jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Моја двогодишња ћерка чека да почне цртаћ, тренутно су биле рекламе за космодиск и неки деда.
Она се сморила кад ће више да се заврше, уздахнула и рекла ''Једи деда говна.''![]()
![]()
Meni ovo nije smesno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моја двогодишња ћерка чека да почне цртаћ, тренутно су биле рекламе за космодиск и неки деда.
Она се сморила кад ће више да се заврше, уздахнула и рекла ''Једи деда говна.''![]()
![]()
Meni je urnebesno smešno, jer je dete previše malo da bi znalo šta je reklo, a i zato što je u pitanju reklama za Kosmodisk...Meni ovo nije smesno.
Pa to je i suština, da nauči da ne kaže kad ne treba, a reči će naučiti kad tad, ili ovako ili onako...pa bas zato sto ne zna sta je reklo, reci ce to i nekom dedi koji nije na tvu
al dobro, slatko je i smesno kad mala deca pricaju ruzne reci
Meni ovo nije smesno.
1. Na temu ruznih reci i psovanja: Moja cera (5 god) juce dolazi sa tatom iz vrtica i pita s'vrata: "Mama, sta znaci .ebo te?"
Zacutala sam par trenutaka i rekla - "To je rec koja ne znaci nista, a upotrebljavaju je odrasli kada su jako ljuti i kada hoce da psuju. Mozes li mi reci kada si cula tu rec?"
-"Ne mogu ti reci kada, ali sam sigurna da sam je cula... Da li to znaci da kad sam jako ljuta mogu da kazem zvrnd-brnd, posto i to nista ne znaci?"
2. Na temu sta ce biti kad poraste:
"Ne mogu da se odlucim izmedju pilota i prodavacice sladoleda!"... "Volela bih da budem pilot i da letim, ali i mnogo volim sladoled!"
i 3. meni najsladje:
Igra se juce sa tatom "Ti si moje..."
tata: - ti si moja sreca!-
cerka: - ti si moje srce!-
...
tata: - "ti si moja raketa za svemir!"-
cerka: - "ti si moja Severna Koreja"-
Moj cetvorogodisnji sin prica sa svojom tetkom i ona ga pita "Jovo,ljubavi,imas li djevojku" a on odgovara
"Imam,tetka ali se jos nisam ozenio"!I jos jedna provala iz istog telefonskog razgovora:"Znas tetka ja imam jednu babu i dva djeda,jedna baba mi je umrla (moja svekrva prim. prev) a baba vadi zube(moja majka-stomatolog)a imam i jednog djeda sto vadi zube";tada ja preuzimam slusalicu i nas dvije mozgamo koji to djed vadi zube a on odgovara:"Pa djed Mitar"i ja tek tada skontam da je on vidio djeda kako uvece vadi protezu!!!!!!ops:
![]()
![]()
![]()
U pravu je dete, što jes jes...ucili u vrticu novu pesmicu. pita me cerka da joj objasnim rec "zacarlija" (stih: "kad vetar zacarlija sve pocinje da klija"). nekako sam objasnila "carlijati" i "carlija", ali nju i dalje buni "zacarlija".
kazem: - "znas reci zmuri i zazmuri... zmureti - zazmureti; carlijati - zacarlijati- vidis, to je isto"
"ne vidim", kaze ona. "kako mogu da vidim reci koje izgovaras? valjda treba da kazes - cujes?!"![]()
Ovaj dečiji biser se dogodio na sred sahrane na kojoj se pola ljudi cerekalo zbog toga.
Unuk od pokojnog se zove Denis. Zove ga keva da dođe... Tu bio još jedan klinac (12 god. ) koji nije čuo nikad za to ime pa je istripovao da je čuo penis.
Pita tatu: Tata što njega zovu Penis? Svi su čuli da je to rekao. Ja ne verujem, glupog li seljaka, a ćaletu neprijatno i već kupi perije od blama, izvinjava se na ''penisu'' , kaže kllincu MRŠ U KOLA PI*** TI MATERINA GLUPA. I to su svi čuli. JOj ja ne znam kako se nisam upišala na onoj Orlovači.
Volim da citam postove na ovoj temi i retko kada se mesam, ali ovo lazno moralisanje mi vec polako ide na zivce... Propada nam drzava dok su nam sveci na forumu Krstarice... Batalite da se folirate... Ne mora svima da bude smesno, ali nekom jeste....
smesno ti je da na necijoj sahrani otac kaze sinu da je glup i da ga onako javno opsuje i tera "negde" ?
alal ti tvoj ISKRENI MORAL ...
p.s i ja citam redovno temu ali shabanima koji ne umeju da podizu decu i gde su im malogradjanske fore "super" i smesne moram da komentarisem.
a ti imas ozbiljan problem ako ti je smesno da jedan od roditelja javno ismeva i ponizava dete !