Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto je dozvoljeno ubijanje konja a ubijanje macaka zabranjeno? Zasto o tome ne pises? Ja sam pisao i o tome.
Smeta mi cips,slatkisi,gumene bombone,gazirani napitci i sve sto se uvaljuje deci.
Kamael, da ti neko plati, je l bi jeo meso?

ja bih... jedno vreme sam ih ucenjivala da me vode u skupe restorane ako hoce da jedem meso...tamo sam gustirala to meso po 2 sata, seckala pila limunadu dok im dosadi pa ne moram sve ni da pojedem
...al sam se navukla na ribu![]()
Zasto je dozvoljeno ubijanje konja a ubijanje macaka zabranjeno? Zasto o tome ne pises? Ja sam pisao i o tome.
Smeta mi cips,slatkisi,gumene bombone,gazirani napitci i sve sto se uvaljuje deci.
Pa i ne moš se baš pohvaliti nekim stavovima...

to je bitno.
ne, nije bitno što je pogrešno napisano, svako od nas napravi grešku u kucanju, već sve vuče na onu - videla žaba da se konji potkivaju, pa digla nogu, iako blage veze nema šta je potkovica i čemu služi )
neka si ti to nama rekla nego jel to vazi i za ajnstajna i teslu posto ni oni nisu jeli meso...koje su to budale bile...i onaj bred pit da zna sta valja ne bi ozenio angelinu![]()
I Tesla i Ajnštajn su jeli meso.
To te ovi tvoji opet nešto slagali.
neka si ti to nama rekla nego jel to vazi i za ajnstajna i teslu posto ni oni nisu jeli meso...koje su to budale bile...i onaj bred pit da zna sta valja ne bi ozenio angelinu![]()

Tesla je bio vegeterijanbac.Ajde jos reci da su konj paprika.
Šta su jeli Ajnštajn i Tesla ne znam, ali je sasvim sigurno da su, za razliku od nekih, bar znali o čemu pričaju![]()
A Bred i Andja me ič ne zanimaju.
Nego, sad mi pade na pamet - pošto se ovde tvrdi da je vegetarijanski, pa i veganski način ishrane pogodan za decu svih uzrasta, kako ja da ga primenim kod mog sina starog 25 dana?![]()
Tesla je bio vegeterijanac.Ajde jos reci da je slon paprika.
Nije.
Tesla je jeo normalnu hranu.
Stahoces da ti dokazujewm ,i da iste postove pisem na desetine puta.Ajde gubi se.
Ti nikako,jer ne zelis to primeniti,druge stvari su ti na umu da nadjes neku gresku i da se svadjas jer ne znas sta raditi sa sobom u slobodno vreme.

Sta hoces da ti dokazujem i da iste postove pisem na desetine puta.Ajde gubi se,neki ovde nisu na nivou predskolskog uzrasta.