Gwydion:
Ako se dobro secam, a ne pamtim bas sve nevazne detalje, pominjala se najpre i kao Vojvodinstvo. Mogao bih da nadjem iza Vojvodinstvo i za Vojvodinu tacne podatke kada se prvi put pominju ali mroam da zavrsim jedan posao do ujutru, pa me bas briga da se time zamajavam. Da, bila je srpska vojvodina i to Canak i ne spori. Ali i Amerika je bila bila briotanska kolonija pa su opet ratovali za nezavisnost od Britanaca. Zato bolje iskuliraj jer ja uvek imam nekog keca u rukavu
PAC-PAC:
Gwydion:
Ko psuje?
Ovde ima puno lazi, ali ne lazem ni ja, ni Nexus, ni crow ... Pogodi ko sve ovde laze? Mislim da sam ja na nekoliko tema bio veoma argumenotan i logican. I mislim da neke stvari koje sam rekao nije niko porekao. Cak ce pre biti da sam demistifikovao neke lazi koje su ovde sirene. Kazes Vojvodina se ne pominje do 1941? Covece, pa omasio si za 100 godina. Pominje se jos 1848. Bogoljub Atanackovic tu rec koristi 1851. Zasto se petljas u nesto sa cim veze nemas?
Dakle, sta mogu kad sam bolji od vas?! BTW, ne da nemas do kolena, vec ga nemas uopste...
Као што рекох момак, биће да сам те преценио, извини због тога.
Помиње се, дабоме да се помиње али се помиње као Српско Војводство и има једна фина застава у музеју из тог периода и гле случајности, у питању је српска застава са традиционалним српским мотивима, ни говора о папазјанији коју је поручио Чанак а израдио Кравић са другарима.
Dobro, treba sada da ratujemo oko toga shta si rekao? Pac-pac je insistirao na tome da se Vojvodina u istoriji spominje kao iskljuchivo Srpska Vojvodina, a ti si mu kao odgovor naveo da se prvo spominje kao Vojvodinstvo (moja greshka shto rekoh Vojvodstvo). Hteo, ne hteo, ti nisi naveo famozno 'Srpsko' ispred Vojvodinstva, a tezishte teme je bilo upravo na tome (a ja bash i ne znam da gatam u pasulj shta si ti mislio, chinjenica je da ispred njega nisi stavio faaaaammozno 'Srpsko'!). I naravno, to servirash kao dokaz 'mog patetichnog monologa', ma how yes no, sure, whatever..
Dakle, hocesh nam na kraju (yebote) postovati neshto o tom Vojvodinstvu (kakav god prefix da ima) koje se spominje u istoriji pre Srpske Vojvodine, navesti chuvene chinjenice ili cesh opet skrenuti temu na izvodjenje potvrda teze 'ja Gwydion najpametniji - svi ostali 'masturbatorska skupina'"?
Poshto imam osecaj da cesh ovo opet upotrebiti kao post na osnovu kog cesh izvuci neki zakljuchak (naravno negativan) o meni, odnosno svima nama koji nismo ti, onda samo da napomenem da ne zelim da se svadjam niti vredjam, jednostavno me ovo gore interesuje. Aj, hvala unapred, idem da spavam.