Najgora_od_sve_dece
Zainteresovan član
- Poruka
- 218
Још увек немам али када будем имала (надам се ускоро) биће ми скроз свеједно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volela bi ja i decaka, znam,ali opet, kladim se da je zensko uvek, cak i kada ima svoju porodicu, privrzenije roditeljima nego sin...
Nazalost, decaci su umiljati u ranijem dobu, jer im treba neko da se brine o njima, a kad se osamostale, ozene itd., cesto ostave roditelje po strani. Cerke, naprotiv su dosta samostalne vec kod kuce, rade kucne poslove itd., a posle kad steknu svoju porodicu postanu jos privrzenije roditeljima, narocito nakon sto i same postanu roditelji.Hmmm... ne slazem se bas... mozda je pre tako bilo, ali su sad nekako se pomerila granice toga sta je devojcica a sta decak u porodici... devojcice su sve smelije, pametnije, neustrasivije... bukvalno... a decaci sve vise bas mamini sinovi, tihi, umiljati...nije vise bas tako da su devojcice privrzenije roditeljima
![]()
devojcice su nekako umiljatije, sposobnije, osecajnije...
...a i kad uporedim bilo koju od godinu dana sa decakom tog uzrasta, svaka je mnogo inteligentnija..
I ja isto...jednu milu slatku devojcicu,da fizicki bude moja mala kopija... I onda da mogu da je vaspitavam,da pricamo o svemu
![]()
i decaka i devojcicu,mislim da je to lepa kombinacija jer nekako brat i sestra paze jedno na drugo,pogotovo ako je brat stariji mada sve zavisi kako ih vaspitate
mozda izmedju sestara postoji doza ljubomore,a izmedju dva brata doza rivalstva,dok je izmedju brata i sestre nekako drugacije.Ne mora da znaci i nije pravilo to je samo moje misljenje,drugo je stvarnost i sve zavisi od slucaja do slucaja,samo kad bih mogla da biram volela bih decaka i devojcicu