Deca i vegeterijanstvo !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On. On je i sad zdraviji. Narocito psihicki.
Ja ne jedem stetnu hranu. Nikad. SSamo zdravu. nJedem samo zdravo meso, amo zdravo povrce i samo zdravo voce. To znaci da sam ja najzdraviji.

Sta je to zdravo meso ? Meso iz markete, zivotinje koje se hrani bijkama koje su prskane, a zivotinje se dopinguju hormini rasta,antibioticama i ko zna kakvim hemijama. Tako da ti jedes i meso sa hemijom i biljke koje su prskane, a ja sam biljke. Vidimo ko ima predispozicije da bude zdraviji.

Vi ste fini kulturni 80.strana vredjanja, a ne znate razliku veganstva i vegeterijanstva, i kada se dodje do zakljucka da ne znate, onda sam ja agresivan,zato sto se vi hvalte svojim ne znanjem i ispadnete smesni,tj. tragi komicni...radim projekciju sa tobom u sali za xxx.

Daj nesto novo ovo si vec stavio, inace vegani ne jedu cheese, 80. jos ne znas razliku veganstva i vegeterijanstva ?

85. stranica ne znas razliku veganstva i vegeterijanstva, znaci ne znas osnovne pojmove, a kao pricas o odnosima izmedju pojmova....opiceza mi kaze kada mora najvecim slovima da pise....americko ministarstvo zdravlja vrsi edukaciju ljudi koji prelaze na vegansku ishranu, a moras da priznas da su ti ljudi ,ipak malo strucniji od tebe

Postavio sam dva klipa, imas malo gore da ne ponavljam deca i veganstvo. Zdrava veganska ishrana tacno se zna sta se jede i koliko puta na dan. Cuveni primer da su roditelji hranili dete sa sokom od naradzi, i dete je umrlu usled izgladnjivanja. Onda se izvlaci zakljucak izgladnivanje=jednako veganstvo. Imas ti budala hrane decu samo u Meku ili samo cipsom, ne mogu ja biti odgovoran sto je neko idiot. Zato postoji edukacija ko hoce da predje na vegansku ishranu.
Ovo je novi klip reportaza o veganskoj ishrani dece sa hrt-a

..naslov klipa..? :think:

Molim te idi barem na wikipediju, i nadju razliku izmedju vegeterijanac i vegana ? Promasujes poentu price. Idi nadji procitaj, dodji da pricamo

Molim te idi barem na barem na wikipediju i vidi sta jedu vegeterijanci i vegani. Taj sto si ga ti video, idealan tip vegana....ah

.,.mozesh li da objasnish vezu naslova tvoje teme i uvodnog posta..? :)

..naslov klipa..? :think:

Ko je pravio klip ,krstio ga je sa vegeterijanstvom, a slusaj sta ljudi pircaju na tom klipu.

.,.mozesh li da objasnish vezu naslova tvoje teme i uvodnog posta..? :)

Svakako, vegeterijanstvo - ljudi koji ne jedu mesa, ali jedu namirnice zivotinjskog porekla jaja,mlecne proizvode i med.
veganstvo - ljudi koji ne jedu nista od namirnica zivotinjskog porekla, nego samo biljnog.
Sad ste svi valjda naucili razliku. Tako da je vegetraijanstvo baza iz koje se krece, a veganstvo nadogradnja. Vrsi se prelaz sa vegeterijanstva na veganstvo. Naslov sam stavio vegetarijastvo, jer je ljudima taj pojam ''poznat'', za veganstvo vecina nije ni cula.

Svakako, vegeterijanstvo - ljudi koji ne jedu mesa, ali jedu namirnice zivotinjskog porekla jaja,mlecne proizvode i med.
veganstvo - ljudi koji ne jedu nista od namirnica zivotinjskog porekla, nego samo biljnog.
Sad ste svi valjda naucili razliku. Tako da je vegetraijanstvo baza iz koje se krece, a veganstvo nadogradnja. Vrsi se prelaz sa vegeterijanstva na veganstvo. Naslov sam stavio vegetarijastvo, jer je ljudima taj pojam ''poznat'', za veganstvo vecina nije ni cula.

.. :aha:

Ovi rade potpuno istu stvar ko i verski zaluđenici: pokušavaju od čoveka da naprave nešto "divnije" od onoga što on zaista jeste. Pa ipak, baš ta arogancija vas čini manje "divnim" međ svim tim nesavršenim ljudima.

Ovi rade potpuno istu stvar ko i verski zaluđenici: pokušavaju od čoveka da naprave nešto "divnije" od onoga što on zaista jeste. Pa ipak, baš ta arogancija vas čini manje "divnim" međ svim tim nesavršenim ljudima.

Ti ne da si divna nego si predivna, jedes mesne preradjevine pastete,virsle,salame koje se prave od mesnog otpada filovane hemijom, a reklamiraju se kao delikatesi i zdrava hrana za decu, ispran mozak., ko mi prica o verskim zaludjenicima. Vodi dete u klanicu da vidi kako se pravi meso koje jede, pokazi joj istinu, kakvo licemerstvo.....HA, svi vasi argumenti se svode na vredjanje,nezanje i predrasudama....

Pa čekaj, one ubijaju druge životinje? A ako hoćemo da zaštitimo druge životinje onda moramo ili da ih pustimo da krepaju od gladi ili da ih humano poubijamo :think: meni se istrebljivanje, realno, čini humanijim...

Čime da hranim mačku?

MIi smo ljudi, a ne zivotinje. ovo sada sto ti pricas apsolutno nema veze sa temom. Cuj zakljucak ako hocemo da zastitimo druge zivotinje moramo da pustimo da krepaju od gladi ili da ih humano pubijamo ???? Sa ovim mozes da odbranis doktorat na Jelu WOW, sta radis ovde na forumu,ide na Jel,Harvard....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back