Deca i vegeterijanstvo !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je centralno pitanje,nesumnjivo, nasuprot klanja desetina milijardi industrijskih zivotinja godisnje.
Ponoviću i tebi ono što sam njemu rekla hiljadu puta na ovoj temi ali ignoriše: junk food i neumerenost nemaju veze sa nečijim nipodaštavanjem i negiranjem ljudske i životinjske prirode.

Ja znam debelog vegetarijanca. Neumerena svinja. Nije zdrav. Tačka.

Ponoviću i tebi ono što sam njemu rekla hiljadu puta na ovoj temi ali ignoriše: junk food i neumerenost nemaju veze sa nečijim nipodaštavanjem i negiranjem ljudske i životinjske prirode.

Zivotinjska priroda. OK. To mi zvuci da zivotinje pripadaju prirodi a ne klanju na pokretnim trakama i cuvanju u stanovima.

Ja ovde pricam o pravilnoj veganskoj ishrani, a ne o vegeterijanskoj. Kakav si ti logicar, Aristotel bi mogao da uci od tebe -ja znam debelog vegeterijanca ( ja inave pricam o veganstvu) i on je neumerena svinja,nije zdrav. Zakljucak svi vegeterijanci su vegani koji su debeli i nisu zdravi. Ne znas osnovnu razliku pojmova veganstva i vegeterijanstva, ahoces da pricas o odnosima izmedju pojmova....Kako to da jos nisi dobila nobelovu nagradu ????

Ja ovde pricam o pravilnoj veganskoj ishrani, a ne o vegeterijanskoj. Kakav si ti logicar, Aristotel bi mogao da uci od tebe -ja znam debelog vegeterijanca ( ja inave pricam o veganstvu) i on je neumerena svinja,nije zdrav. Zakljucak svi vegeterijanci su vegani koji su debeli i nisu zdravi. Ne znas osnovnu razliku pojmova veganstva i vegeterijanstva, ahoces da pricas o odnosima izmedju pojmova....Kako to da jos nisi dobila nobelovu nagradu ????

Šta je s tobom, naslovom DECA I VEGETARIJANSTVO, prebacivanjem na veganstvo i tripovanjem kako niko ne zna razliku :lol: očigledno je ti ne znaš. Pogledaj naslov teme.

Ohoho stigli smo i do čuvanja u stanovima. Šta predlažeš, da pobijemo par milijardi ljudi? Jesam ja kriva što se ljudski rod koti ko zečevi? Kakve ja imam veze s tim? Ko ti je kriv za koćenje ljudi? Ti nisi? Imaš li decu?

Polako. Govorim o drzanju zivotinja u stanovima. Da li je to prirodno,kad se vec pozivas na tu rec? Da li je priroda klati desetine milijardi zivotinja godisnje na industrijskoj traci?

Ohoho stigli smo i do čuvanja u stanovima. Šta predlažeš, da pobijemo par milijardi ljudi? Jesam ja kriva što se ljudski rod koti ko zečevi? Kakve ja imam veze s tim? Ko ti je kriv za koćenje ljudi? Ti nisi? Imaš li decu?

Alo vegani su protiv bilo kakvog ubijanja, sto ti radis mlatis praznu slamu. Da li znas da je industrija mesa najveci zagadjivac na planeti i unistavac prirodnih resursa ? Koliko treba litara vode za jedan hamburger, koliko se moze dobiti namirnica biljnog porekla, a koliko zivotinjskog na jednom jutru zemlje. hvalis se svojim neznanjem i pokazujes da apsolutno nemas pojma, a digla glavu....

Alo vegani su protiv bilo kakvog ubijanja, sto ti radis mlatis praznu slamu. Da li znas da je industrija mesa najveci zagadjivac na planeti i unistavac prirodnih resursa ? Koliko treba litara vode za jedan hamburger, koliko se moze dobiti namirnica biljnog porekla, a koliko zivotinjskog na jednom jutru zemlje. hvalis se svojim neznanjem i pokazujes da apsolutno nemas pojma, a digla glavu....
Koja je razlika između ljudi i životinja? Pitaću te ovo dok ne odgovoriš ili dok ti ne zatvore temu.

