Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
MIi smo ljudi, a ne zivotinje.
?!?!?!?!?!? WTF?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MIi smo ljudi, a ne zivotinje.
Pa čekaj, one ubijaju druge životinje? A ako hoćemo da zaštitimo druge životinje onda moramo ili da ih pustimo da krepaju od gladi ili da ih humano poubijamomeni se istrebljivanje, realno, čini humanijim...
Čime da hranim mačku?
?!?!?!?!?!? WTF?!
Ponoviću i tebi ono što sam njemu rekla hiljadu puta na ovoj temi ali ignoriše: junk food i neumerenost nemaju veze sa nečijim nipodaštavanjem i negiranjem ljudske i životinjske prirode.To je centralno pitanje,nesumnjivo, nasuprot klanja desetina milijardi industrijskih zivotinja godisnje.
Koja je razlika između životinje i ljudskog bića?tvoj citat Zivotinje ubijaju druge zivotinje, da li si ti zivotinja ili ljudsko bice ?
Posto nemas argumenata, onda vredjas.
Necu da jedem zivotinje iz etickih,zdravstvenih i ekoloskih razloga !
Ponoviću i tebi ono što sam njemu rekla hiljadu puta na ovoj temi ali ignoriše: junk food i neumerenost nemaju veze sa nečijim nipodaštavanjem i negiranjem ljudske i životinjske prirode.
Ja znam debelog vegetarijanca. Neumerena svinja. Nije zdrav. Tačka.
Ponoviću i tebi ono što sam njemu rekla hiljadu puta na ovoj temi ali ignoriše: junk food i neumerenost nemaju veze sa nečijim nipodaštavanjem i negiranjem ljudske i životinjske prirode.
Ja znam debelog vegetarijanca. Neumerena svinja. Nije zdrav. Tačka.
Zivotinjska priroda. OK. To mi zvuci da zivotinje pripadaju prirodi a ne klanju na pokretnim trakama i cuvanju u stanovima.
Da prostiš, vređanje si ti započeo na temi moš samo da se sagneš sad![]()
Ja ovde pricam o pravilnoj veganskoj ishrani, a ne o vegeterijanskoj. Kakav si ti logicar, Aristotel bi mogao da uci od tebe -ja znam debelog vegeterijanca ( ja inave pricam o veganstvu) i on je neumerena svinja,nije zdrav. Zakljucak svi vegeterijanci su vegani koji su debeli i nisu zdravi. Ne znas osnovnu razliku pojmova veganstva i vegeterijanstva, ahoces da pricas o odnosima izmedju pojmova....Kako to da jos nisi dobila nobelovu nagradu ????
Ohoho stigli smo i do čuvanja u stanovima. Šta predlažeš, da pobijemo par milijardi ljudi? Jesam ja kriva što se ljudski rod koti ko zečevi? Kakve ja imam veze s tim? Ko ti je kriv za koćenje ljudi? Ti nisi? Imaš li decu?
Ohoho stigli smo i do čuvanja u stanovima. Šta predlažeš, da pobijemo par milijardi ljudi? Jesam ja kriva što se ljudski rod koti ko zečevi? Kakve ja imam veze s tim? Ko ti je kriv za koćenje ljudi? Ti nisi? Imaš li decu?
Koja je razlika između ljudi i životinja? Pitaću te ovo dok ne odgovoriš ili dok ti ne zatvore temu.Alo vegani su protiv bilo kakvog ubijanja, sto ti radis mlatis praznu slamu. Da li znas da je industrija mesa najveci zagadjivac na planeti i unistavac prirodnih resursa ? Koliko treba litara vode za jedan hamburger, koliko se moze dobiti namirnica biljnog porekla, a koliko zivotinjskog na jednom jutru zemlje. hvalis se svojim neznanjem i pokazujes da apsolutno nemas pojma, a digla glavu....
Pa kad si bolesnik. Tripuješ da je ljudski rod iznad životinja a nećeš da ih jedeš jer si humanbljak. Odvratno.
Da li je prirodno koristiti kompjuter umesto da pričamo uživo? Ponoviću i tebi koji put. Imate čudan običaj da ignorišete određena pitanja.Polako. Govorim o drzanju zivotinja u stanovima. Da li je to prirodno,kad se vec pozivas na tu rec? Da li je priroda klati desetine milijardi zivotinja godisnje na industrijskoj traci?
Koja je razlika između životinja i ljudi?Ponov vredjas jer nemas argumenta, da li neko ko jede meso koje filovano hormonima rasta,adetivima i raznim hemijama je zdrav ?
Ne jedem zivotinje zbog etickih,ekoloskih i zdravstvenih razloga, a ti si na zescem tripu kada presipas u supljeg u prazno !!!!
svaki vegetarijanac godisnje spasi oko 100 zivotinja imajte bar postovanja prema tim ljudima...osim toga sva novija istrazivanja dokazuju da je meso uzrok mnogih bolest i da je zdravije ne jesti ga + industrija mesa je najveci zagadjivac na planeti
*** ovi ko jehove. Ponavljaju jedno te isto u krug.
Fizicki je nemoguce da pricamo uzivo na daljini na kojoj smo. Sto se toga tice,bolje je naravno uzivo i opet bi ti isto rekao ali ne verujem da bi ti bila tako agresivna uzivo.Da li je prirodno koristiti kompjuter umesto da pričamo uživo? Ponoviću i tebi koji put. Imate čudan običaj da ignorišete određena pitanja.
Dakle, kakve veze imaju pokretne trake i preterano koćenje ljudi (koje je i razlog postojanja masovnog pokolja životinja, uništavanja šuma i zauzimanja prostora životinjama) sa nečijim nastavljanjem ishrane na način koji je ljudima oduvek bio svojstven?
Čime da hranim mačku i gde predlažeš da žive?
Koja je razlika između ljudi i životinja? Pitaću te ovo dok ne odgovoriš ili dok ti ne zatvore temu.
*** ovi ko jehove. Ponavljaju jedno te isto u krug.