na kordunu grob do groba, ija-ija-jo, trazi majka sina svoga, ija-ija-ja-jo..." :shock:
E kad se nisam slogirala!![]()
Mirka i Comi:Moja cerka 3 godine, pita Kad se rodila, misleci kad joj je rodjendan. ja joj kazem , o ona dalje a kako ? Ja joj objasnim da je izasla iz stomaka, a ona ce : A kako sam usla u stomak?

animsaj:poznanik mi prica za svog sina: Tata, a sta su to - ******?
Ovaj malo razmisli, i mirno, odgovara - pa to su sine kad se dva muskarca vole.
...pauza... - A, tata...JEL SMO MI ****** ?
( srecom, nisu bili na javnom mestu)

Patologija je nauka ne znam da li to znas i sastoji se od seciranja pokojnika

sta je rekao crnogorac?

pajamaca:u crnoj gori ..
u kafiću pavla pit akonobar šta on pije, on kaže: fantu
ovaj kaže: znači za tebe jedna bambuća...
a paki mu odgovara: da, samo mi u srbiji to zovemo fanta[/QUOTE
![]()
![]()
![]()