Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i treba da ti je tesko... dok covek brutalno ubija ziva bica niza od sebe nikad nece biti zdrav i spokojan i dok ljudi budu klali zivotinje klace se i izmedju sebe:rtfm:

..dosta radova na temu nutrition and aggression ili diet and aggression pokazuje upravo suprotnu vezu..
..neobichno, ali vecina se odnosi na agresiju dece i pubertetlija, poshto jelte punoletan chovek ima pravo da jede ili ne jede shta zeli,
do k nekog ne ugrozava posledicama svojih odluka, tako da su rezultati potvrdjeni na odraslim osobama ispitivanjem osudjenih za nasilne zlochine..

..za suzavanje pretrage, ako te tema zanima, potrazi low cholesterol risks..

..dosta radova na temu nutrition and aggression ili diet and aggression pokazuje upravo suprotnu vezu..
..neobichno, ali vecina se odnosi na agresiju dece i pubertetlija, poshto jelte punoletan chovek ima pravo da jede ili ne jede shta zeli,
do k nekog ne ugrozava posledicama svojih odluka, tako da su rezultati potvrdjeni na odraslim osobama ispitivanjem osudjenih za nasilne zlochine..

..za suzavanje pretrage, ako te tema zanima, potrazi low cholesterol risks..

Nisam hteo da je zbunjujem i da joj sada govorim kako dijeta moze da utice na agresivnost. Pomislice da opet imam nesto protiv veganizma. Takodje da u adolescentkom periodu oni koji postaju vegetarijanci u najvecem broju slucaju imaju poremecaj u ishrani.

Pa sve zivotinje treba da postanu vegani. Inace mogu da se reinkarniraju jos u nizi oblik postojanja, npr u puza. Mada i njih neko jede. :think:

Pa zato sam i u rebusu. Možda bismo trebali da pobijemo mesoždere, pa tek onda da se preobratimo. Hm, ili da probamo da preobratimo i njih :think: Čisto da se ne bi slučajno desilo da se neki vegan reinkarnira u mesoždera...

Primetićeš da u uglu stoji da iza ove fotografije stoji britanska FOOD STANDARDS AGENCY .

A piše ti i ime sajta food.gov.uk

Zabrinuo bih se da sam na tvom mestu ako je stvarno tako kao što kažeš.

Moja ishrana je manje više slična onoj sa fotografija i nemam nikakvih problema.
kao sto vec rekoh, nismo svi prilagodjeni na istu hranu, zbog cega i postoje varijacije medju razlicitim grupama ljudi
ako tebi taj mix odgovara - sjajno
meni odgovara nesto drugo i od prisiljavanja na ovaj sistem sam davno digla ruke

Treba napraviti listu organizama koje treba i ne teba jesti. Problem je što bi bilo dosta nesuglasica... šta ako, na primer, andrea voli puževe, ali ne voli pečurke? A Kamael voli pečurke, ne voli, na primer, komarce. Baš ga smaraju... onda cave man, recimo, voli komarce jer neće da ga ujedaju. Prosto, nema taj miris... (uuu ja ga baš imam :( ) i šta ćemo sa onima koji ne vole svinje ali vole mačke? Cave man bi, recimo, prema njegovim rečima, verovatno glasao za to da se mačke jedu a svinje ne, sa druge strane.....

Treba dati deci da reše stvar. Ona su najemotivnija, stoga - najočigledniji izbor. Njima je žao svega što, na primer, ima mladunče. Deca ne bi nikada jela, ranije spomenuto, "ždrebeće meso", ali ne bi jela ni dete šargarepe kada bi bila svesna njegove agonije, boli i patnje. Hm, pitam se koliko bismo daleko mogli otići u "etici" sa ovim emotivnim pristupom..... uz skoro paradoksalno zaposlenje u klanici ljudi.....

pa i lav je spokojan kad pojede antilopu...ljudi su visa bica...ma samo vi jedite meso reinkraniracete se u te zivotinje koje jedetez:cry:

ko zna koliko si inkranacija morao da prodjes da bi bio covek i sad bi da se opet vratis na pocetakz:cry:

..andrea, prvi put sam otpisala na typo, ali sad vidim da mi ne prichamo o istim stvarima..
..shta tachno podrazumeva inkranacija i reinkranacija..?
..mozda si ti i u pravu, a mi mashimo poentu.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back