Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Misliš, može da se smrzne iako ne oseća hladno?
No, on bi se do sad već smrz'o do koske...
No, on bi se do sad već smrz'o do koske...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je poremecaj u mozgu verovatno, neki centar za hladnocu, tako da slabo registruje hladnocu, ali njegov organizam trpi posledice ...
Dečku je centar za toplotu poremećen.
to je poremecaj u mozgu verovatno, neki centar za hladnocu, tako da slabo registruje hladnocu, ali njegov organizam trpi posledice ...
Svi znate da covek ima pet cula culo mirisa ,sluha , vida , ukusa , i dodira kao sto nekom ne funkcionise culo vida (oko) ili culo sluha (uvo ) tako njemu "ne radi" culo dodira ili ti koza i sasvim je logicno da ne oseca hladnocu ali njegovo telo je naravno trpi verovatno ne oseca ni kad ga neko lakse udari ali naravno telo i to trpi .....
I stvarno ne znam sta ovde ima da se pametuje toliko
Inace ljudi imaju daleko vise cula od 5.Svi znate da covek ima pet cula culo mirisa ,sluha , vida , ukusa , i dodira kao sto nekom ne funkcionise culo vida (oko) ili culo sluha (uvo ) tako njemu "ne radi" culo dodira ili ti koza i sasvim je logicno da ne oseca hladnocu ali njegovo telo je naravno trpi verovatno ne oseca ni kad ga neko lakse udari ali naravno telo i to trpi .....
I stvarno ne znam sta ovde ima da se pametuje toliko
Kod mene u Kanadi ima puno takvih ko Nemanja.
I meni nije jasno, ali ako njima ne smeta... doduse, uvek mi je cudno to da vidim. Ali isto tako je cudno videti nekog u toplijih klima da se na +15 uvija u vuneni sal i kapu, zimsku jaknu i slicno. Ali desava se.
Inace ljudi imaju daleko vise cula od 5.
Inace ako istoimeni decak ne oseca hladnocu moze da oseti bol.
Koliko je meni poznato promrzline bole.
Takodje to sto ne moze da oseti hladnocu ga ne sprecava da se razboli.
Ako priblizis toplije telo hladnijem, hladnije ce se zagrevati, toplije ce svoju toplotu gubiti.
Je l to pretpostavka?
pretpostavka, ali verovatno istina
ako se ne varam, centar za hladnocu se nalazi u medjumozgu, tj. u hipotalamusu, gde se jos nalazi i centar za san (kao i centri za glad, zedj, temperaturu, emocije...)