Dečiji biseri

Meni ovo nije smesno.

Мени је био смешан моменат када је употребила ружне речи, али би ми било непријатно да је рекла неком уживо.

Једном је отела телефон мужу док је причао са ортаком који је у вези са њеном тетком, да не дужим много, рекла му је: Лела шиша дупе. Ми у шоку

1. Na temu ruznih reci i psovanja: Moja cera (5 god) juce dolazi sa tatom iz vrtica i pita s'vrata: "Mama, sta znaci .ebo te?"
Zacutala sam par trenutaka i rekla - "To je rec koja ne znaci nista, a upotrebljavaju je odrasli kada su jako ljuti i kada hoce da psuju. Mozes li mi reci kada si cula tu rec?"
-"Ne mogu ti reci kada, ali sam sigurna da sam je cula... Da li to znaci da kad sam jako ljuta mogu da kazem zvrnd-brnd, posto i to nista ne znaci?" :confused:

2. Na temu sta ce biti kad poraste:
"Ne mogu da se odlucim izmedju pilota i prodavacice sladoleda!"... "Volela bih da budem pilot i da letim, ali i mnogo volim sladoled!"

i 3. meni najsladje:
Igra se juce sa tatom "Ti si moje..."
tata: - ti si moja sreca!-
cerka: - ti si moje srce!-
...
tata: - "ti si moja raketa za svemir!"-
cerka: - "ti si moja Severna Koreja"-

Poslednja izmena:
1. Na temu ruznih reci i psovanja: Moja cera (5 god) juce dolazi sa tatom iz vrtica i pita s'vrata: "Mama, sta znaci .ebo te?"
Zacutala sam par trenutaka i rekla - "To je rec koja ne znaci nista, a upotrebljavaju je odrasli kada su jako ljuti i kada hoce da psuju. Mozes li mi reci kada si cula tu rec?"
-"Ne mogu ti reci kada, ali sam sigurna da sam je cula... Da li to znaci da kad sam jako ljuta mogu da kazem zvrnd-brnd, posto i to nista ne znaci?" :confused:

2. Na temu sta ce biti kad poraste:
"Ne mogu da se odlucim izmedju pilota i prodavacice sladoleda!"... "Volela bih da budem pilot i da letim, ali i mnogo volim sladoled!"

i 3. meni najsladje:
Igra se juce sa tatom "Ti si moje..."
tata: - ti si moja sreca!-
cerka: - ti si moje srce!-
...
tata: - "ti si moja raketa za svemir!"-
cerka: - "ti si moja Severna Koreja"-

ала ти ћерка прати политику :D

Моја двогодишња је буљила у вести на првој, ја се мислим шта се загледала, прича Вучић : Ко ће да надокнати народу за ово оно....
А она се продере ИВА! (то јој је име)

Pozdrav svima!
Što se dečjih psovki tiče, ...
Kada su naša dvojica mili manji, muž im je ispunjavao i ,,najbesmislenije,, prohteve.
Jednom su se par sati vozili u gradskom busu, od prve do poslednje stanice, pa nazad, i tako satima.
Kondukter mu više ni kartu nije hteo da naplati,... U jednom trenutku, u krcatom busu, jedan od njih pita:
Tata, ti kada se naljutiš na nas, kažeš: - Šta to radite, miša mu poljubim!
Pa, jeste, kažem.
Zašto onda mama kaže:-E, j... ga! :)
Naravno da su svi to čuli, srećom nisam bila tu. :cool:

Moj cetvorogodisnji sin prica sa svojom tetkom i ona ga pita "Jovo,ljubavi,imas li djevojku" a on odgovara
"Imam,tetka ali se jos nisam ozenio"!I jos jedna provala iz istog telefonskog razgovora:"Znas tetka ja imam jednu babu i dva djeda,jedna baba mi je umrla (moja svekrva prim. prev) a baba vadi zube(moja majka-stomatolog)a imam i jednog djeda sto vadi zube";tada ja preuzimam slusalicu i nas dvije mozgamo koji to djed vadi zube a on odgovara:"Pa djed Mitar"i ja tek tada skontam da je on vidio djeda kako uvece vadi protezu!!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Obrati paznju na podebljano,
i mi stariji imamo bisere !

:hahaha:

Dva komada od sinoć, astronomska tematika.

Vozimo se po gradu, napolju je noć. Ona sa zadnjeg sedišta:

"Tata.... moram nešto da ti kažem, ali ne okreći se. Mislim da nas Mesec prati."

nakon par minuta priča o zvezdama i planetama, zaključak:

"Dobro tata, onda mi moraš kupiti mikroskop da gledam zvezde."
"Teleskop, mila... teleskop, jer su daleko".
"Pa neee tata... mikroskopom ih gledam zato što su male, a teleskopom ih gledam zato što su daleko."

