Dečak iz Žute kuće: OPERACIONA SALA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Cisto obejktivnosti radi. To treba citati forumas koji pre donosenja zakljucka ima obicaj da saslusa obe strane.

Rasim Ljajić: UN su znale za trgovinu organima
Autor/izvor: SEEbiz / B92
BEOGRAD - Ministar rada i socijalne politike Srbije Rasim Ljajić izjavio je da UN "žmurile i na jedno i na drugo oko" na informacije o trgovini organima na Kosovu.
On je dodao da nije novost da su UN znale za trgovinu organima na Kosovu ali da je politika bila „stabilnost pre pravde“.

Ljajić je rekao da Srbija traži da ceo postupak bude prenet na teren pravde i prava i da bude ustanovljena puna istina o onome što se tamo događalo.

"UN su znale, predstavnici svih značajnih međunarodnih institucija su bili prisutni na Kosovu, poznato je da je UNMIK vršio suštinsku vlast na Kosovu u periodu kada se dešavala trgovina organima i da su čelni ljudi imali saznanja o tome", rekao je ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić novinarima posle sednice Socijalno-ekonomskog saveta.

Ljajić je rekao da Srbiji nije interes da se ova tema na bilo koji način politizuje, ni da bude prepreka za otpočinjanje političkog dijaloga Beograda i Prištine.

Lopta je sada u rukama Prištine kada je reč o pregovorima i u rukama međunarodne zajednice kada je reč o procesuiranju tvrdnji (izvestioca Saveta Evrope) Dicka Martyja", rekao je on.

Ocigledno je da u u slucaj zataskavanja istrage o ovim monstruoznim zlocinima ukljuceni i predstavnici pravosudja Srbije .. Dal zbog para siptarskoe mafije ,dal zbog pritisaka ,, nasih zapadnih prijatelja ,, utvrdice neka druga istraga ...
Dosmanlijama nije u interesu da se zlocinci izvedu pred sud,i sami su ucesnici tih monstruoznih zlocina :evil: Zasto bi inace vrsili opstrukciju :evil:

hahahahaha:lol:
kad dodjem do 1000, onda vise necu morati da vas podsecam da budete darezljiviji:lol:
Svidja mi se da bude 1000:)
Dodaj mi i ti jednu:)Jel hoces?:)
Рекао сам ти, сваки дан и кад год могу!
За сад
"You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later."
па чим ми систем дозволи...:ok::ok::ok:

Rasim Ljajić: UN su znale za trgovinu organima
Autor/izvor: SEEbiz / B92
BEOGRAD - Ministar rada i socijalne politike Srbije Rasim Ljajić izjavio je da UN "žmurile i na jedno i na drugo oko" na informacije o trgovini organima na Kosovu.
On je dodao da nije novost da su UN znale za trgovinu organima na Kosovu ali da je politika bila „stabilnost pre pravde“.

Ljajić je rekao da Srbija traži da ceo postupak bude prenet na teren pravde i prava i da bude ustanovljena puna istina o onome što se tamo događalo.

"UN su znale, predstavnici svih značajnih međunarodnih institucija su bili prisutni na Kosovu, poznato je da je UNMIK vršio suštinsku vlast na Kosovu u periodu kada se dešavala trgovina organima i da su čelni ljudi imali saznanja o tome", rekao je ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić novinarima posle sednice Socijalno-ekonomskog saveta.

Ljajić je rekao da Srbiji nije interes da se ova tema na bilo koji način politizuje, ni da bude prepreka za otpočinjanje političkog dijaloga Beograda i Prištine.

Lopta je sada u rukama Prištine kada je reč o pregovorima i u rukama međunarodne zajednice kada je reč o procesuiranju tvrdnji (izvestioca Saveta Evrope) Dicka Martyja", rekao je on.

Sta se desavalo tamo ja ne znam. i sugurno da necu trvditi da toga nije bilo ili jeste, makar dok sud ne da svoju rec. Onim tekstovima sam hteo reci, kao sto i oni govore, dokaza o tome da je OVK ucestvovala u toj tgovini nema, makar ne cvrstih koji su potrebni za pokretanje istrage. Istraga je u toku, mozda ce biti i prosirena, ili ce biti okoncana, ni to ne znam, ali unapred optuzivati nije fer.

