Zivim u Americi, radim u kompaniji Blackwater , i moja deca su Vegani.
Sad si gotov...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam pojma, sve osim mesa sam jela na gomile kao klinka bez ikakvih problemaMislim da nisi originalna. Znam jedan dobar procenat dece predškolskog uzrasta kojima je muka od ovoga ili onoga. Sve je manje-više normalna hranaako nisi alergična stvarno ne vidim zašto ti je muka ili imaš dijareju. Možda bi trebala da proveriš krvnu sliku, uzorak stolice i sl. bez da te zajebavam.
Tvoja subjektivna(lažna) tvrdnja je da je napolju sunce i padaju žabe s neba. Eto, šta ćemo sad?Tvoja subjektivna(lazna) tvrdnja je da covek ne moze biti zdrav ako ne jede meso.
Tvoja subjektivna(lažna) tvrdnja je da je napolju sunce i padaju žabe s neba. Eto, šta ćemo sad?
Zašto je čorba bolja od supe?

Po tvojoj logici policija zna da je Veganstvo zdravo i zato su dopustili javni skup da se prezentuje biljna ishrana. Policija zna da Veganstvo zdravo, a ti ne znas.
Klipovi sa youtuba, su sa drzavne televizije Srbije koje je video ceo narod, i da nisu bile na youtubu.Tvoje "reference" se uglavnom svode na youtub klipove i izjave čelnika PETE. Juče si tvrdio da je zvaničan stav svih doktora u Srbiji da je meso nezdravo i da ga treba izbaciti iz upotrebe. Dokaži to ako možeš. Samo ne klipovima već nam pokaži zvanični stav Ministarstva zdravlja Srbije ili Ljekarske komore!

Lijepo lijepo. U firmi koja je poznata po zločinima u Iraku i Avganistanu.
Procitaj koje strucno lice je napisalo predgovor, a objavila je Politika, ne zona sumraka.Jaka referenca mišljenje slikara![]()
Klipovi sa youtuba, su sa drzavne televizije Srbije koje je video ceo narod, i da nisu bile na youtubu.
Nemam nameru da ponavljam klipove koje sam jedanput objavio, a ti si rekla da znas doktore koji su rekli da meso zdravo, i sta bi sa tim doktorima ????
Sta ti znas, ti si bio u Iraku i Afganistanu i znas sta je bilo ???!!! Nemoj me zasmejavati. Ko da kazes policija u Americi je poznata po zlocinima, zato sto radi svoj posao.
..da li dotichna doktorka nalaze ishranu bez mesa i deci, o kojima je ova tema
i da li obaveshtava chitaoce o riziku od psihomotornog zaostajanja ukoliko deci ne budu uvrstili mesu u ishranu tokom prvih godina zivota..?
http://journals.lww.com/jpgn/Fullte...sumption_is_Positively_Associated_with.9.aspx
Vegetarijanska ishrana za decu
Prim. dr Jasminka Komnenović, pedijatar-nutricionista
http://www.yumama.com/dete/ishrana-dece/2789-vegetarijanska-ishrana-za-decu.html
Štetna i nedovoljna nije jedno te isto. Zašto izvrćeš napisano?Mozes se procitati da pojedinci tvrde da je Veganstvo-ishrana namirnicama biljnog porekla stetna, tj da nije dovoljna, da su Vegani stalno bolesni, da nemaju dovoljno vitamina,proteina,minerala,ruda...da je to ustvari jedna sekta,da je to moda....
...i naravno,cime da hranis macku?![]()
zdrava hrana? glupost, od citave desne strane slike mi je ili mucnina, ili povracanje, ili grcevi, ili provedem citavo vece na relaciji krevet-wc
crveno meso me zamara manijakalno,
budem kao zmija nakon sto proguta antilopu i moram da mirujem satima da bih to svarila
a kruh, ovaj "zdraviji" i hrana sa citavim zrnima inace mi zezne probavu ako jedem ista vise od kriske a ovdje je citava komadina posvecena pastama i jajima i kiflama
o mlijeku i mlijecnim proizvodima da ne govorim
jos mi jedino jogurt ne prisjeda, ali ga ni ne pijem vise od jednom sedmicno i u malim kolicinama
burek vise ne mogu da pojedem citav nego u epizodama, em sir em ulje
ulje ne mogu da svarim vise samo mi se vraca u grlo
od citave ove mape zdrave hrane, lezi mi samo povrce, a ostalo u kontrolisanim kolicinama
ne znam ko moze da jede sve ovako kao sto je na slici, bez problema
kao da svi imamo ista tijela sa istim potrebama
nemam pojma, sve osim mesa sam jela na gomile kao klinka bez ikakvih problema
i onda sa godinama se odvikavala
jedini zdravstveni problem koji imam je sto sam sa vremena na vrijeme anemicna
Bas si uporan
Goran Papović, predsednik Nacionalne organizacije potrošača Srbije kaže da je javna tajna da se u parizere, viršle i ostale polutrajne kobasice stavlja svakakav otpad. Od mesa kome je istekao rok trajanja preko njuški, repova, jezika, ušiju, kože, tetiva, loja, limfnih čvorova, pljuvačnih žlezda, iznutrica, sve do kostiju i papaka. Sve to se melje i meša sa mesom, sojom i aditivima. Na taj način proizvođač ima veću zaradu.
https://www.vesti-online.com/Stampano-izdanje/11-12-2011/Tema/186196/I-kerovi-izbegavaju-klanice
Lijepo lijepo. U firmi koja je poznata po zločinima u Iraku i Avganistanu.