Dečak iz Žute kuće: OPERACIONA SALA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekoh vise puta, u ratu se moze svasta desiti, i jedno je sigunrno, ni jedna strana nije potpuno nevina. Ali ne volim kada se spominju necija imena bez ikakvog dokaza. Ja mogu reci da su za neki zlocin krivi srbi, ali sigurno necu spomenuti ni jedno ime ako nemam dokaza, ili ako sud nije doneo takvu presudu. Prosto ko pasulj.
ps. A repku ces dobiti ili kasnije ili sutra. Ja sam Albaanc, i data rec je svetinja

kako si dvolican...
kako si subjektivan...
kako to da uvek citas ono sto optuzuje srbe a nikad albance..??
pricas kao da si sad dosao na forum...zar stvarno mislis da smo svi forumasi tako povrsni da ne pamtimo tvoje ranije postove..??

kako si dvolican...
kako si subjektivan...
kako to da uvek citas ono sto optuzuje srbe a nikad albance..??
pricas kao da si sad dosao na forum...zar stvarno mislis da smo svi forumasi tako povrsni da ne pamtimo tvoje ranije postove..??

Kako si...
Pa i vi citate smo ono sto vama odgovara, pa ja nista ne kazem. Doduse postujem ono sto vam kvari tu patriotsku idlu, ali ...
ps. Mogu ja da optuzujem Albance, ili neki Hrvat Hrvate, ali je to veoma tesko izvodljivo, Srbi su veoma brzi kad su takve vesti u pitanju.

Kako si...
Pa i vi citate smo ono sto vama odgovara, pa ja nista ne kazem. Doduse postujem ono sto vam kvari tu patriotsku idlu, ali ...
ps. Mogu ja da optuzujem Albance, ili neki Hrvat Hrvate, ali je to veoma tesko izvodljivo, Srbi su veoma brzi kad su takve vesti u pitanju.
То што ти причаш и пишеш овде нема везе са патриотизмом,ни са истином ни са било чим.Отприлике,све што си написао до данас може да се назове као злочиначка пропаганда.

JESU LI TI DOKAZI ISTO VERODOSTOJNI KAO ONI KOJIMA SI TVRDIO DA POSTOJE ZAJEDNICKE GROBNICE PO SRBIJI U KOJIMA JE IZ SATELITA UTVRDJENO DA SE RADI O ALBANCIMA I TO O TACNOM BROJU LESEVA..??

Ja mogu reci samo da verujem ili ne, onome koji kaze da postoji neka zajednicka grobnica u Novom sadu, a u kojoj se nalaze lesevi Albanaca. Ja nikada necu tvrditi o bilo cemu ako tome nisam prisustvovao. Nadam se da uvidjas malu razliku izmedju mog i tvog posta.

Zasto onda ne das te dokaze sudu,i da zavsimo sa nedoumicom oko toga da li je postojala ili nije ta "zuta kuca"
Нема ту никаве недоумице.
Трговине органима Срба и убијања људи да би се некоме испоручили њихови органи је било.
Сви ви који покушавате да то опвргнете и браните зликовце вероватно имате своје разлоге.
Доказа има на претек, и поред уништавања истих.
Можеш само да кукаш што је изашло дело на видело....
А овде не треба нико да те слуша нити да даје 5 пара за твоје мишљење..

То што ти причаш и пишеш овде нема везе са патриотизмом,ни са истином ни са било чим.Отприлике,све што си написао до данас може да се назове као злочиначка пропаганда.

Sve kazes... A da das jedan jedini primer koji bi potrdio tvoj navod?
ps. sad ces ti napisati "briga me sta ti verujes, i nije mi stalo da tebi ista dokazujem"

Ali ti ocigledno uzivas u tome:hahaha::hahaha::hahaha:

badsmellhighres.jpg

Mislim da je u pitanju sadisticko izivljavanje-anonimus je bezbedan,sakriven iza tastature moze da se izivljava :evil: misli da se nisu dovoljno napili srpske krvi :evil:

Kako si...

kvalifikovan si potpuno po nacinu filozofiranja i politiziciranja da budes uspesan ministar spoljnjih poslova sumnjive,kriminalne,kvazidrzave kosovo...

Ja mogu reci samo da verujem ili ne, onome koji kaze da postoji neka zajednicka grobnica u Novom sadu, a u kojoj se nalaze lesevi Albanaca. Ja nikada necu tvrditi o bilo cemu ako tome nisam prisustvovao. Nadam se da uvidjas malu razliku izmedju mog i tvog posta.

i sad bih ja trebao da trazim po predhodnim temama tvoje postove i dokazujem koliko si dvolican....nemam nameru...ko je pratio teme neka sudi...

Sve kazes... A da das jedan jedini primer koji bi potrdio tvoj navod?
ps. sad ces ti napisati "briga me sta ti verujes, i nije mi stalo da tebi ista dokazujem"
Мрзи ме да цитирам,јер је цитирање оног што пишеш губљење времена.Ти си изабрао да форум,који треба да служи за забаву користиш за прање и замазивање вашег смрада и злочина које сте починили и причаш о доказима?Видиш,докази су сви ти нестали Срби и побијени сведоци.Утешно је то што ви мислите да нико нема м**а да спроводи своју правду над вама а Свет се плаши вас злочинаца и жмури.Е,то је зато што још увек газите паћенике и будале који трпе.Оно што је извесно,то је да нас чека нови рат.

Морам да додам,
због разних "ГОШЋИ",
УЗ ДЕБЕЛИ БЛАГОСЛОВ МОДЕРАЦИЈЕ!

А немоооо то да ми заборављаш! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Мрзи ме да цитирам,јер је цитирање оног што пишеш губљење времена.Ти си изабрао да форум,који треба да служи за забаву користиш за прање и замазивање вашег смрада и злочина које сте починили и причаш о доказима?Видиш,докази су сви ти нестали Срби и побијени сведоци.Утешно је то што ви мислите да нико нема м**а да спроводи своју правду над вама а Свет се плаши вас злочинаца и жмури.Е,то је зато што још увек газите паћенике и будале који трпе.Оно што је извесно,то је да нас чека нови рат.

Ako je to dokaz, a jeste u neku ruku, tu se slazem, koliko onda dokaza ima da su Srbi pocinili strasne zlocine na ovim prostoriam. Koliko je nestalih Albaanca,Hravta, Bosnjaka...
ps.Zao mi je Misoni, ali ti postovi sadrze puno rupa, i ne samo tvoji.

Ako je to dokaz, a jeste u neku ruku, tu se slazem, koliko onda dokaza ima da su Srbi pocinili strasne zlocine na ovim prostoriam. Koliko je nestalih Albaanca,Hravta, Bosnjaka...
ps.Zao mi je Misoni, ali ti postovi sadrze puno rupa, i ne samo tvoji.
Ми смо направили спискове,сведоци су дали изјаве.Једино недостају судије да потврде смртне казне из простог разлога што друге казне за непоправљиве злочинце нису вредне.Онај ко намерно и ван самоодбране убије једном урадиће то опет.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back