Dečiji biseri

jovana (1,5god) cucnula pored komsijine ograde i viri.. u dvoristu kokoske i kojesta... tek ce ona: ´´koko daj joki jaje... a daj mi jaje, vaticu ti ako oces...´´ posto koka ne reaguje, joka ustaje i kaze ´´biga joku, ide joka kupi jaje u podanicu´´

opet jovana 1,5god... pokusavam oko 2 popodne da je uspavam, pricam ja njoj,al nista, njoj oci na vr´ glave...pricam pricu i osecam da cu da zaspem pre nje,a ona zapitkuje. u tome zvoni telefon, a ona uzdahne i kaze ´´ko je ovako nepistojan pa zove u ovo doba kad mi odmaaaamo.´´ (tad nije slovo r znala da kaze) skace iz kreveta i javlja se " alo... (pa nesto sapuce) joj mianka (milanka) ajde zoví kasnije, moam (moram) da uspavam ujnu`´

opet jovana 1,5god... pokusavam oko 2 popodne da je uspavam, pricam ja njoj,al nista, njoj oci na vr´ glave...pricam pricu i osecam da cu da zaspem pre nje,a ona zapitkuje. u tome zvoni telefon, a ona uzdahne i kaze ´´ko je ovako nepistojan pa zove u ovo doba kad mi odmaaaamo.´´ (tad nije slovo r znala da kaze) skace iz kreveta i javlja se " alo... (pa nesto sapuce) joj mianka (milanka) ajde zoví kasnije, moam (moram) da uspavam ujnu

:hahaha: :hahaha: Sreca mala... :heart:

opet jovana 1,5god... pokusavam oko 2 popodne da je uspavam, pricam ja njoj,al nista, njoj oci na vr´ glave...pricam pricu i osecam da cu da zaspem pre nje,a ona zapitkuje. u tome zvoni telefon, a ona uzdahne i kaze ´´ko je ovako nepistojan pa zove u ovo doba kad mi odmaaaamo.´´ (tad nije slovo r znala da kaze) skace iz kreveta i javlja se " alo... (pa nesto sapuce) joj mianka (milanka) ajde zoví kasnije, moam (moram) da uspavam ujnu`´

genijalna je:hahaha::hahaha::telefon:

stigli mi sa puta i sedimo u basti, ja se uzelela jovane,a i ona mene i inace ne voli da posvecujem paznju bilo kome, uvek gleda da me odvuce negde gde je samo ona. i kaze ´´dodji da ti pokazem nesto mnogo vazno´´ (tad je imala dve god) i pokazuje mi vocku neku sto su ona i deda posadili. golo drvce, samo lisce na njemu. i ja je pitam ´´pa nema nista na drvetu, (misleci na jabuke, kruske...) a sta ce da bude kasnije´´ a ona meni ´´kako nema nista, jesi coaaava (corava), vidis da ima iiisce (lisce)... ma ona je puna bisera, haos od deteta, ne mogu svega da se setim. sa dve god je znala sve rodbinske veze u porodici, pa i u komsiluku, cak i ono ko je kome snajka, svekrva, zaova, jetrva... sve moguce slikovnice sa pricama je znala napamet, kako se koji list okrene, ona prica,a nije znala da cita. a sada ima tri god i sva slova cita i pise!!

stigli mi sa puta i sedimo u basti, ja se uzelela jovane,a i ona mene i inace ne voli da posvecujem paznju bilo kome, uvek gleda da me odvuce negde gde je samo ona. i kaze ´´dodji da ti pokazem nesto mnogo vazno´´ (tad je imala dve god) i pokazuje mi vocku neku sto su ona i deda posadili. golo drvce, samo lisce na njemu. i ja je pitam ´´pa nema nista na drvetu, (misleci na jabuke, kruske...) a sta ce da bude kasnije´´ a ona meni ´´kako nema nista, jesi coaaava (corava), vidis da ima iiisce (lisce)... ma ona je puna bisera, haos od deteta, ne mogu svega da se setim. sa dve god je znala sve rodbinske veze u porodici, pa i u komsiluku, cak i ono ko je kome snajka, svekrva, zaova, jetrva... sve moguce slikovnice sa pricama je znala napamet, kako se koji list okrene, ona prica,a nije znala da cita. a sada ima tri god i sva slova cita i pise!!

Pametnica mala... :heart: :cmok2:

Ово уопште није смешно, али је стварно бисер

Минђушица и ја састављамо Атлас људског тела и каже она: А мама што је пола мушкарац, а пола жена? Што нисмо стављене целе ми жене, него овај глупи мушкарац?
Ја кажем: Па добро, Мићо, што глупи, нису мушкарци тако лоши
Она: У праву си мама, нису лоши, јер да су лоши, ми их не бисмо волеле!

Stefan nešto ružno sanjao, baš se uplašio u snu, ja ga razbuđujem malo da dođe sebi, zagrlim ga jako i kažem - tebe mama čuva, nemaš čega da se bojiš.
a on isto tako čvrsto zagrli mene i kaže - evo i ja tebe mama cuvam :heart:

Back