Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
što sam ja manje vredan od ždrebeta? 
Nije samo branje šljive ako ti je to baš nepojmljivo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej, nisam ja ta koja se hvali poznavanjem stilizovanih dildoa. Jesi joj to kupio za osmi mart? Šta, zakazala alatka, traži krvi?Crveno meso loše za seks

Prijatelju,Luk Skajvoker je vegetarijanac
Pogresno si se identifikovao sa clanovima njegovog tima hvatajuci se za glavu.To je vec dubinska psihologija i nesvesna potreba da prerdjes u nas tabor i stanes na stranu dobra.Ima sanse za tebe nisi izgubljen..
![]()
Mi posle svake vaše poruke. I naravno da nisam muškarac, ni na forumu ni u privatnom životu i zato ne pokušavajte da udarate na te neke fazone o lažnom grafičkom predstavljanju i da pokušavate da ispadnete duhoviti hvatajući se za slamku i za beznačajne sitnice.
I da, ovo je USB flash memorija u obliku light sabera, tj. svetlećeg mača is Star Wars-a. Koristi ženama tako što na njega nabace gigabajte recepata za razne kulinarske majstorije i razne načine primpremanja mesa.Zene mogu dobiti Skajvokerov mac da se zanimaju dok je odsutan i pobedjuje snage zla
![]()
A vidim poznajete i kinematografiju savršeno.
Star Trek i Star Wars su dva sveta, samo što se, eto, ovo "Star" ponavlja u oba naziva. Ponovo poen za klinca.
Pričaj mi malo o vinkiju. Šta još znaš o njemu? Je l i teletabisi imaju svoju seriju dildoa? Šta znaš o tome?CRVENO MESO PODSTICE RAK PANKREASA
izvor: Tanjug
Suvomesnati proizvodi, kao i crveno meso, povećavaju opasnost od razvoja raka pankreasa, kada se prekomerno konzumiraju, pokazali su rezultati švedskog istraživanja zasnovanog na iskustvima dva miliona osoba koje je objavljeno u "Britanskom časopisu o raku" - BJC (British Journal of Cancer).
Svakodnevnim konzumiranjem 50 grama (jedna kobasica, dva odreska (parčeta) šunke) mesnih prerađevina može da se poveća opasnost od raka pankreasa za 19 odsto kod muškaraca i žena, preneli su francuski mediji.

![]()
Ja posle svake vaše poruke. I u privatnom životu nisam ćelav, i zato ne pokušavajte da udarate na te neke fazone o ćelavosti i da pokušavate da ispadnete duhoviti hvatajući se za slamku i za beznačajne sitnice. Dovoljno splačina sam pročitao ovde, žao mi je što sam u opšte i zašao na ovaj deo foruma.

Vegetarians are prone to developing depression generally as a result of a deficiency, food allergy or candida.
Read more: http://www.livestrong.com/article/364101-depression-as-a-vegetarian/#ixzz1oezENSOt
Pričaj mi malo o vinkiju. Šta još znaš o njemu? Je l i teletabisi imaju svoju seriju dildoa? Šta znaš o tome?
Razvitkom analiticke psihologije i psihoanalize utvrdjeno je da je neproduktivnim muskarcima pistolj simbolicka zamena za penis.Onima koji su u nemogucnosti zadovoljiti i ostvariti svoju prirodu,kako emotivnog bica tako i seksualnog.
http://traitor466.files.wordpress.com/2010/02/anime_lovers.jpg[/IG][/QUOTE]
Sad će tvoj Blackwater drugar da se naljuti što ga vređaš.
[IMG]http://4.***************/-LAX9cTD-5Rs/TWgrIOBVcUI/AAAAAAAAXw8/ldQfJsLf2IA/s1600/blackwater-xe.jpg
Inače, što se dece u Srbiji tiče, imam da izjavim da treba da jedu manje testa, šećera i grickalica, a više kuvanih jela sa mesom, povrćem i voćem.

Inače, što se dece u Srbiji tiče, imam da izjavim da treba da jedu manje testa, šećera i grickalica, a više kuvanih jela sa mesom, povrćem i voćem.
U pravu si, ali stetnost testa i secera je minimalna uz svakodnevnu fizicku aktivnost.
a kompjuter i internet su dzelati za rekreativnost![]()
Vegetarians are prone to developing depression generally as a result of a deficiency, food allergy or candida.
Read more: http://www.livestrong.com/article/364101-depression-as-a-vegetarian/#ixzz1oezENSOt
Da. Baš mi je zanimljivo čitati šta imaju da napišu.Ti citas sta oni pisu???![]()

Ma nisi svestan koje su to kolicine grisina i smokija. Pa mi onda neko prica o stetnosti sarme.
![]()
Nije samo branje šljive ako ti je to baš nepojmljivo...
Cega? Jel se pitas nekad u vezi tih clanaka koje nalazis na guglu ili ih samo kopiras radi jeftinog poentiranja?