DECA CRNE RUZE

" Sramno je javno govoriti sta oni tajno cine" Kaze Sveti Pavle. Sta o njima reci? Sta tu ima da se kaze? Poznajem nekoliko njih koji se kunu da nisu u crnoj ruzi,.Strah, nevidjena mrznja, nevidjena slabost dusevna, zloba, jednostavno - ludilo. O propasti se ne govori.

Crna Ruza se okuplja u Novom Sadu, verujte mi, ****** kakvo je to sranje, ne bojim se ja te dece u zabludi vec me nervira to sto im stampa daje krila govoreci kako su opasni i ostali shit.. nisu oni opasni, samo misle tako, ****** i ja slusam metal, punk, hardcore, rock, ali nisam mrtva "mracna" umisljena sektasica..! kakavo je to sranje, da ih samo vidite...

Crna Ruza se okuplja u Novom Sadu, verujte mi, ****** kakvo je to sranje, ne bojim se ja te dece u zabludi vec me nervira to sto im stampa daje krila govoreci kako su opasni i ostali shit.. nisu oni opasni, samo misle tako, ****** i ja slusam metal, punk, hardcore, rock, ali nisam mrtva "mracna" umisljena sektasica..! kakavo je to sranje, da ih samo vidite...

kao i svaka sekta na ovim prostorima... kao i sve sto nije poteklo odavde... wannabe
muzika sad nema veze sa tim, bar ne nsta od navedeng

IDEMO, PISITE O OVOJ SATANISTICKOJ SEKTI KOJA DELUJE KOD NAS, A KOJE SE MNOGI TOLIKO PLASE PA SE POVLACI I PO NOVINAMA. KOD NAS SE MNOGO GOVORI O OVOJ SEKTI, ALI CESTO SE VISE IZMISLjA NEGO STO SE KORISTE ISTINITE CINjENICE. ZAISTA, TREBALO BI MALO DA SE OBAVESTE. DA VIDIMO, KOLIKO VI ZNATE O Children of Black Rose?

Stvarno nikad čula iako sam iz NS-a,poznato mi je samo da je delovanje te sekte kod nas prestalo tamo neke 98 godine.Suština je bilo kartanje sa Crnom Ružom u kojoj naravno svi gube i niko ne ostaje živ posle kartanja.
Ne znam šta je tu privlačno pa i ako postoje i ta deca crne ruže...e svašta ću čuti :eek:

Back