Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto je dozvoljeno ubijanje konja a ubijanje macaka zabranjeno? Zasto o tome ne pises? Ja sam pisao i o tome.
Smeta mi cips,slatkisi,gumene bombone,gazirani napitci i sve sto se uvaljuje deci.

..ubijanje konja i machaka nije dozvoljeno ako se to nekome cefne..
..ubijanje konja je dozvoljeno u klanicama, a ubijanje pasa i machaka u PETA shelter-ima..
http://www.petakillsanimals.com/

Kao što rekoh na prošloj, zaključanoj, temi, a dr na ovoj - zloupotrebljavate decu. Krijete se iza dece i dečje ishrane da biste promovisali svoj način ishrane i ubedjivali sve oko sebe da je to i samo to i samo tako - ispravno.
A ni to ne umete da radite a da ne skočite sami sebi u usta. Započeta je tema o mesnim preradjevinama i brzoj hrani, a pretvorili ste je u elektronski pamflet o vegetarijanstvu i veganstvu.
Čak smo čitali i o reinkarnaciji i inkarnaciji ( i to pogrešno napisano :lol: ne, nije bitno što je pogrešno napisano, svako od nas napravi grešku u kucanju, već sve vuče na onu - videla žaba da se konji potkivaju, pa digla nogu, iako blage veze nema šta je potkovica i čemu služi )
Pričate o naučnim dokazima, o studijama, o tobožnjim izveštajima UN-a i čemu sve ne... a dokaz su vam klipovi sa you tube i članci iz novina.
Ni na jednu jedinu kritiku, niti stav koji je u suprotnosti sa vašim, niste izneli smislen argument, već ponavljate kao papagaji jedno te isto. Koliko razumete smisao onoga što pišete, uopšte? Pitala sam nekoga ovde, Cave man-a, čini mi se, šta je meso I, II, III kvaliteta, a šta otpad ( nisam bila ironična, zaista nisam znala, a i dalje ne znam ), i kao odgovor dobila članak iz novina. Možda grešim, ali cenim da i on sam ne zna, jer da zna rekao bi - u I kvalitet spada to i to, u II to i to, u otpad to i to. Ali ne, članak iz novina je vrhunski dokument, pa ću ga poturiti kao odgovor, ai dalje ću da ponavljam isto, šta mari što blage veze nemam o čemu pričam.
Naučni dokazi? Lepo kažem da je nekada bilo naučno dokazano da ljudska ćelija ima 48 hromozoma, niko ne komentariše. A sada ću da dodam da je nekada zvanična medicina propisivala "puštanje krvi",uglavnom pijavicama, mada je bilo i direktnijeg pristupa, kao lek za najteže bolesti. Danas je to, naravno, van pameti. Ko zna šta će nauka sutra da dokaže...
Pa smo čuli da je nekada u biljkama bilo B12 vitamina, a danas ga nema. Pa smo čitali da ima 7 milijardi ljudi na planeti, a trista i kusur ( ako se dobro sećam, ako ne izvinjavam se ) milijardi životinjskih farmi.
Šta sve ovde nije rečeno...

A i dalje mi najviše smeta što se "muškarčine" kriju iza dece, tobož, njega preko bare brine šta jedu deca u Srbiji :roll: A 'vamo se hvali da radi u odredjenoj firmi koja nije baš na lepom glasu... imali smo prilike da vidjamo takve, što poture decu pred snajpere i mitraljeze, pa se kriju iza njih i pucaju iza takvog štita i zaklona... fuj!!!

ZDRAVA ISHRANA

Kako jedeš tako misliš, kako misliš tako živiš !

images

neka si ti to nama rekla nego jel to vazi i za ajnstajna i teslu posto ni oni nisu jeli meso...koje su to budale bile...i onaj bred pit da zna sta valja ne bi ozenio angelinuz:cry:

Šta su jeli Ajnštajn i Tesla ne znam, ali je sasvim sigurno da su, za razliku od nekih, bar znali o čemu pričaju ;)
A Bred i Andja me ič ne zanimaju.

Nego, sad mi pade na pamet - pošto se ovde tvrdi da je vegetarijanski, pa i veganski način ishrane pogodan za decu svih uzrasta, kako ja da ga primenim kod mog sina starog 25 dana? :think:

Šta su jeli Ajnštajn i Tesla ne znam, ali je sasvim sigurno da su, za razliku od nekih, bar znali o čemu pričaju ;)
A Bred i Andja me ič ne zanimaju.

Nego, sad mi pade na pamet - pošto se ovde tvrdi da je vegetarijanski, pa i veganski način ishrane pogodan za decu svih uzrasta, kako ja da ga primenim kod mog sina starog 25 dana? :think:

Ti nikako,jer ne zelis to primeniti,druge stvari su ti na umu da nadjes neku gresku i da se svadjas jer ne znas sta raditi sa sobom u slobodno vreme.

Ti nikako,jer ne zelis to primeniti,druge stvari su ti na umu da nadjes neku gresku i da se svadjas jer ne znas sta raditi sa sobom u slobodno vreme.

Da pojedeš koju šniclu, možda bi uspeo da prepoznaš razliku izmedju razgovora, pogotovo argumentovanog, i svadje. Meni svadja ni na kraj pameti nije, ja razgovaram. A sad, što nemam sa kim, to je druga priča...
A za drugi deo rečenice... možda si vidovit, pa znaš kako ja provodim svoje slobodno vreme? ;)

A sad ozbiljno pitam, ali zaista ozbiljno - jel vegani doje svoje bebe? Možda i jeste glupo pitanje, ali zanima me. I ako ne doje, čime zamenjuju to mleko u ishrani odojčeta, čime ga hrane? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back