Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0ff300215fbf11df80b3000b2f3ed30f.jpg

:( što sam ja manje vredan od ždrebeta? :(
Nije samo branje šljive ako ti je to baš nepojmljivo...

Prijatelju,Luk Skajvoker je vegetarijanac :lol:

Pogresno si se identifikovao sa clanovima njegovog tima hvatajuci se za glavu.To je vec dubinska psihologija i nesvesna potreba da prerdjes u nas tabor i stanes na stranu dobra.Ima sanse za tebe nisi izgubljen..

A vidim poznajete i kinematografiju savršeno.
Star Trek i Star Wars su dva sveta, samo što se, eto, ovo "Star" ponavlja u oba naziva. Ponovo poen za klinca.

double_facepalm.png

Mi posle svake vaše poruke. I naravno da nisam muškarac, ni na forumu ni u privatnom životu i zato ne pokušavajte da udarate na te neke fazone o lažnom grafičkom predstavljanju i da pokušavate da ispadnete duhoviti hvatajući se za slamku i za beznačajne sitnice.

Mene oslovljava kao muškarca a glavna fora za prozivanje mu je to što imam teletabise na avataru koje poznaje daleko bolje od mene. Da je bar bio pametan pa ćutao makar o tome.

CRVENO MESO PODSTICE RAK PANKREASA

izvor: Tanjug

Suvomesnati proizvodi, kao i crveno meso, povećavaju opasnost od razvoja raka pankreasa, kada se prekomerno konzumiraju, pokazali su rezultati švedskog istraživanja zasnovanog na iskustvima dva miliona osoba koje je objavljeno u "Britanskom časopisu o raku" - BJC (British Journal of Cancer).

Svakodnevnim konzumiranjem 50 grama (jedna kobasica, dva odreska (parčeta) šunke) mesnih prerađevina može da se poveća opasnost od raka pankreasa za 19 odsto kod muškaraca i žena, preneli su francuski mediji.

CRVENO MESO PODSTICE RAK PANKREASA

izvor: Tanjug

Suvomesnati proizvodi, kao i crveno meso, povećavaju opasnost od razvoja raka pankreasa, kada se prekomerno konzumiraju, pokazali su rezultati švedskog istraživanja zasnovanog na iskustvima dva miliona osoba koje je objavljeno u "Britanskom časopisu o raku" - BJC (British Journal of Cancer).

Svakodnevnim konzumiranjem 50 grama (jedna kobasica, dva odreska (parčeta) šunke) mesnih prerađevina može da se poveća opasnost od raka pankreasa za 19 odsto kod muškaraca i žena, preneli su francuski mediji.
Pričaj mi malo o vinkiju. Šta još znaš o njemu? Je l i teletabisi imaju svoju seriju dildoa? Šta znaš o tome?

CRVENO MESO PORED RAKA PANKREASA IZAZIVA I DEPRESIJU

Crveno meso

Svi koji koriste često u ishrani svinjetinu, govedinu, jagnjetinu u većim količinama rizikuju da budu depresivni. Vlakna crvenog mesa ne mogu da se potpuno svare u digestivnom traktu tako da se meso ne raspada. Tada se formiraju toksini koji se resorbuju u krv i deluju na nervni sistem izazivajući umor, razdražljivost, čak ponekad i ozbiljnije depresivno raspoloženje.

facepalm.jpg

Ja posle svake vaše poruke. I u privatnom životu nisam ćelav, i zato ne pokušavajte da udarate na te neke fazone o ćelavosti i da pokušavate da ispadnete duhoviti hvatajući se za slamku i za beznačajne sitnice. Dovoljno splačina sam pročitao ovde, žao mi je što sam u opšte i zašao na ovaj deo foruma.

Ti citas sta oni pisu??? :eek:

Razvitkom analiticke psihologije i psihoanalize utvrdjeno je da je neproduktivnim muskarcima pistolj simbolicka zamena za penis.Onima koji su u nemogucnosti zadovoljiti i ostvariti svoju prirodu,kako emotivnog bica tako i seksualnog.

http://traitor466.files.wordpress.com/2010/02/anime_lovers.jpg[/IG][/QUOTE]

Sad će tvoj Blackwater drugar da se naljuti što ga vređaš.

[IMG]http://4.***************/-LAX9cTD-5Rs/TWgrIOBVcUI/AAAAAAAAXw8/ldQfJsLf2IA/s1600/blackwater-xe.jpg

Inače, što se dece u Srbiji tiče, imam da izjavim da treba da jedu manje testa, šećera i grickalica, a više kuvanih jela sa mesom, povrćem i voćem.

U pravu si, ali stetnost testa i secera je minimalna uz svakodnevnu fizicku aktivnost. :)
a kompjuter i internet su dzelati za rekreativnost :(

Uskraćeni su i za fizičku aktivnost i za druženje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back