Pa kad si bolesnik. Tripuješ da je ljudski rod iznad životinja a nećeš da ih jedeš jer si human :lol: bljak. Odvratno.

Ponov vredjas jer nemas argumenta, da li neko ko jede meso koje filovano hormonima rasta,adetivima i raznim hemijama je zdrav ?
Ne jedem zivotinje zbog etickih,ekoloskih i zdravstvenih razloga, a ti si na zescem tripu kada presipas u supljeg u prazno !!!!

Polako. Govorim o drzanju zivotinja u stanovima. Da li je to prirodno,kad se vec pozivas na tu rec? Da li je priroda klati desetine milijardi zivotinja godisnje na industrijskoj traci?
Da li je prirodno koristiti kompjuter umesto da pričamo uživo? Ponoviću i tebi koji put. Imate čudan običaj da ignorišete određena pitanja.
Dakle, kakve veze imaju pokretne trake i preterano koćenje ljudi (koje je i razlog postojanja masovnog pokolja životinja, uništavanja šuma i zauzimanja prostora životinjama) sa nečijim nastavljanjem ishrane na način koji je ljudima oduvek bio svojstven?

Čime da hranim mačku i gde predlažeš da žive?

Da li je prirodno koristiti kompjuter umesto da pričamo uživo? Ponoviću i tebi koji put. Imate čudan običaj da ignorišete određena pitanja.
Dakle, kakve veze imaju pokretne trake i preterano koćenje ljudi (koje je i razlog postojanja masovnog pokolja životinja, uništavanja šuma i zauzimanja prostora životinjama) sa nečijim nastavljanjem ishrane na način koji je ljudima oduvek bio svojstven?

Čime da hranim mačku i gde predlažeš da žive?
Fizicki je nemoguce da pricamo uzivo na daljini na kojoj smo. Sto se toga tice,bolje je naravno uzivo i opet bi ti isto rekao ali ne verujem da bi ti bila tako agresivna uzivo.
Meni imaju veze. Kakve veze ima prenaseljenost planete sa klanjem desetina milijardi zivotinja godisnje kada bi svi ti ljudi mogli bez prozdiranja mesa. Macka kao macka je postojala i pre pokretne trake za klanje zivotinja i pre pojave industrije hrane za kucne ljubimce. Vidim da tebe brinu macke kao centralno pitanje a ne one silne zivotinje nabijene u boksovima i kavezima na industrijskim farmama. To je po tebi prirodno stanje stvari.

Koja je razlika između ljudi i životinja? Pitaću te ovo dok ne odgovoriš ili dok ti ne zatvore temu.

Covek ima ne mora da ubija. Postoji filozofska disciplina koja se zove Etika !!!!!
Mlatis praznu slamu, sa sta bi kad bi, i nebulozi zakljuci. Tema je da li deca mogu da se razvijau normalno i da zive samo na namirnicama biljnog porekla ? Na preko 80. ste vrisla da je to nemoguce,da je bolesno.....Onda sam ja saceko da se dobro izblamirate svi, i tek onda izneo podatak da u Americi kada upisujes dete u skolu ili zabaviste popunjavas upitnik koju hranu dete jede, i gle cuda ima veganska opcija. Americko ministarstvo zdravlja edukuje svakoga ko hoce da predje na pravilan veganski nacin ishrane, spisak namirnica kada i koliko, ista prica i za trudnice koje su veganke. Zive deca i njhove porodice. Posto Srbija kasni za svetom 10.godina, tako da ce se i u Srbiji pojaviti uskoro dvojni meniji za skole i zabaviste. Broj ljudi koji pretaje da jede meso je sve veci i veci. To je istina, a tvoje prica ,aha volis zivotinje a ubijes komarca, aha macka jede misa....to znaci....su S M E S N E ! ! !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back