Night Assassin
Primećen član
- Poruka
- 558
Zar se zaista jezik predaje na Oksfordu???
Citao sam "Hobit sa komentarima" tu ima cela Tolkinova biografija...
Citao sam "Hobit sa komentarima" tu ima cela Tolkinova biografija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa neznam...ja nemam nekog omiljenog u likovima.....posmatrajući knjigu kao celinu svi su mi omiljeni...utisak je maksimalan....samo stalno ostaje praznina kod čarobnjaka (ko su, odakle su, zašto su došli.....) to mi nije nekako do kraja objašnjeno
cini mi se Melijana poslala Mitrandira(Gandalfa.I to protiv njegove volje!
) jer se posumnjalo u Sarumana.Onda je dosao i Radagast,koji nije hteo da komunicira ni sa kim osim sa zivotinjama......Bila su jos dva tzv plava vilenjaka i oni su navodno odmah otisli na zapad....Zanima me jel neko procitao ovaj roman posto bih hteo naruciti pa me zanima jel to nesto kao Silmarilion (koji mi se uopste ne svidja) ili kao npr Nezavrsene price (na koje sam poludio kad mi usred najboljeg dela price napise "e dalje pisac nije napisao")
Znaci moje pitanje je da li je ovo pravi roman sa pravom pricom (kompletnom) kao i da li je to nesto "kao istorisko smaranje" (koje sam doziveo citajuci Silmarilion)?
Da li spada u grupu Hobita i Gospodara prstena ili ovu drugu gore navedenu?
![]()

ali Iluvator je stvorio Valare tako da je Iluvator glavni baja![]()
al da ovi nisu pevali klinac bi Iluvatar stvarao naku zemlju 

krenuo da citam ovu knjigu ali bila dosadna pa prestao na pola............

Kako si stigao do pola ako je dosadna?![]()

pa lepo......mislio sam da ce biti zanimljiva od pola ali nije............![]()
očigledno ne...ima nekih koji čitaju više radi mode....izađe jedan film-2 i opa svi su odjednom stručnjaci....a ja koji sam knjigu pročitao daleko pre filma budem čak i razočaran iz razloga što nije sve prikazano kako što je u knjizi opisano....razumem i zašto al daj bar suštinu
pa tu se slažem...samo iznosim moje lično mišljenje...ustvari to je više problem koji me proganja..džaba što je film dobar, ako sam ja prethodno čitao knjigu uvek se razočaram...(a inače jedva dočekam da vidim kakv će film biti)...