Čekaj međunarodni tim Dika Martija je otkrio da je bilo trgovine i ti sad ceniš mišljenje jednog našeg više nego njega:per:

Daj mi link koji kaze da je Dik Marti otkrio da je bilo trgovine. Znaci ne da postoje inidcije, sumnje i sl. nego da postoje dokazi da je OVK ucestvovala u toj trgovini. Mogu ti reci da njemu verujem, ne verujem da ce on nesto zijaviti zato sto ga je enko potplatio ili zato sto mu je neko preti.

Пре вађења органа жене силоване
ТЕМА ДАНА | 20. ФЕБРУАР 2011. | 18:27
Албански сведоци са Косова дали су детаљна сведочанства о убијању Срба ради продаје њихових органа, наводи се у документу УН из 2003. Сведочили су и о закопавању стотина лешева, да би се прикрили трагови убијања цивила, наводи се у документу. Међу убијенима бiло је и жена, највише из Источне Европе, али по изјавама неких свeдока и из Србије, углавном са Косова.
У камионима смо возили и жене. Било је међу њима и Српкиња, не старијих од 30 година. Било је забрањено да их малтре­тирамо док их лекари не прегледају. Кад хирурзи одобре вађење органа, могло је са њима да се ради било шта. Биле су сило­ване више пута, тако да на крају вероватно нису ни знале да су им неки органи извађени“, наводи један од сведока.[/B]

Адеме....где ће ти душа...

Poslednja izmena:
Колега би сте бар професионалац.
Морали би знати да су ти сателити пројектовани само за вриједније жртве.
А не тамо неке опанчарске.
Ma,sve su to bile dobro pripremljene namestaljke :evil: scenario,oproban u Bosni,europejci osmislili i dali zutacima na realizaciju da satanizuju Srbe :evil:

Daj mi link koji kaze da je Dik Marti otkrio da je bilo trgovine. Znaci ne da postoje inidcije, sumnje i sl. nego da postoje dokazi da je OVK ucestvovala u toj trgovini. Mogu ti reci da njemu verujem, ne verujem da ce on nesto zijaviti zato sto ga je enko potplatio ili zato sto mu je neko preti.
Čekaj ti si apsolutno uveren da majmunlika kreatura poput Haradinaja nije prstom pipnula Srbe...Baška to što mu nije ''dokazano''...Meni nije teško da poverujem da su recimo arkanovci činili teške zločine, IAKO NIŠTA NIJE DOKAZANO,ali ti braniš tog krvoloka kao da ti je rod rođeni...I posle pričaš o nekom srpskom podržavanju zločina.

Пре вађења органа жене силоване
ТЕМА ДАНА | 20. ФЕБРУАР 2011. | 18:27
Албански сведоци са Косова дали су детаљна сведочанства о убијању Срба ради продаје њихових органа, наводи се у документу УН из 2003. Сведочили су и о закопавању стотина лешева, да би се прикрили трагови убијања цивила, наводи се у документу. Међу убијенима бiло је и жена, највише из Источне Европе, али по изјавама неких свeдока и из Србије, углавном са Косова.
У камионима смо возили и жене. Било је међу њима и Српкиња, не старијих од 30 година. Било је забрањено да их малтре­тирамо док их лекари не прегледају. Кад хирурзи одобре вађење органа, могло је са њима да се ради било шта. Биле су сило­ване више пута, тако да на крају вероватно нису ни знале да су им неки органи извађени“, наводи један од сведока.[/B]

Адеме....где ће ти душа...

Znaci ti procitas "albanski svedoci dali dokaze..."i odmah poverujes da je tako. Pa sto ih ne daju na sudu, tamo ce neko postaviti par pitanja koja se ticu provere tvog iskaza. Ne ide to tek tako, makar ne na sudu. A ovde na krsti moze, cak je i pozeljno.
I ponovo da naglasim, ako sud u Hagu [ili bilo koji sud, cak priznajem i srpski] kaze da je toga bilo, ja ni jednog trenutka necu posumnjati u njega.

O cemu bre ti pricas? Ja ti dajem izjave strucnjaka o tome sta misle o "zutoj kuci". Ako imas primedbu, obrati se na

Prof. dr Goran Kronja, ugledni vaskularni hirurg, bivši šef tima
za transplatacije organa na VMA

Што ли је бивши?

Има разних будала које не могу да верују ни у ствари које им се пред носом дешавају...према томе, шта трабуња бивши потпуно је ирелевантно, релевантни су докази који постоје и који кажу да су у злочине умешани сви из самог врха труле ти једнострано проглашене државе и да су злочини и те врсте постојали.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back