- Poruka
- 52.503
E, ali oni su seljanci.
Moja pozive 90 godina.
Moji 87. Ja bih bio zadovoljan i sa 80. Samo kažem da su bili spokojni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ali oni su seljanci.
Moja pozive 90 godina.
i treba da ti je tesko... dok covek brutalno ubija ziva bica niza od sebe nikad nece biti zdrav i spokojan i dok ljudi budu klali zivotinje klace se i izmedju sebe![]()
vristis li ti kod frizera i manikira

pa i lav je spokojan kad pojede antilopu...ljudi su visa bica...ma samo vi jedite meso reinkraniracete se u te zivotinje koje jedete![]()
pa i lav je spokojan kad pojede antilopu...ljudi su visa bica...ma samo vi jedite meso reinkraniracete se u te zivotinje koje jedete![]()

..dosta radova na temu nutrition and aggression ili diet and aggression pokazuje upravo suprotnu vezu..
..neobichno, ali vecina se odnosi na agresiju dece i pubertetlija, poshto jelte punoletan chovek ima pravo da jede ili ne jede shta zeli,
do k nekog ne ugrozava posledicama svojih odluka, tako da su rezultati potvrdjeni na odraslim osobama ispitivanjem osudjenih za nasilne zlochine..
..za suzavanje pretrage, ako te tema zanima, potrazi low cholesterol risks..
Jao bože.vristis li ti kod frizera i manikira

A šta ako se reinkarniramo u čistog mesoždera, recimo onu mačku o kojoj volim da govorim...?![]()

A šta ako se reinkarniramo u čistog mesoždera, recimo onu mačku o kojoj volim da govorim...?![]()

Dosli smo do sustine. Ipak je sekta u pitanju.

vi koji na savesti nosite preko 100 zivotinja godisnje ste sekta![]()
Firma u kojoj radi arlington nosi na savjesti mnogo više života. I to ljudskih.Pa sve zivotinje treba da postanu vegani. Inace mogu da se reinkarniraju jos u nizi oblik postojanja, npr u puza. Mada i njih neko jede.![]()

Pa sve zivotinje treba da postanu vegani. Inace mogu da se reinkarniraju jos u nizi oblik postojanja, npr u puza. Mada i njih neko jede.![]()
Čisto da se ne bi slučajno desilo da se neki vegan reinkarnira u mesoždera...kao sto vec rekoh, nismo svi prilagodjeni na istu hranu, zbog cega i postoje varijacije medju razlicitim grupama ljudiPrimetićeš da u uglu stoji da iza ove fotografije stoji britanska FOOD STANDARDS AGENCY .
A piše ti i ime sajta food.gov.uk
Zabrinuo bih se da sam na tvom mestu ako je stvarno tako kao što kažeš.
Moja ishrana je manje više slična onoj sa fotografija i nemam nikakvih problema.
..shta ako se AR reinkarnira u lava..?![]()

Pa ja mislim da će onda u lavljoj zajednici da vodi glavnu reč protiv rata u avganistanu![]()

vi koji na savesti nosite preko 100 zivotinja godisnje ste sekta![]()
Pa ja mislim da će onda u lavljoj zajednici da vodi glavnu reč protiv rata u avganistanu![]()

A ti hoćeš da kažeš da ne ubiješ komarca kada ti sleti na ruku, nego mu daš da se napije krvi? Ili da ne ideš kod lekara da ti skine krpelja, nego ga gajiš da poraste VEEELKI?
) i šta ćemo sa onima koji ne vole svinje ali vole mačke? Cave man bi, recimo, prema njegovim rečima, verovatno glasao za to da se mačke jedu a svinje ne, sa druge strane..... pa i lav je spokojan kad pojede antilopu...ljudi su visa bica...ma samo vi jedite meso reinkraniracete se u te zivotinje koje jedete![]()
ko zna koliko si inkranacija morao da prodjes da bi bio covek i sad bi da se opet vratis na pocetak![]()