Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte biti pateticni i koristiti decu kao stit za svoje sektasko delovanje. Mene niko ne sledi, ali ocigledno polazite od sebe, jer u svakoj sekti postoji neki vodja, pa cak i kada idete po dvoje, zna se ko je stariji clan. Nacin pisanja, izrazavanja ukazuje na vasu kodiranost. Vrtite jedno te isto u krug. Na nezgodna pitanja ne odgovarate vec prelazite preko njih, ali ste zato spremi da slazete i vredjate, npr u slucaju Vande.

Ponovicu jos jednom, nemojte decu koristiti u svoje sektaske svrhe i kriti se iza njih.

npr. u slucaju vande koji si ti lik :zcepanje:

Kako je moguće? Kako je moguće izgraditi put, a ne uništiti stanište raznim životinjama? Znaš li koliko životinje izgine po putevima?

Kada posečeš drvo, ti nisi posekao samo izvor kiseonika, već si posekao nečiji dom i nečiju hranu. Kada zagadiš vodu, nisi zagadio samo vodu koju koristiš kao piće, već si zagadio nečiji dom i onemogućio si mu život tamo.

Ako napraviš solarnu ćeliju ili vetrenjaču, koliko prirodnih resursa ćeš uništiti i koliko života ćeš ugroziti na taj način?
Mnogo manje nego ako ispustis naftu u okean.
Stanista zivotinja su najvise unistena secom suma i pravljenjem obradivog zemljista koga se 90% koristi za ishranu industrijskih zivotinja.

Ja sam govorio o reklamama upucenim deci a ti pominjes cigarete i ostalo sa konstatacijom - pa dobro,reklamiraju se i lekovi.
Samo ti fali ona cuvena mantra o ishrani macke.

Fali mi da mi objasniš što ti pašteta smeta pored reklamiranja lekova. Što o tome ne pišeš, agresivno? Što si navalio na te reklame, ko da druge ne postoje?
I zašto je čorba bolja od supe? Nisi mi odgovorio juče.

Chicken-Funny-Wallpaper.jpg

Njam, njam. z:lol:

Nemojte biti pateticni i koristiti decu kao stit za svoje sektasko delovanje. Mene niko ne sledi, ali ocigledno polazite od sebe, jer u svakoj sekti postoji neki vodja, pa cak i kada idete po dvoje, zna se ko je stariji clan. Nacin pisanja, izrazavanja ukazuje na vasu kodiranost. Vrtite jedno te isto u krug. Na nezgodna pitanja ne odgovarate vec prelazite preko njih, ali ste zato spremi da slazete i vredjate, npr u slucaju Vande.

Ponovicu jos jednom, nemojte decu koristiti u svoje sektaske svrhe i kriti se iza njih.
Industrija mesa decu zloupotrebljava zarad sticanja profita.

Da, lepo je rekla neka postavi slike. To isto radi sa otalima, kao i ti. Optuzujete. Eto mi nismo toliko prosveceni, a sto se mene licno tice ne zelim takvo prosvecenje.

proganja coveka ukaljao joj je lik i delo staro zlopamtilo ...ne optuzujem ja nikoga samo navodim kao i ostali razloge zasto treba zaobilaziti meso u ishrani sto tebi izgleda daje za pravo da nas nazivas sektom + da nam pretis da cemo svi zavrsiti kod tebe na pilulama mrske ti farmaceutske mafije :D

proganja coveka ukaljao joj je lik i delo staro zlopamtilo ...ne optuzujem ja nikoga samo navodim kao i ostali razloge zasto treba zaobilaziti meso u ishrani sto tebi izgleda daje za pravo da nas nazivas sektom + da nam pretis da cemo svi zavrsiti kod tebe na pilulama mrske ti farmaceutske mafije :D

Hajde prvo se vrati i procitaj sta si sve napisala. Smisli nesto pametno pa se vrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back