...ucili u vrticu novu pesmicu. pita me cerka da joj objasnim rec "zacarlija" (stih: "kad vetar zacarlija sve pocinje da klija"). nekako sam objasnila "carlijati" i "carlija", ali nju i dalje buni "zacarlija".
kazem: - "znas reci zmuri i zazmuri... zmureti - zazmureti; carlijati - zacarlijati- vidis, to je isto"
"ne vidim", kaze ona. "kako mogu da vidim reci koje izgovaras? valjda treba da kazes - cujes?!" :think:

...ucili u vrticu novu pesmicu. pita me cerka da joj objasnim rec "zacarlija" (stih: "kad vetar zacarlija sve pocinje da klija"). nekako sam objasnila "carlijati" i "carlija", ali nju i dalje buni "zacarlija".
kazem: - "znas reci zmuri i zazmuri... zmureti - zazmureti; carlijati - zacarlijati- vidis, to je isto"
"ne vidim", kaze ona. "kako mogu da vidim reci koje izgovaras? valjda treba da kazes - cujes?!" :think:
U pravu je dete, što jes jes :lol:

Ovaj dečiji biser se dogodio na sred sahrane na kojoj se pola ljudi cerekalo zbog toga.
Unuk od pokojnog se zove Denis. Zove ga keva da dođe... Tu bio još jedan klinac (12 god. ) koji nije čuo nikad za to ime pa je istripovao da je čuo penis.
Pita tatu: Tata što njega zovu Penis? Svi su čuli da je to rekao. Ja ne verujem, glupog li seljaka, a ćaletu neprijatno i već kupi perije od blama, izvinjava se na ''penisu'' , kaže kllincu MRŠ U KOLA PI*** TI MATERINA GLUPA. I to su svi čuli. JOj ja ne znam kako se nisam upišala na onoj Orlovači.

Dobro,ovo nije baš biser,ali svakako je simpatično.Kažem ja mom sestriću(5 god.):
"Hajde mi uvrni ruku."
Više me mazi ručicama nego što steže.
"Slabo ti je to nešto..." provociram ga.
"Mogu ja i jače,nego neću da te boli."kaže on sav važan.
"Ali ja hoću da me boli!"
Pokušava ponovo,ovog puta iz sve snage,vidim mu po licu,sav se zacrveneo,trudim se da se ne nasmejem.
"Jooooj,pa to stvarno boli!!!" kažem ja,naravno,u šali.
"Ne pričaj,ne boli te,nego to sam onako kažeš,umem ja da prepoznam kad neko laže,a kad govori istinu!" naprći nos ljutito.
:)

Ovaj dečiji biser se dogodio na sred sahrane na kojoj se pola ljudi cerekalo zbog toga.
Unuk od pokojnog se zove Denis. Zove ga keva da dođe... Tu bio još jedan klinac (12 god. ) koji nije čuo nikad za to ime pa je istripovao da je čuo penis.
Pita tatu: Tata što njega zovu Penis? Svi su čuli da je to rekao. Ja ne verujem, glupog li seljaka, a ćaletu neprijatno i već kupi perije od blama, izvinjava se na ''penisu'' , kaže kllincu MRŠ U KOLA PI*** TI MATERINA GLUPA. I to su svi čuli. JOj ja ne znam kako se nisam upišala na onoj Orlovači.

ovo je za psihijatriju tako se obracati detetu koje je pogresilo i jos u takvoj situaciji
to nije deciji biser vec kretenizam doticnog "oca" :(

Volim da citam postove na ovoj temi i retko kada se mesam, ali ovo lazno moralisanje mi vec polako ide na zivce... Propada nam drzava dok su nam sveci na forumu Krstarice... Batalite da se folirate... Ne mora svima da bude smesno, ali nekom jeste....

Volim da citam postove na ovoj temi i retko kada se mesam, ali ovo lazno moralisanje mi vec polako ide na zivce... Propada nam drzava dok su nam sveci na forumu Krstarice... Batalite da se folirate... Ne mora svima da bude smesno, ali nekom jeste....

smesno ti je da na necijoj sahrani otac kaze sinu da je glup i da ga onako javno opsuje i tera "negde" ?
alal ti tvoj ISKRENI MORAL ...

p.s i ja citam redovno temu ali shabanima koji ne umeju da podizu decu i gde su im malogradjanske fore "super" i smesne moram da komentarisem.
a ti imas ozbiljan problem ako ti je smesno da jedan od roditelja javno ismeva i ponizava dete !

smesno ti je da na necijoj sahrani otac kaze sinu da je glup i da ga onako javno opsuje i tera "negde" ?
alal ti tvoj ISKRENI MORAL ...

p.s i ja citam redovno temu ali shabanima koji ne umeju da podizu decu i gde su im malogradjanske fore "super" i smesne moram da komentarisem.
a ti imas ozbiljan problem ako ti je smesno da jedan od roditelja javno ismeva i ponizava dete !

Nisam rekao da mi je smesno, ali nemam ni nameru da glumim po forumu sveca... Da mlatim kako mi nikad crni humor nije bio interesantan i slicno...
To sto je nekom ovo bilo smesno, uopste ne znaci da je los roditelj ili los covek...
Znam da je moguce da u takvim situacijama (kao sto su sahrane) histericni smeh pokrene svakakva glupost.
Covek je odreagovao kako je odreagovao jer mu je bilo neprijatno... U tom trenutku je mnogima to bilo smesno... I sta?

Batalimo sada da unistavamo temu... Ono sto ti nije smesno, nije, teraj dalje i naidjes na ono sto ti je smesno... Stvar resena...
Nema potrebe za vredjanjem...

Back